Törölt nick
2024.09.25
|
|
-3 1
6380
|
A megadott oldalon csak egy helyen láttam kompatibilitásról írni, szerintem erre gondoltál: "Si4732 and si4735 are compatible. Users can change the chip by themselves, and the software is compatible." és "1..30 MHz"-et nem láttam. Ez annyit jelent, hogy a család több tagja kompatibilis egymással (mivel a 4735-ből többféle is létezik más altípusokkal). A 4735-nek kicsit tágabb a frekitartománya, de lehet, hogy cserében más nincs rajta - most nincs rá időm. Volt egy összehasonlító táblázat valahol, én annak alapján választottam ki a számomra legtöbbet tudót.
Egyébként érdekes, hogy ennyi év után divatos lett ez a chip, talán mert tágasabb helyeken nem tud a műsorszóró rádiózás kihalni (még a kínai külföldnek szóló adásokon túl is). És mert alamilyen trükkel SSB-t is tud (bár fogalmam sincs, hogyan, lehet-e U/LSB-t kapcsolni, mekkora a lépésköz, és el lehet-e köztük hangolni a vevőt) - annak idején ez nem volt még meg, az adatlapokon nincs rajta. Én az RDS miatt válogattam, főleg az érdekelt. Ott is van buktató.
|
Előzmény: Desert Rat (6371)
|
|