UFOzzuummm... miEeee... a magyarok Atyafisága Mamaleánysága öröm- boldogság NAPSÜTÉSE DE SÜLT HUS? - vég nélköli, és a Királyfiság faság -analság,Robot PacalAIzsák hátizsákuk bőrzsákok,és Robot AIcák -utcák, zsákutcák, ha meghalok, nevetnek rám az angyalok, LoanDomba jártam...a tekem himbáltam,és nevettek rám az angyalok?
4.: Kávézzuummm... tea kávé, half & halffal? Hogy kiindulás dulás, lenne, ami csak bekapcsolódás, azaz kapcsoljuk be, fel, a mentőövet? (fitlejál,hogy ugrottál fel a keringó ringlispilre? -lura,ufo?) Most az, hogy hogy lehet hogy a te meg én tudatom nélkül, és nem voltunk ott, őők teremtettek minket, akit kellen lássunk, és vele együtt, na itt most a magyar ok? -okról, hogy mi azoka annak hogy NEM vagyok? -te nem vagy? Zitt az összes villogásom kása esetleg, akim magyar RULL gondolkodnak,na az Édes Anya Fénye nyelve, vezet? -jaja nyisd ki a szemed et? -ét, azaz minden a fényem $$$...*femem* etet? Fita,itt a magyarok azok mi Nap gyerekék vagyunk a mi NapAtyaNapaAnya -lányafia, és mo most hogy hogy, nem a mi Szüleink KÉP mása, tükre vagyunk? Na bevillgotam a Mi is ufo-k vagyaunk, és most az hogy Jézus,valam csoda olyan hangok,amit addig, fül nem hallott szem nem látott, és felemelt, egy szem pillantás $$$...mondhAtom fel emelkeddtem *fita nelkülem* az Égre,nincsak ha csak ez uk muk fuck...ha te most csak felöveted magad, csakék 100 ezrek, ami aho hogy legyek, nem kell semmi? Na most,az hogy Jézus, egyhataamas NAPTÜKÖR de most azok a csoda HANGOK, HOGY ZENE,-biztositlak itt ez fül? -na meg szem? -sose hallott és látot!!! Zitt az hogy NEKÜNK VAN EGY NAP -HÁZUNK? Ezt először ugy hogy láttam, mikor 1984 Julius négyre, hogy ez am ez a test, na most nekükn a NAPHÁZUNK LEENNE, MERT ANNAK A SZELLEM -E VAN BENNE, SZIKRA EMBER-E? Zitt hogy most ami itt van, hogy hogy nem, az hogy állat -husa, csont bőr bütyök, az orodtokra ütük, egy ideiglenes át meneti állapotos hellzet, amit hogy most angyaLUK, vagy őrdögük,dámonyuk -démonyuk? -dámáAIk,adam $$$...madam, családfám, csalládám, a dam, madam? -most a teremtés CORONÁJA? .fita, ez egy szerszám készitó majon ábrám? --ábráaik,megfejelt robotaik? -angyalok, azok xexxi ládik,ládák, és analuk? -fita, abrem,a magvad annyi,mint fövény és csillag az égen...tupasz replikátorok? -pédi na meg frédi, prádik vagytok, fo$$$...termjetek termeljetekj gyómölcst, ládd a tálentuMOr osztók?
5.: Azt hogy itt mit tudnak a kutatók, na itt nincs, nem lehet azzal, hogy JawsÁlMOk moka? Ez az, hogy valakik vanak a TEREMTÉSÜK (GOD A HANGOD?) megett, jaja teremtett LÉNYEK NYEK menüik? -magyar RULL men? -megy meggy vagy cseresznye? MO ZOOG GOL? (amit Yojónál, na nekünk az is vam, és itt mi csak azzal azopn, és az szitén, na az llene az ufo bázis anyahajójnk, fita az mint a test, azédt kelle nekik a vasfüggöNUK? -You can't torch dish?) Na most ha előre beprograzmozott, ládd mielőtt ez lett volna, a teremtője fel áldoztatta magát, na most hogy az a KOSATYA AKARATA? Fita mert ezt ugy, hogy most kikelek magambull...és kikele pu? OK KOS? Ezt ugy, hogy mi magyarok, ládd az első amit kigondoltam, még me $$$...mese voltam,az idöcsém őrjöng, mert 24évet tanult,és te nem csináltál semmit, (ilyen *iilyen őrültséget sose hallott,és te mindig ilyan voltál)és az hogy HA NEM CSAK!- ÖRÖK AZ (FÉNY) ÉLET, AKKOR ES SEM LENNE, na most itt most ahogy lefejeztek, NEKEM JÖTTEK GONDOLÁTOK, ami honnan? Fita, itt csak zaz, hogyha magyar ok vagy, minden ami van benne vagy, és ez iitt most fitogtAtom? -NO NO részecska, milyen nono? -zitt az hogy milyenkicsi, ha egy szikra, és minden benne, lenne? Zna ezt ugy,hogy itt is minden amit látok, bennem van d az is hogy HISZEMÜNK LÁTJA AZT EGÉSZBEM, TELJESEN? Zitt Csibi, hogy hogy tudtak meg vakitani tani tani? (fita, az itt mnden, idomitás) Ami van, azt látni kell, na na most itt történt, hogy megötüttem a klokájukaja 10 ezer Kméter, hogy iitt semmit, de az igen, csak lehet tudni meg dugni, hogy A KIRÁLYUK KIRÁLYA KÉN SZÜLŐBEN VAN JAWSA -DE ELŐBB?-$$$...innen fogja dirigálni dir dur dallala... Jeremiás siralma, az egész eget -földed, ami fita,ANNAK ITT A KOSZA ESETLEG, SALAKJA, ÉS ANNAK IS MEG VAN AZ ERE DETTY HELLE? Zitt ismét, most az hogy mi magyarok, mi egy FÉNY NAPEMBER GYEREKID? -most az hogy megvan az ami ez a test is, na az szellem, (lélek a ha tiszta sziv -visz??? VIZ VÉR FÉNY, és véred is fényes? -azaz az lenne, magam rá, lelelek, KIRLÁNFOTO)
6.: kÖZBE, az amt mára, hogy ez ha semmi,akkor most téleg,mindent eleve meg csináltak neked,(fel csinátak mert bedültél) neked csak egy pálpéllovasnak lovaguknak kell lenned, és bőven van mit enned? -hiz jó pénzért, mi az amt nem lehet meg venned? -enned? -jaja szemnek szájnak ingere, hala vad jó falat, és monduk a vadászat? -hadászat? Sóval, most az hogy ebbül kiindultoszkodni csak azt! Oszkár, talán tosztál, hogy ugy meg változtál? Fita, most hallottam hogy most az, vissza Jézusunkkal, ABCZULLA ULTIKÜKÜLŐ...Fita, ha itt tökik ROBOT URALOM HALOM HEGYESHALOM,HOGYHA HALLOM ÉN, MINDEN AZ ENYÉM, ÉN TÖKÖN AKARTAM SZURNI MINDIG MAGAM, MERT A GONDOLÁTTAIMAT SAKK MATT, AHOGY ÉN LÁTOK MAGYAR RULL? TUPASZ VAGYOK, AHOZ LÁDD ITT IS, CSAK EGY BARÁTOT BARÁTOM? JAJA SÁNDOR, DE Ő MÁR, ESTLEG ITT UFOZIK, VILLOG ÉS MOST MINDENKI MENEKÜLNE? Naz az hogy, itt most olyan hatással van rám, hogy itt kellene legyen egyen, minden magyar testvérem, és most még...na ma nehogy hivjad, az öcséid, olvassák $$$... egyék meg a gulásztád? -az is pénzbe kerül! Zna nagyon jó volt hallani a két öcsém hangját át? Fita mind a két öcsém, látta az ufonkat! Na itt az, hogy amit a idöcsém, az egy ÜVEGKRISTÁLY GÖMB,ÉS KRISTÁLY GÖMBÖK, LÁDD EGY EGY... FOCI? -ez az ami mikor másodszor,na itt az van, most mndegy hány atomreaktor van, az kettő?-ami kialudt,láddi itt most hozták vissza ami már kiégett,és most azt megtudjuk, hogy vége,na most elkeztem piszkálni, és OLYAN MNT A BÁLNA HANGJA, KIVÁGOTT MESSZE AZ ÜRBE, ÉS akkor leirtem, hogy de iganés, hatással van erre a bőrizsákra? -olyan mint most..du4(16) szétfröcskölte a kristály golyóimat,de vissza állanak a tündüklő szarvas jegyébe? -NA FITA, AZ LETT, azaz idó nincs! -aki adta volnba? -smirna! -volna fo$$$... annak vége?
Innenn...na most apuénk, látod hogy ezt megváltoztatni,(váltani, A megváltóról oh zengejetek???) nem is kell,ami dög dög? -eleve dög lőtt dogolt, de most az van, hogy van a mi világunk, és az örök van, csak emlékezz, fékezz Zsiga a zsigulival, jön a kanyar? -fita, nem lesz viláGOD (vallagod?) vége? -ha nem egyenesited ki a kanyart brrr...
...A mysterious rádió signal from 8billion??? -hona veszik, és ingyen adják? -years ago hangok? -nem tudom ki olvasni amit irtam, hasjusa Eart... erte el a földet? Fita, itt ha hang, akkor nincs távolság, és ha fény? -látod? -benne benned, de vakuzz be a dohosba,kürtóbe?
...oááá...