UFOzzuummm... miEeee... MOMOM MMM... Oh mennyei OTT HONOM éden értem érzem látom éltem látom számat tátom.... A DAM BÁTÁYM...edény kertem, csak te róllad álmodozoom ZOOMBIZOOM mmm... egyelek meg, etyele petyele meg a sziveteket szöveteteket ISZOM A HUGYOTOK SAVÁT SZAGÁT SZIVOM MO MO MO MMM... ham ham ham...SzövetKezzetek ó és uuu...kzáká fff... Egymást egyétek, na a másikÓtokát a nagy DISZ NŐ ÓDISZ TOKÁS FEJÜITEK előbb bbb...sebük sebünk? -zsebünk zserbó a fagyi nyam nyam nyam..
1.: 9/24. A KÉP? K- KANNI BALLIZMUS Á -AMIARMYÁRMIJÁRMIBELIZMUS JÉSHUS HUS, ITT A HUSOM, NA MEG A HUS-OD, VEGYÉTEK EGYÉTEK, ÉS ÁBRAM, NEKED ADOM A FÖLDET,? A HÉT SOVÁNY BIKA, MEGESZI A HÉT KÖVÉRT BIKÁT SMYTHA CYRKÖL CZIRKUSZ XUKU XUKU JÉRCÉ PAC PACPAC NEMVICKCKET A KLOKÁTOK ÁT OK? LIK LUKA VIDA VIDÓ KIADÓ? MIG A HUSOD ODA ÓDA RÉGI NÓTA TARTOD, ÁLDJATÉK ÜNNAPINA TÁTOG A SZÁTOK PIHEG NEEE... TOK, MEG? DE NE BAXXATOK? NEM, BAXUNK? JAJA DE MI LETT A BAXODDAL? NEM NEME ME MI NEM BAX (BOSS BOSNYÁKOK? JAJA AZOK TÖBB NEJÜEK?) TÖBBET, NEM BAXUNK? MIKHAEL ITT NE HALJ, KICSI KUTYÁD NE CSINALJ!? Fita, most onnan hogy a elevátorbull vaggis a lifft... Fita , miért van az, ez azonnal mikor kis kölyök gólya TORCSA orod s dugója vagyok, hogy nem minDenki yenki duda dandy, ugy él,ládd nagyapámék, meg most azok a bácsiKaink néniKéjink, akik szeretnek engem, behivnak és itt egy legváros vekli,vagy kenyér, és beszélgettünk! -na öröltünk,hogy vagyunk? -és jó volt OTT HON?-lenne ennei,ahol MENNYEI BÉKE ÉS SZERETET VAN,ÉS VAN MIT ENNI? Zitt most a álmom látom -látoMásom ásom? Fita, lehetne az irásokról ugy beszÉlni, hogy abbul bull buli buli bili kiboRulla...TANULJUNK, és nem bántunk meg senKit azzal, hogy tanulunk LUNK LINK LANK LAKATOS, NEKEDJÁR EGY GAYAA FOSS...fita STNUK SARTANUK TUL TULL?- és az Örök Életünk IS KULA? Fitt itt az hogy miért nem lehet ebbe FENTRŐL (KINT RULL???) BELE SZÓL? -NINCSAK SZÓLTÁL URAM? -NA A BbLILÁBA ...fita, a nagybaSZÓL? -baxta a 9 éves nagymamáját maya a gizs Samunak, jaja ő is bika, s mondjad szóltál,mondjad azt Szólj Uram, hallja a te SZÓLgád? GÁD, HALLOM A HANGOD GOD? Ezt én azonnal, olyan idós valéák ládd három éves, mint most a kisunkám! Tegnap a fiam,nagyon örülök neki hogy gyereket ( a te gyere kid,vagy dik?) csináltam, na most az van, hogy monduk, a MAGYAR OK NEM KANNIBALLUK BÁLUK HORR -MORA HEGYI ORGIÁÁÁ... GYIÁÁÁ...NEME NEM E? -l és most az, ládd onnan,mint a kis unokám, msot abczulla ultikukula hogy NINCS PÉNZ! -NA DE MUNKA $$$..most az hogy huszezer munka lehetőség tátongana GANA GANÉ? -és nincs jelenkező, na az az ARMYUKBA? FITA MI AZ HOGY KANNI BALLIZMUS AZAZ KAIN KAJA? ÉS Á BEL BELE? BÁBEL?-AZ ASSZONUK MAGJA MÁGJA, ÉS A KIGYÓ MAGJA FAAKAS FAJTA?
2.: Most a kiskölyök, fita kétnapja, nagyon szereti a galambokat, csak mondom ne baxd meg nem engedem el, na szorosanfogja,(te az állókára mert csak nézed? -jaja csak az?)és a kis galamb, hiehtelten gyors (mint a villám) el tudja kapni, és meleg van, 130 és kipiheg, és ugy csinál hogy alszik,na most bement egy kis hézagba,és most a lbával ki akarta rugdosni,na baxmeg megölted? Tegnap este, az anyukajának alváls előtt, hogy a kis galamb megdöglött,(azaz most ő is?-alszik) fita tisztán beszÉl, három nyelven, jaja a magyar, ami most ptyu piti már szereti, sitipiti ládd pitipopi,na igy már más? -na az hogy a kis galamb is ment aludni,meg döglött? Jaja én ugyanaz, meg a két fiaim is,szót kérünk,mi nem akarjuk hogy meghaljál, olyan 4 évesek, és ténelg, msot az hogy a második fiunk születéásekor 1979 egy péntek este a számba a puska csöve,és hangokat hallok, és pita ne hagyd itt a fiaidat??? Fita ez az, hogy most apuénk,ládd ha ábraham, na MOzi beszél az égő csiperke bokorral, akkor miEeee...fita az hogy GOD? Amit most BUUU...DA! MONDANI DANI DANA DON, LÁTNI AKAROM ROM ROMBOLA ROMBA TÖKÖLÖK? MO MO MORA DÖGÖLÖK? Fita,az egy ÖSZTÖN GÁGÉPEZETEIK!? Na most itt most ez az (hold holt) UD WAR LÁSS $$$... Fita, most onnan, hogy ami itt van, AMIBA AMI NEM LEHET BELE SZÓL? AZ HANGOD, VAGY SZÓLTÁL? LEHELL, na talkoztam Lehelünkkel VÉR BULLCSUNK? Leirtam, és egymást lehell..fita minden honnan, kitiltottak a magyar hzábull is, és beteszem ami akkor egy B -Blogot nyitottam, de kis iidó után, nem tudtam többet, ma sem kinyitni, és nem sok sokk,ide be másölöm LÖVÖM? Fita itt minden orditva forditva GOD = DOG = DÖG? DÖGÖL $$$...EL SEDÓ EZ A HÁZ KIADÓ S ELADÓ?-ÉS DÖGÖLT .ÉL? - EZ A KANNI BELLIZMUS? Nincsak itt arról van NAGYBAXÓ szószó$$$...,amit most hosszu bosszu lenne, hogy TE HONAN TUDOD? Fita, előbb most hogy az hogy mikor a cowidó corona virusUK, ládd egy köhögő görcsöt kaptam,*fita,az az AIDA pöcsük és pöcsétük, ládd Picaccó pöcsfeje, szarvad???- és most ott hogy meg fuladok, és lefogtam magam??? -azvagyok aki msot lefogott, azaz most a betegség??? -na figyeled,ha igen akkor is it azvagy,nem pöcsöm öröm ölöm?- és most a bal szemembe...akkor leirtam, egy kis feke pont lett...most is benne van, de most csak a a aaa...azt ugy gondolom? VOLT?
3.: Ahhh...most az, hogy olyan csoda magyar magyarok lába KÖZÖTT LÁBATLANKODNI lenni, fita most az hogy a bajUK oka, a KANNIBELIZMUSA MUSKA PUSKA GÉVUCSKA UK? NINCSAK A HUSEVÉS VÉSZ,AZ ÖN EMÉSZTÉS!!! FITA A BbLila lába közzé nyomok, nicsak most előbb..ládd kel kelet? -fita közép kelet,és mo$$...CENT RULL JUTURÓS $$$...PUNA SÁRA? -ARA ÁRA, ÉS FITA, A BABYLOAN TEMPLOMAN EGY KURTIUZZI UZION NŐ AZAZ DISZ ÓDISZ NŐ? Na fita,itt most apuénk, becsengettek, mert itt ezzel, ládd itt nincs olyan hogy ÉRT ELEM? ELEM? ELLEM? JAJA EL EMELEM RÜH ELEM? Fita mi$$ a Viruzsuk és bak téritók? Na tegnap, hogy onnan, fita ez most ha te magyar ok vagy,az hogy HEÉ? Fita, ez dögletes,mert én HOZZ ÁTOK JÖTTEM, ÉS MOST NEM AKAR AZ ÖKÖR CSORDA LEGELNI,SŐTT MOST FEL A HEGYRE LE, ÉS MSOT MIKOR FEL HUZZÁK CSIKOT VAGY LE DÖBÖRÖGNEK DÖGLENEK HULLA GURGULA? JAJA ATILLA ŐRDÖGEI EGYBE NŐTTEK A LUVAL? FITA MIND MEG DÖGLÖTTEK, JÖTTEK LÁTTAKLŐTTEK, ÉS NEKIK IS LŐTTEK?-DÖGÖLTEK? -DÖGÖLTEK? HA AZOK KANNI BELLÁK,ÉS Á -BELEK, GYŐRTELEK, 7 ÓRÁTÓL NEM GYŐZTELEK VÁRNI? FitA, A DÉLI PÁLYAUDVAR??? Na most ha birkának, valhallogy tisztálalan azaz bele esett a DÖG .ÖD, akkor kerge lett, ládd ha hal -porral, keverik a kaja, FITA AZ KAIN? FITA KAIN MA IS AFÓ-UFO KAJUNUK, MEGESZI Á-BELÜT, AÁ?FITA OH TEMÉSZET? Zna fita, most itt minden már más látom más..ez a kezdetüktül nem van???-MÉTELYEZETT... most az jogy HÉÉ? -fita itt most ti az szemebe DE semmembe könnyel GOLGÓ GÓ GÓ GOGITA- TÁNC? Szóval onnan, tegnap hogy a DÉLI PÁLYAUDVAR,(onnen és most itt a vége?) és ládd miden itt BUDY BEDYGÁGÉAIK? ÉS PEST,ÉS FEKETÉRE FEST, na most az is, hogy mi is vas BULL? Amit még csintadrattázunk, na most ONNAN hogy a a aaa...vissza nézem, mert az hogy lift, kiüti ahogy mi...ELEVÁTOR BULL? Nincsak fel emellek beneteket...na az tegnap, az az ATIK ETIK A MAGYARBANK NEM HASS $$$...HASNYÁL ISTEN E SAVA LUGA HUGYA FO$$$...kapackódj...
Innenn...na fita, olyan csoda magyar ok okozat okozátOkoca malacca ccc.. lenni, élni, beszÉlni muris a magyarok országok házábank, bidi-bibi$$$... banKAIk? Most az,hogy du, azaz fita, MI NEM E VILÁ -GOD? FITA NINCSK KÖZTE (LUK? -NA NEM,HANEM AMI LOVUNK JAJ A LÁBADKÖZT, MIDNE A LÁBOD BODYD) SEMMI? -A MI VILÁGUNK ÉS miEeee...ha lenne enne, de egyÉtek egymás husát? -usát -russiát és a több csatapata csaLÓsAIkat nukinuk nukina kinuk vissza? -nekünk is van,de az jókina kin kinba a pina,Krati kin a pricsi?- jaja a husodhusikám csak ez eném enném?- na meg itt van a Husángom csak a tiedé? -banggg...
... Vala mit, na a csontodon, még egy huscafat, hogy ide mint szellemÉK, meg szelLentések,(fin GOD? -a tied?) lettünk a pu? -hol vagy apu pu? Fita, mert te is ha te vagy nekem, etyele petyel egyelek meg...kisszivem szotty ...szotyola... jaja BUGG A BUGA...Zugg a nádas, zugg az erdő, zugg a bunga? Itt a KANNI ÁBELLÁK, SZENYÓRITA BELE JÓ A KFARA-MELLE...
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...