repcsepista Creative Commons License 2024.09.23 0 0 1298

UFOzzuummm... miEeee... Künn a bárány, bent a farkas, a bárány a farkas, és a farkas is bárány, ha husa van? Forditott elektroMOság mohóság mo mo mo...
                   1.: 9/23. A KÉP, Őriás rom halmazok, földturások kóhalmazok betondzsungel városok, és sehol egy szem ember? -SZEM MÜ,sem élő lények? Olyan hogy ész mész mász...vagy semmi,mocorgás s minden áll?- IDŐ? -csak én most onnan, hogy Budapest keletei pálya udvar, ONNAN teljes egyedül vagyok, ebbe a véget nem érő warros $$$... vÁrokÁtkok, ládd csak a városok $$$... végtelene, és most utcák,(-resek) és teljesen egyedül vagyok, $$$...fita csak az van, hogy semmim senkim? -egyedülbolyongoka város ok? -peremén, most megékezek a munka helyemre, (csak az a programom, és most mos az is, hogy á kivagy? -na most ténleg vannak vala ki az ok? -de nncs hangJUK?) és most addig a saját energiámba (mező) vagyok, és azért jöttem, hogy bekapcsolódhassak, (ládd egy ufo mind, ha egy 100... ház de napházak) AZAZ ITT NINCS SEMMILYEN ENERNGIA, ÉS MIÉRT ÜRESEK A NAGY NAGY VÁROSOK, mig most azért jöttem el kis falumbull szép NAPHAZÁNK HIRES KIS MAGYAR HON? -hazámbull...mert nincs egy szem energia, és az nélkül fütyülni táncolni bajos? Fita az álmaIMAt, hogy CSAK ÖRÖkKÉ VALLÁSOK ÉS NYEKENÉSEK VANNAK, DE AZ SEM,HANEM EZ EGY SIR, SIRI CSÖND, ÉS SEMMI, hasonlitana amit EMP, de az $$$... Jo jo ÜR? -az UR? Fita, Russ Perot szMOKing sound $$$... Sakinig SOW-UND? -END $$$...sóval, só $$$...Na most vannak akik ennek miEeee... OKOZ-ÓJA óljaik (fita ez az egész földturás csuszamlásuk lássuk az!!!) SZEMEK? (fita,a barmaik semmit se látnak $$$...tudnak, és nem nemi ingerek svannak,jaja mig áll a faxuk,meg nyillaik nyilalás lássuk $$$...) Fita, az hogy ANTI SZEM? -AZ SZEM MÜ? TE NEM VAGY, HANEM ÉL BENNED A A AAA...TUD? -UT? -honna fff...a szél jeh hova? -stoba teista a teista? Most az jogy csak VÁKUM ÜR ÜRÜL-ÉK $$$... most bemenekÜLök egy liftbe???- és ezeknek röngen GENE mindenen át látó szeMÜK van! Zitt az, hogy most olyan hogy neked ENER-GIÁD? (OLYAN FOG ALMA $$$...LÁDD ÉVE KIVNZSI, ÉS PUCCOS LETT, ÉS MOST EGY NAGY SZŐRŐS MACSKA MIÁUUU...A LÁBUK (BbLIÁJUK LÁBA KÖZÖTT NYOMOK BOOK UK,ÉGŐ BOOKOR KÖZT? Ezt mikor először egyedül fel menek Budapes $$$...a 33 villamos vég álomása, váci ut, ott alszok, a kis dombon, és sirtam, borzalom sárban gané hőhányadék és rom,és most sehol, nics senkim, egy tlejesen (szószernt a nagynéném nem ismert meg, és semi közünk egymáshoz.mig a fogadott unoka bátáyám, fida leirtem, azutolós percik,csak én voltam neki,mnd neked, csavarodik a nyakatok nyakkendőtök )? idegen romhalmazok, hányhatnék vasbeton dzsugelek, és most sehol, ládd itt valhallogy, találtam véletlen lelek a mieINKre, és azt se lehet, mert MOZDUALATLAN OK? (Dr WHO fülke) Ami az a VÁKUM ENERGIA, zami most féltetLenke az am,i a Matrix filmben, de olyan hogy csak az ami mi vagyunk, magyarok? -mi magunk baxáskása vagyunk?) Ami van, hogy mi a mi saját energia (UFO) mezŐinkbe vagyunk!-csa csa csacsa csacsi stonGóla? -de nem GÁGÉGÁJA GAJDOS UK $$$...GALYDÖLT VALHALLA MOST GAJDÖLT? -Fita galy meg venyIGÁGÉ -AI-K?
                    2.: Most az am a munkám, na azért, jaja itt most is, mint árvizek öntik el a tereket,telepek, és most máshol, ládd USA? -a menekültek hazája ólAIk? -de itt ami van, itt csak olyan, akik teljesen ODADJÁK MAGUK ÁT ADJÁK, EL ADJÁK? Na nekünk magyarok magyar tudAtomunk van, ami most az lenne a NUKINUK KINUK AZAZ MIDNENKI EGYE MEG A SAJÁT TERMÉKE? -azaz ,MAGAM -NANÓ LUK NUK,JAJA NAPUZOK ÉS NEKEM NAPOM POM POM POM... NA MEG UFO? -k? -ÉS HA NEKEM, MOST MINDEN IVADÁKOM ÁKOM BÁKOM FÉL-E SZÖRNYÜ MI? REMEMBER BRRR... KIS MAGYAR OK GYERE KID? -DIK? -TÖEKETLENKEDIK, FÉNYEM.SZEMEM FÉNYE TE VAGY! -VAGY? (FING AZ ÉN GATYÁMBA, NEM KING FING GOTT GOD DÖG DÖG, DE GLOTT KILÓTT GAGYA, EGYÁLTALÁN, INGE, BOHA FING AZ IS DEG DEGESZ ESZ ÉSZ MÉSZ LETACS, AZ INGÉBE?) Fita itt a HIT? -OKTATÓK? HIR HETT NYUZ MÉDIÁAIK, Fita, az összes vért izadok, kinlódásAim. várbajom, mentcstruácio káció edukácciMÓ cipó moka kóka...Na most az van, hogy NINCS SENKIM? Zett az hogy Zöld erdőBenbeNŐ a tücsök, héázasodni készül, Ölelgeti a legyet, kéri feleségül? Hozzád mennek te tücsök, ha görbe nem volnál, el vennélek te kis légy, ha pici pini nem volnál, na még az sem,hanem szőre töke szőre (sir) a légynek? .ha nem hiszed gyere nézzd meg-ne légy? Fita,leirtam, hogy ide mikor begyüóttem, akko meg kellett vivjak a legyek ne legyek legével, és két döntetLen,mert most olyan picikaka (fingod $$$,,,) lett, hogy nincs? -és most én is azzá kellett legyek?-ne legyek,de én mondom meg kinek minek, miki MO moka, kóka roka? -koma spórul jár? Fita most Gunár egy tubusba ad neki labrik tubusba, libafo$$$,,, egyél? Fita,most én is, uganés bemenekültem, a LIFTBE? -na most mi lett, mert engemet MÓZGATNI *de a tetem estemp[estem szeggre estem volna?* NEM LEHET, NEM TUDNAK? Fitam, nekem neked SENKI NEM NEM SOHA NEM PARANCSALHAT 666....KIVÉVE V V V...HA TE A PARANCSAL CSALOK VALLAGA VALA ALLA HALA GOD, ALLÁHALA? Fita, most a MAGYAROK, azok most ugy. hogy itt van sejtelmem sitimpitm,de mivel ITT EGY SZEM ÉSZ? SZEMÉSZ? SZEM SEM ESZÜNK? Fita, hogy miért minek kinek kié ez a bődÖletes teher rakás szaruk, ami van, hogy most AMI AMI KEL KELL? SZEMBESÜLTEM, na fita, olyan hogy most őők a teremtőkés $$$... PÉN ZZZ...ZOOMBIZOOM UK? MINDENEM AZ URNAK ADÓM, MINDEN nekik na kik oi oi oi..ennivaló? AZ ÖVÉK? Na most amit hogy miEeee...most az hogy nekik a MA-GOD MA GOD? MAK MAK MAK...MA KIN GOD? LÁDD EGY KELELPELŐ ELLŐ KELLŐ? AKÁR EGY JA MA ICA TROMBITA, BUTA? KINEK MINEK TROMBITTÁLS $$$... (Kisszon Szőke, Vallagabarna, kisasszon zongorázik, Vallaga meg furujázik)Fiteljuk a TÁL LEM? -LEM AZ RAM? BÁRAM BARMUK? ABRAM, HOL AZ ABRAK OD? MOST LEHET HA AZ ELSŐ SZÜLŐTT, LÁDD VED A HÁTIZSÁKOD KOD ÉS VÁGD BELE A PACALOD, ÉS UZSDI, UDZSEDÁRÉ UDZSEDOM? -DE KÖZBE, EGY KOS AGGANCSA..fita itt mivan van az élet, POWER IN THE BLOOD?
                    3.: Hogy miért s -irok ennyit, mert monduk, Siroká kasztrana maradandaja, (2023 Szilveszter, apuénk mar...ha?) Fita, most az van, hogy van valami? -apuénk, van, neked, és neked mindent magad tul, meg kell tudni, dugni, na most nem baxunk? -aha kid a baxód, boss $$$... Fita, a második fiam megjön,na most ma is a felesÉgem, az övé, belőle vannak és neked..hogy semmi közöd, most pálott szájuh, pálpélda mutatok mutácia kis gyerek, lehetek a gyerkéiknek,na a menyem is az, CSAK Ő A NŐ, és csak ó parancsol a kis gyerekéiknek, és én ezt tudom, mert mi kis gyereke SZÓ FOGADÓ, jaja ki a szóló, baXYÓl? Fitlejuk meg a BAX INGERT, BAXDÜHE MEG KAN GÜRCSE CSEH? SZÁSZOK RÁDMÁSZOK, ÉS CÉGÉREIKET? Fita, ha meg jelenünk? JELEN ÜNK VAGY JELL MAMBÓ AITÁLIAINŐ AINDÓMOM AIRANDÓM POPI POPP? Ingyom bingyom táliber, tutáliber máliber, az erdőbe? Házasodik a tücsök... cprrr... cprrr...tücsök koma gyere ki, ég a házad ide ki, szántani vatni, aratni kapálni kapálódni lódingó kakálni? -aha.. na fideljuk a sáskahadaikat? Fita, most az ELEVÁTORBA a lifbe vqgyok, AZAZ itt vagyok, ragyogok ha meg fogtok ha van hintó hinta PAlinta fogatok fogAdótok, a tied leszek, KIGYÓÓGYIK AMO ,MO MO MOKA, CSALOM A SZEMETEK NYALOM A SZÁTOKK?-VAN SZEM-E? ANTI? CSAK NEKIK, ÁL ÁLLAT ÁL TOK MEG ANTI SZEM? Fita, itt a leg kiSebb sebük zsebükk a sebünk? - kittyebb $$$...pisla szem eszem pilla...pislancs lancs jaja utolsó vcsoora vicsorgótok, az agyara vicsorogatya, azonnal TORÖLVE,MIT CSINÁLTAM ÉN, NA ÖSSZETÖRTÉK A FIAIM,. MIKOR MOST A KIS UNOKÁM, MNDENT ÖSSZETÖRNE, A TELEFONT,MERT KI BESZÉL BENNE, fita mért van bennünk ez a REAGA? AKCIONUKINUK ÉS KREACIONUK NUKINUK KINUK DE A TE KIN OD? MERT LÁNTI AKARNÁD A KIS MUKINUK? ÉN NEM AKOROK SEMMI NUKINUK A POPZSIDBA? Volt egy film sorozat,hogy Jitlernnek a más világon,állandóan be kellett dÖlni, és lehuzni a nadrágjájjj gatyáját és kaktuszt meg hawai --- fita meglettem szippantva óriás ANANÁSZ AJÁNDÉK OI OI OI..FÉNYES KÉNYES, ITT PINAPLE VÁGTAK A SEGGIBE? Fita,most az ami a BbLIla pinapopsid popoi bibis $$$...
                  Innenn...fita az elevátor lift fff... am aIma most kell hogy legyetek? .zzz... hipp hipp hopp.. egy légy?- ne légy? (stobájuhukk) Fita,én ufo? -jaja az amit nem hiszek, hogy HA AZ ÉN FEJEM KONG GANA? -A TIETEK IS, KING KONG MEG GOD ZZZ...$$$... SISI$$$... SÜSÜ$$$... Süsü bolondság és kész veszed elem?-ellem, jajaj xex és xexelem tex texelem és xexellek?
...a gyerek nagyon jó, és ugy hogy itt vannak mindenek megett az őők ufo$$$...fo$$atóik fo$$$...GOD GIVER OF DAEAT, MOST TE MI VAGY, VAGY? - szara Sára tókÖLt, siraTóik,ming mi mi mimi mmm...aha Mi is ufo-k vagyunk! -baxxhat666...juk? -juhuk yo hukkt? NUKINUK? Juhusomnak sok sokk sebében, sebünk, zsebük, cziráros? -na meg szÁtok?-tá tá tá..tátog? -kopoltyu-tok?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1297)