UFOzzuummm... miEeee... Künn a bárány, bent a farkas, a bárány a farkas, és a farkas is bárány, ha husa van? Forditott elektroMOság mohóság mo mo mo...
4.: Kávézzuummm... tea kávé, kávés tea.amgol modra? -Hol a izzadt véres törölköző, bedomom mint Elvis el visz minket égi honba, nem leszünk itt fájdalomba? -lomba a lomba s fekétén bóllingat az eperfalombja...alom szalma, széna? Itt elképzelhetetlen az, ami magyarok magyar RULL van? -jaja ufo-k, Mi is ufo-k vagyunk! -Voltunk? Egy olyan hogy egy tiszta látóda mindent látó 1szem vagyunk, ami egy fény -világunk, ez ugy hogy az olyan, hogy mindent...ebben a pinutumba becsngőztek apuénk,hogy a ami nincs? Kirullságuk,és azt hitszeMÜk látja azt tejesen? Előbb... hogy olyan csoda, ládd most onnan, hogy a Keleti Pályaudvarról, (fita a munkőásszálón velmevolt kersték akisöcsém, és az most hogy ővolt az utolós csókom,az mais megható) zitmost az hogy város, ez az, ha bementél a házAIkába,végleg el tüntél, (fita rent vagy most ha nevedre irtak egy házuk,baxhatod mert neked a luakads $$$... sisteregne? -mi a tied edd? )fita te még a végtermélked $$$...elmkedés csak egy város van ég a város minden város,meg lekváros padajtók? Most hogy minden itt munka, és csak az marad meg,és most ahogy leszáltam a repőlőről, Newv York,most csak városok vannak, és egybe, az az hogy mindent előbb maket, azaz ténleg tervez és $$$... ész, de azok ész merész épitész és tengerészek, rájuk gondoni se jó hajó?- kombájnok? Zna az van, hogy az ami most mi vagyunk, magyarok, mi Mi is ufo-k vagyunk! -UFOk? -made in Hu? Who? Zitt az hogy ... aami itt azok, akik GODdogdög DUK UK, teremtett mindeneket,és az hogy ti a büneitekben haltok meg, ezt ugy, hogy minden itt az övék, ami legközelebb ha láttátok azt a filmet Swordfish, ŐK AKIK ENNEK A TETEJÉN VANNAK, na azok most az jhogy a második emeleten, na most (fita a kiskölyök 1q2?) közte vannak,(fita a kiváltságosok és kiváLaszottak szallasztottak) akik a teremtmenüik PÁL szája, pédáaAIk?-és azok téjleg itt smt JFK-magas állosokban,azok amerika igaz elenséGÁGÉJA HÉJA HÉJA GERILICZE HAJJA, és azok azok! Vicca, hogy őklátnak téged,de te soha nem látHatod meg őket, és most itt van ugy az összes valáSOS $$$... tudomájAIk tudományuk NUK NUKINUK mnt ha világi, van külümbün? Fita,amit mára megláttam,hogy minden ami csicsás picsás, tehát vannak a ketreceik, azok a kiválasztottak, és kiválságAIK, nem gajAIt, tüzre valók és trágyájuk?
5.: Itt az, hogy amt felvettükn azt a FEKETE RUHÁT, NA AZ EGYENRUHA, ÉS AZ AMI MAN IN BALCK,AZ LENNE A LEGKZÖLEBB...na azok már robotAIk? Amit most reggel, hogy minden a csel pancsal cselkedett, és az megmarad ugy, hogy azok akik tálentumuk, azokat el raktározzák, és ami van,szerintem az ami ládd a tuDOMmányuk NUK,az eleve,azaz SEMMI DE SEMM UJ NINCS, DE NAGYLÁBUJ $$$... NAP ALATT? Fita, itt az van, hogy most teljes egésszében bent vagyok a fénybe, és van az ami most,fita,a testünk is egy gép, és zitt az hogy biológia lét, lát? -az automotua tul élés, és az most az,hogy itt vannak a tulélők, alkik készülnek rá,és itt az az ösztön5 6 7 számitana tana tana tanok, taNUK?NUKINUNk, van neki,na mije van neki, na ezek robotok! Ezt még ugy, hogy ha nem adod nekkik a magod MA GOD, fita az lenne a szem ed? -Fita, te hogy látod a te világod od oduk, egyálltalán, ami ha te odadtad a MAGOD,akkor szemedet(szemet szemért ért megérte???) is meg szivet cseréltél, és vasszives $$$ ... szerves nemi nem mi, vagy többet, ami az lenne az hogy te fel dolgozod magad,a leg felső[piacuk pióca csótánuk) te vagy GOD DUKUK,cukros puszikaja? -kos? Most az, hogy ezt a gyerekéink, azaz pita, ne hagy itt a fiaidat, ami most az hogy lett egy kisunkám,na fita,ma reggel is,na gyere, mégpizsamában vagyok,és mondem neked irok idahozta a cuccom, és most én meg neked, megint el kapta z kybordot,a bilentyüzót, na békén hagyott, mert előbb felteszem! Fita, kérdem az anyukaja...tegnap a tulérett fügét odaávágta és lotyos, na én momdani akartam, de olvassza a gondoláttaimat, és ti is!!! -az anykaja én nem mondtam azt hogy lotyo? Sóval,most az hogy amit nem tudok ugy, hogy ezt rögtön,lehetne javitani a helyzetünkön, ami gyerek valák, .és az orszok az első menjejnek haza,na kapnak egy kulacs vizet, és most meg mnden aki akit pénzelnek, azok robotuk többet! Fita,most aki te is vagy, hogy akik bőre alatt, fény van,na akik bőre alatt bőreőre?- fém, azaz pénz, azok már csak vasasok, azaz vas sok,és akinek nincs vasa, hasa?
6.: Ha éreztek olyat hogy le targonca, na olyan csoda magyaroknak lenni? -és most csak is, ládd most az van, hogy itt van egy felsőemelet,ami alatt fekszik sirkó,Jéshus megváltó, na ezek csak robotok,és az ha lenne CzoborGÁGÉik, fita,most itt az van, hogy momnduk,azért is jöttem ki,(ez szinigaz, hogy itt meg tudhatom hogy igeni igen lehet egy az egyben a mi égienkkel, találka) és fita, ne hibáztass okolj ökölj ökör senkit, tejhát ez szeretném, de a kiskölyök prezur lett a lábán, el csusztam? -na most megint mutatja, na baxmeg,a sebet megint kicsöszted! Jártszik a macskával, meg marta s kurva macska és orditani kezd oiááá...Most az.hogy itt van egy olyan, hogy közbe közben járók, na most azoknak dolgoztam, és most az van, hogy CSAK EGY ÉPÜLET VAN, minden éplet üllet üzlet, fita itt az hogy a robotok, azoknak ők akik ÖRÖK ÉLNEK,(hogy tudnák???) és azok most az hogy, végre megláttam, hogy kik vannak a padláson, ami van közte, hogy -na ott laknak, a közbensőik? -a beavatottak, és bitta vagyok, hogy JFK rájuk célzott? -hivjuk? ATIK ETIK? Na fita, ezt tegyétek zseBÜNkbe mert ezeket, ami őket LÁTHATÓ VÁÁÁÁ... $$$...ezt ugy hogy sss... mi a csösz $$$...Oh detuszik ez a banánhéj... Vicca mikor a Holdon voltam,akkor ott van él let lett? (amit a Canadi magyarság, de nagy ufobuszion meg keröltük a holdat,fita ott nagy magyaregyház Fercsibátyánk féle volt) Azok foltos bőrüek,és minden ami tüske tüskés az egyben antenna,ládd Oh fej,mely vértól áztatva, meghalt? - tüske korona orszagod,, na most itt az van, hogy ezek robotok?- és ládd a film, They Live? -Fita,az a topikölőnk, Istenek a magnes mezőkból terekból.... fita a filmek,azok olyan zseiniállatAIson vannak keverve, ládd igaz hogy aki hallja az én hangom, az nem lát halált $$$...na most itt amit hogy pitim,miért nem ugy sirsz, ládd a mi Jézusunk, sohe ne beszlt,velük, azaz... na itt az hogy nem hallanak! Most az is a filmekben a fekete meg pirosszemüek,na azok, most ami itt a mérges $$$... kigyó fajAIk, és most bent vagyok a lifftbe, és olyan, hogy én bejöhetek ide, de gyeertek velem világot látni kell, mivel?
Innenn...fita, de a tető az a Lucizferi farkas lányok? A lányok az lányok angyalok, a férfi? Fiteljuk az angyalok LOKOMODIVAK, nem kettő, mindem mü nemüek?-nemi nem mi vagyunk? Fita,innan csak ugy,hogy meg világosodoi gondolkódol? -fita, én nem ufot láttam,ami az $$$...kutya faxa, hanem ha nem az vagyok, neked, te nekem? Fita momnduk ha csa egy villoGOD, ládd sLeuth tesőm te sónk? -,.le is ut fff...
...oááá...