Kisfiatal Creative Commons License 2024.09.24 0 0 105013

Sziasztok, nyaralóba kellene egy klíma, most elsősorban fűtésre/temperálásra. A keretem kb 300e szereléssel. Sok nézelődés után két darabot néztem ki, egy Polar és egy Fisher. utánaolvasgattam a topikban, volt itt fikázva minden a gree-től kezdve a Midean, Syen-en át a Fisherig, de én egy klímás oldalon a Fisherről jókat olvastam, illetve valaki írta itt h 2018óta a Gree gyártja, a Polar-t is a Gree gyártja, a Syen-t is, nekem 4 éve van fenn egy Syen, még nem volt vele semmi baj, tudom, 4év nem sok idő, de elsősorban fűtésre van használva.

Szal olyan xar csak nem lehet.. :)

De ha tudtok jobbat a 3.5kW-os kategóriában hasonló árban, akkor az érdekelne.

Ami lényeges: legyen benne wifi, meg a 8 fokos temperálás (vagy ezt minden klíma tudja már?)

Viszonylag nagy nyaraló, most lett véve, van benne egy fatüzelésű kazán kp-i fűtéssel, de ugye azt nem tudjuk üzemeltetni ha nem vagyunk ott.. Tehát a 3.5-es nem fogja kifűteni nyliván, de valami alap temperálást csak tud. Konkrétan egy 17m2es helyiségbe lenne rakva, azt nyilván simán kifűtené, de onnan még kiágazik egy 28 és egy 24m2es helyiség, ajtókkal. Plusz még emelet is van.. De a nap is be tud segíteni, főleg fent. Későbbiekben fentre is akarunk majd egy klímát, de most csak egyre van pénzünk.