UFOzzuummm... miEeee... MOMOM MMM... Oh mennyei OTT HONOM éden értem érzem látom éltem látom számat tátom.... A DAM BÁTÁYM...edény kertem, csak te róllad álmodozoom ZOOMBIZOOM mmm... egyelek meg, etyele petyele meg a sziveteket szöveteteket ISZOM A HUGYOTOK SAVÁT SZAGÁT SZIVOM MO MO MO MMM... ham ham ham...SzövetKezzetek ó és uuu...kzáká fff... Egymást egyétek, na a másikÓtokát a nagy DISZ NŐ ÓDISZ TOKÁS FEJÜITEK előbb bbb...sebük sebünk? -zsebünk zserbó a fagyi nyam nyam nyam...
4.: Kávézzuummm... bodifa tea? Idő áll, szabad energia forditotta, láss az irás tudók? -át irás sirás sirtás, Fekszik sirkó alatt, Juhus megváltók, idő ninkcs? -jaja ők akik vasablak abraka dara, husdarálók gyaluk, jaja meghoztuk a tökgyalut, kétfoga kitört, nem is használtuk, baxÁtok meg? Fita, ez egy robotrabölt robotok robotot rombolók(transzformátorr... Nátod) létesitmennek -jönnek,ládd most jönne a megváltójuk, jaja megváltja a pénz váltóikat, ami fita mert van benne valami? -mi? Ezt teljesen sötét valami, mi, nem tudja senki, ha valaki tudja, az meg nem mondhatja, mert is csak süketek, némák mák, és vakok vannak, és a vakok vakokat vezetnek, a GOD DÖRRR... hallod? Tröha itt van a semmi $$$... fogd meg jól, nyemec bekaptad?-jah! Előbb reggel, Megjön a kisunokám, oda jön hözzám, hogy aludtál, mit álmodtál,mostmutatja a tenyerét az ujjai szét nyitva (spák) am sokat, és egyet elmondott már előtte az anyukaja? Na a másik nagymamával álmodott, és most ugy hivja dedó, előtte gogo, de nagyon szereti..fita ez mindenknet, kivétel nélkül? Én ugyan ijjen voltam, nem hanem ma is, és ha nem lesztek olyanok, akkor mi lett? Nz ugy beszél mint mi, és ez a dedó nagymaminek nem smakkol, és ő megtanitná moresre? Na ugy mint én,mikor a huszár nagyapám, reggeltől estig káromkodott,de énis megcintadtaráztam ciffráztam, na most olyan szavakat, ami nem leány iskolába való? Most azt monja, azt álmodta, hogy dedó a kutya seggibül kihuzott egy kendőt, és neki adta. Fita, a kutya, az itt a teremtés koronája, és én is, ládd azokat amiket leirtam, hogy minden ami hus, és amit Humajomidomnak hivnak, a teremtés koronája az kutya, és ha hu hu hu man kutya, akkor ugathat, de most vida,itt csak kis kutya meg nagy kutya nemugat hiába, és pénz beszél, kutya ugat 666...
5.: Most vicca, hogy mikor 1979 és a bennem beszélnek a mi ufosaink, és most azt hogy...ez mára éjjel is, az hogy a SZEMEMBEN GOLGOTÁN, LÁTTALAK EGY ZÁP NAPON, MEGJÖTT A FOLYÁSOM...NA NEM DE MOST LENNE AZ, HOGY AZ AMIT GOLGOTA ÉS KERESZT, AZAZ AZ MOST LENNE, DE MONDUK, HA LENNE..AZAZ EZ NINCS!!! (fita a mozdony a bycuglivel, jaja ufó, pivi byciglizik az egér, ládd a Mozi előtt.cincogtatta) Most onnan, hogy alift be vagyok, és most itt ott, azaz amit plafon, na most az az ATIK ETIK, A MAGYARBANK NEM HASZNÁLTATIK? Fita, az egyik, ma is legnagyobb TV -vallásos állomás ala pitoja, hogy ők már a mennyükbe vannak, azaz minden kifizetve, és tele vannak dohánnyal (de mindet a CIA pnézelik,a nagy drogoNUKat is!( hányingerig? - és most jönni fog a MESIÁS UK? KINGEK KINGE BOLHA AZ INGÉBE, NA MEG ÁT LÁTSZÓ A RUHA RÜHE? -SEMMI MÁS? Fita, az az a vaspor -korompor, és ténleg, az olyan mnt a rühühühühühüüü.. ruha? Nekünk is meg van, akik velem ...fita a Tejutonos magyar ok tesóink is, beöltöztün feketébe? -jaja az olyan a legközelebb..akkor mint a Watikan ügynőkéik egyenruha...na nem mert apuénk becsengőztek! -lehet hogy álca? Fita, az amit ide át kok? -fita, a kis kölyök, hogy emlékszik az álmára, és én tudom, hogy olyan mnt én, és ti is, csak ti lent vagytok tizezer Kméter, az iszapba, és még bugyborék $$$...Zna most, hogy csak olyan délkörül, leirtam,kimenek aholy előtt szintesür csszealjak...vagy sirályok,most amit legutóbb, hogy az ami mára, hogy a szemembe megjelenik egy ufo, és valóság, ez az hogy a szemem ...nem az, hanem az? (fieljunk,csak egy szempillkntáspillanat $$$...<<<...fita mert itt csak vas avas fém szobRok) Fita, itt amit Yojónkkal kapcsolátbank, és mi ténleg...EZT megint,mert akarom hogy megmaradnunk, ládd 2023ra -Szilveeszter apuénk: mar...ha? Ami va, hogy bennünk magyar ok testvérek közösség?-ténleg bennünk vagy MOMOM? -a mi viágunk, ami az itt...Zna fita, az amit tegnap hogy a a aaa... a lift az bejön,de ahogy mi hivjuk, na ha bejün, akkor ládd tegnap, nem a Keleti Pályaudvar, hanem DÉLi PÁLYAUDVAR, na most hogy utóször ölellek csókollak magyar földem sép határa ára cup cup cupp..amit leirtam jó párszor, Pécset,fita a Szulejman szobor esetem igaz mostmár allá tidom támpaszatani?
6.: AZ A VILÁG AMI MÁS VILÁG,itt van bennünk? Ez ugy,hogy most ez csak egy kis feket pont, amit hogy az cowodó -corona viruzsuk ruzsozása, ládd Rózadomb? Nza fita, most ennek NINCS VOLTA? Sóval, nem tudom ugy anekdrótozni... hanem most az ami legutóbb, a szememe ufo a gonmdolátomal irányitottam a csésze aljat, és NAGY VOLT! Ez most párnapja, hogy a szemmem fen akadt, olyan hogy össze néz? -na megáll? -szóval, most az hogy ezt ténleg VALAKIK A TEREMTŐK, A HANGODDAL? Fita Isten? -nem Mmm..tegnap STNUK? -SZARTANUK? SteiNUK, a szávára ára, semmibül teremti a viálGOD? Zitt most az, hogy akik EZ LE AKARNÁK IRNI, na azok GÉPEK? .JAJA ROBOTOK, ÉS MOST VAN A ROBOTOK ROBOTA AZ LENNE A KINGED KINGE FIN GOD? -JAJA...FITA TE NEM VAGY,HANEM EGY OLYAN GONDOL LÁTOD,AMT CSAK HIT SZEMÜKKEL, na ezek most...zitt zerintem, nem látnak át az anyagon, haem csak HŐ HIT LÁTÓK? Jaja a hődet látják, na most nekik nincs, és te azzal a szemmel, csak lát Szemembe könnyel a GOL GO GO GO...GÓGITA BÓBITA, NA MOST ITT AMI HUS? HUSUH? HASUK? Fita itt vegyük ugy, hogy ez egyCON COMBAXÓ OLYAN LÉTESITMENÜÜK? Ami msot ha kinyilna a szemed, ez tejesek értelmetlen étel érter robot KÉPző és foglalkoztatás? Zna most, MINDEN A SZEMEDBE VAN!!! -ÉS A KEZEDBE ÉS MOST MA GOD? FITA AZ A TE?- HANGOD, ÉS AZ EGY HANG ÉS PÜFÖLET BÜVÖLET LÁDD AKRUCIFAKUK EGY ANUK ANALUK MEG A PUK A PUCA? -JUK?-UK, JU HUKK YOU HUSUK? Most csinált rakott karfiolt a felesÉgem,és hust,csirke melle hust, tett a közpibe,és én nagyon szeretem,de nem hussal? Na a fiiam, nem akartak hust enni, és az orvoshoz is vittük,aki nincs semmi baj,minden rendbe,na most én,ládd csak annyit,hogy a varju vetésre ne menjen? Amit akarok,HOGY SEMMI DE SEMMI KÖZÖNK NINCS MAGYAR OK,EHEZ AMI EGY MUTÁNS MUtABUTAMUCIA MULANDÓSÁG ÉS ADÓSÁG???? Zna most az,hogy innen, csak ha valaki keresi a Napvilág át? -ami még mindig, valahalla hogy csak ÖRÖK VILÁGOSSÁG VAN, és most lenne, süss fel Nap? -Mindennap karácson? -NA FITA, ITT AMIT SZERETNÉK DE AZ AZ, HOGY TÖBB SZEM TÖBBET LÁT,DE NEM TOVÁBB...
Innenn..hogy mondja Sanyink, fel bucsó csokra comborák
nem lehet?- majd ha Napvilága minden ház ablakán,akkor megálljunk mert itt VAN, VOLT? -máR a MOMOM Kánaán, szól a kakas már kukrékuuu... Isten országa nem eljön, hanem csak az van mi benne, bennünk van? Ez most a kösözntőm, a fiaimnhak én örök élet tudom, és azt neked is neked kell tudni, vagy dugni?
Zitt az hogy olyan hogy titok? -nincsak azzal kezdtük, nekünk nincs olyan talán, citrom izü banán? -citroMOs $$$...
NYUZZ -hirek: most, Libanonra egy kisméretü atomot *na esetleg maga ar0mb0l0 hatasa* dobtak,s hogy milyen fegyvereik vannak a spacába? -nem is gondolNÁtok.Fita azokat akik NEM E VILÁGBULL BULI BILI VAGYUNK, SEMMI EGY HAJSZÁLAD NEM GÖRBÜLHET, MIG EZEKNEK ÉG A HAJA HAJJA HAJJA...AZ ÉGNEK ÁLL, KOPASZI KÁKÓ JÖN A FA VÁGÓ CSÁP CSÁP PÁCS...ITT KALAPÁL A KOVÁCS... VACSINGA HINTA PALINTA BRINGA HIMBABA LIMBA HALIMBA...
...oááá...