repcsepista Creative Commons License 2024.09.22 0 0 1296

UFOzzuummm... miEeee... a magyarok Atyafisága Mamaleánysága öröm- boldogság NAPSÜTÉSE DE SÜLT HUS? - vég nélköli, és a Királyfiság faság -analság,Robot PacalAIzsák hátizsákuk bőrzsákok,és Robot AIcák -utcák, zsákutcák, ha meghalok, nevetnek rám az angyalok, LoanDomba jártam...a tekem himbáltam,és nevettek rám az angyalok?
                  1.: 9/22. A KÉP? A MAGYAOK ÖSSZEJÖVETELEINK, MINT NAPOK,ÉS SOK SOKK RAGYOGÓ FÉNYT LŐ CSILLAGOGUNK RAGYOGNAK, ÉS MOST MINDEN NA ÉS CSILLAGUNK, AZ ÖRÖK EGY VILÁGUNK KÖZEPIN ÁZUNK FÉNY ÁR? Fita ez az hogy ha magyar RULL? -az az hogy mint sak ragyogó Csilag-ok mind mind ugy fényLEenek,na de mos tita tilva van az amit GONDOOLNI ÖLNI, GOND ÖLT ( DE MINDEN CSAK MAG ÁT TUDJA MEG SZÜNTERTI, LÁDD MEG BÁNTAM HOGY ÁLLATOKAT TREMTETTEM,.NAMOST AZ A GONDOLÁT FÉNY FÉNY-E FOLYAMATOKAT MEGSZÜNTET NEM LEHET, CSAK MEG VILÁGOSITAN FÉNY LŐ FÉNYEZNI? LÜTTEK, JAJA A MAGYOROK JÖTTEK LÁTTAK LŐTTEK? Fita, az amit tegnap hogy LESZ MÉG BUDÁN KUTYAVÁSÁR? Zitt az hogy JÖNNE A KIRLOANÁGUK RULL ROLLEERÜK, GENODÓZEREIK STALINEXOLÁS LÁSS... ÉS AZUTÁN A KIRÁYUK KIRULLER LERE HERE, mert itt minden égés? -$$$...égés termék,ládd a Termelő (DERBÓ A FAGYI)Szövetkezeteik, ó meg uj termelő LŐ LŐTTEK,MEGJÖTTEK AZ ONDÓVÁRI HUSÁRUK szövetsegGÁGÉSAIK? Fita, itt az van, hogy minden üres és rühes? -rühellem ezt az egészet? -egéásztelen MEZITELEN segg? -teRmékÁIk, kéik, azaz minden ami végteRmék,az sár,és sárból sár vár,ARA ÉRA ÁRA, porból lettél és porrá lesze$$$... Mester kell e adót fizetni, na most az is, hogy a MESTER TI A TI GAYÁTLAN LEN OK BÜNEITEKBE FOGTOK MEG HALNI? Fita,most az ami a ROBOT PACALIZSÁKÁIK, MEG ROBOT CIONUKI KUKI ICÁKÁAIKIKINUKIKNUKÁIK VIHÁNCOLÁSA,az olyan,mnt most ami film men? -nem men,azaz ha te egy alakra lak olyan mint egy majom, (huMAJOM BAXOM) ládd most HA VANNAK INTELIGÉNES IGÉyes ROBOTAIK? Ami EVOLUCZIONUKINUK? AZ AMIT MOST MÁR AZ LENNE A TRANCFORMÁTOR TORR..NA MOST EZEK A TORR disznőtorAIDÁJUKBULL SZEN KOXOS ESZÉN IRÁSAIK BULL BUJNAK ELŐ, ÉS BUJUHUIZSIKÁT -HA MEG FOGSZ A TIED LESZEK,AZAZ EGY OLYAN FAXIZSÁK ANALOZÁSA, ANGYALOZÁSA, AMI FITA, ITT AZOK, AKIK CSAK VIRITANAK, TANUK TANU LÓK???-A RIWALDI ÖLDIKE MICZMÓRÁZZÓK MOOÉK BITA RÁÉZÁSSA, FITA AZ ELEKTROMOSÁGA ÉS BELED VÁGNA,BÜN BÜV ÖLNEK, KÁBITANAK TANUK NIKINUK (FITA VAN MÁS FÉNY ED EDD?) FÉNYETÖKIBEN? -SALAMONYA TÖK ERAGYONA NAPUNUK FÉNYE? FITA MI AZ AMI ITT NEM EMÉSZTÓ TÜZ, ÉS AICÉLT KITÜZ ÉS ÜK? BÜKK HEGY $$$...ARANY BORNYUUK -ARANY BIKA,ÉS MOST ARANY ISTÁLLÓIK? -DISZNŐ ÓDISZ ÓLLAIK? vAN OLYAN HOGY CSICSÁS ÉS NEM PICSÁS? KRATI...NEM MI NEMI ERJESZTÉSEK ÉS GERJESZTÉS $$$...
                   2.: Fita, itt midnen böfögésem beee...hogy ezt NEM GONDOLNI, mikor benne vagyunk bőripacalIzskAIba? -zitt az hogy KI GONDOLNI (GOND ÖL?) LEHET, ugy hogy ki gombolom a sliccem, pöce pösze ha van bőgatya? .fita az az... hogy valamAIm mojommonyom bizsereg bizsergés $$$... GÉza Gésa $$$,,, BUXA? BUÁ? Fita, hogy az hogy ami ott ha most BUda Vára? - bodym budim? Zitt az hogy minden csak VÉG TERMÉK ÉK? Trüha minden eelve sár és ésAIás $$$... Sára ara ára? Anala LUKUK Sára? -ANGYAL OK? Fita, a magyar -ÉdesAnyánk fénye nyelve, most az, ládd tudom, hogy megakaszt sokatoka, hogy Buda az nem az, amt te meg én gondulunk, hogy SZENT ESENCIA SION ON ON ON..ONDÓ SÁNC VÁR? -FITA BIZÁNCAI SÁNC? Naz az hogy amit a Mi is ufo-k vagyunk! -hogy talál kozok halál Jézusunkkal cull call, zit csak olyan van, hogy magyar ok közt, csak kzövetlen kapcsolás láss van, és most ha az, hogy CENTRÁL JUHTURÓS PUNA SÁRA? JAJA ROBOT AICÁIK? ROBOT ZSIRIZSÁKAIK? -ABRAM, HOZD A PACALOD VÁGD A HÁTIZSÁKBA ÉS HOZD FEL A MORA -HORREBB HEGYRE, CSÓCSA? Fita itt van a HUSUK? -TITKA RELYTÉJE, HOL VAGY REJTÓ JENÓ? JAJA MIT TETT VELEN EZ A BENŐ? Ftieljuk a xex axzioNUKI NUK? -ami beNŐ? Fieled, ami megint, hogy mi magyarok LÁT GONDOLÁT LÁT ÁT LÁT, azaz itt csak ROBOTUK BÓTAIK VANNAK, és ha venni akarnél valamit, ládd az ÉG ÉS FÖLD TEREM TŐ? -AZ ÉLETÉVEL? JAJA 33 ÉVEL, RENDLKEZIK, ÉS PUCC...EL PUCOLTA MAGÁT? Most vissza, hogy mikor TALÁKOZOK JÉZUS? BUDIZSÁK? -sánc? Bizánc sánc? Zna az van, hogy megszünik az ÉGI UFO -KAPCSOL LÁT? JAJA BEJÖTTEK A PANRANCS CSALÓAIK A PARANCS CSALÓKKAL, azaz ROBOTIZSÁKOSOK KOS? KOS ROBOT AICÁKÁIK?
                     3.: Sokat köhécseltem,hogy NEM NEKÜNK KELL E EEE...JÖNNÖM JÉZUSUNKHOZ, OLYAN JÓ JÉZUSUNKNÁL NÁLA NÁLLA ...NEM IS, NEMIS, NEM MI VAGYUNK, SZAKAJSZT EL TŐLLE SEMMI SEM $$$... Fita, leritam hogy találkozok a MI Jézusunkkal, am most itt van a magyarok gondol lát RULL RULLER ROLLER? Fita, töröltek mindenHONna, mikor Lehell niknevemet, fita az hogy egy tükröt tettek a halot szája elé, és ha párás lett, akkor él, lélégzik, hellél Lehell? -Lehell lett? -na még visszajöhet a HANG JA HANGOD, AZAZ MAGYARUL GAGYOG DE GAGYOGHAT666...HACC HECC, ECC PECC KIMEHECC HOLNAP? -HOL A NAP, NA AZZAL? HOLNAP -UTÁN VISSZA JÖHECC? KIS KEDDEN VASÁRNAP, VAGY MIDENNAP KARÁCSONY? Fita, itt most az, hogy az van, hogy a székleted, azaz most minden végtemék (körzés körözött) lett,és a szkleted mesztés megáll? (na az igazi halál) -ez az hogy itt csok csők csök ROBOTOK ROBOT BOTOLÁSA, ÉS TOLÁSA TOJÁSA, ami most itt az, hogy ez sehogy nem tudjuk NUK? -ossze hozni (NUKINUK) a magyar ok gondokodása ássa $$$... lássa? Fita, az gondolát ássa $$$...ITT LEHETETLEN LEN HA JUH ÉS CSÖKÖLÖM LEEND? -END? Fitlejuk, END,ADDY ENDRE,(JAJA MEGJÖTT A MESIA DE A MENSTRUÁICA? - MAGOD GÓG MAGOTOK END LEEND? Most a rendszerek, fita itt most az lenne, ha GONDOLÁTBAN DE ÖLJ, NE PARÁZNÁLKODJÁK, AZAZ GONDOLTÁBANK $$$...XEX0LJ, ez az hogy én magam -magom?-magod MA GOD, akit megölsz,azt eszed eszed? Fita most a BbLilába a bibi, hogy itt emlékezni kell, és csak az az ember!!! Fita MI? -ATYÁNK, A MENNYEKBE, DE A MIÉNK, AZAZ ISTEN-E? -A MENYEKBULL ANGYALUK KÖZZÜL? Ami jó, mi jami jam jamjam az én saram Sára? Fita, azon az ALLAHALA PU? -HA NEM ESZED?- JÉZUS juhus?- nem tudjuk össze kötni, mert (nekem neked nekünk?) NINCS HALÁL? Ismét kecskemét, ez ugy ahogy mondom, KIS MEG NAGY SARUK CSO-MO-AIK? MO MO MO...HOGY EZT MEG TUDNÁ (most apuénk, miottgonodlsz ha te nem, kinem?-jaja ki vagyok én?) AKÁRKI VÁLTTOZTATNI, NA MOST FITA, EZEK MINDIG UJBŐ UJBŐ UJBULL...BULIIK, ORGIÁIK, ÉS AKIK EZT CSINÁLJÁK? AZOK NAK JÓ? -DE AZOK IS $$$...MAGUKRA GONDOLNÁ NÁ NÁ NÁ ,NA GOD DOG DÖG (HUN GOD?), PROGRAMUK? ÖRÖK GRUNDÓK DOBERDÓK?
                   Innen..fen a vén doberdóaikon sivit a szél...végbél szél...honna ffff...$$$...hova v' v' WIII?
---https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1295)