UFOzzuummm... miEeee... GondolKóDom Kődöm -KristályDom, der dörrr... dik a dácc...kabala kebele MAG-Y-ÁR MAGYAR RULL, ... ÓÓÓ...TÜNDÉR KASZINÓ, NEM TEHETEK RULLA?
4.: Kávézzummm... bodifa bogyó vagy a levele tea? Fita, most ma reggel, a kiskölyöknek állandóan, gyere, jaja hagy tegyem fel, meg neked irom, igen az enyém! Na tegnap vagy tegnapelőtt ő ir, és elkezdett billentyüzni,aztán el kapta tőllem, és elkezdtünk civakodni,s többet is irt de le törlődött, ma reggel, idejön és hogy aludtál, jól,és nevet s előveszi a nagy füzetlapot,meg ceruzát és ő is ir, és rajzol, de az anyukaja reggelzni kell,és nem tudta lerajzolni, s képzelt el ha én letudnám?- le tudnám? Naz beszÉltem apuénkkal, és az állatokból van lelkes, és akik még M (MAGYAR OK) EM LÉK,EMLŐSÖK,fita,az nem csak hogy emlője van, hanem...lőni is tud? Sóval, itt az hogy halál,amt ládd most én ténleg meghaltam,és most ott is azt kerestem, na nincs halál, és ami van, hogy azok az állatok akik mégemlékeznek emberi mi voltunkba, azokbból ember, jaja az itt is az,és UFO-k? -na most akik kiválasztódnak azokbull robotok, és az a halál hall áll, azok nem ÉRTeni mogeRULL?-Jányos bácsi cokeres a MOkeres,hej de komelom az adósom??? Neki menjek ne menjek a fekete szemednek...na végre, ládd akik a kiváLasztottak,azok robot raccák,és pösze hogy van überebb rabbika rabiga? -fita aki előbb felkel,felébred éber,az előbb végzi a dolgát? Zitt valami olyan, hogy m-emlékezz, azok a szép napok,csak arra gonmdolok,na apuénkkal... hogy a magyar ok testvérek közös ÉG, hogy az itt is foltamatos sakk matt patt?-vala? Fita, nekem ugy 4 -5 éves valak, és mi a magyar testvérek közösÉg törvénye, ami jaja sokat ismétlem, de az hogy kezet nem emelsz senire, kárt nem teszel semmiben, na azok ÉL TETŐK, ÉLTETŐK, és most az éjjjel,hogy ISTENATYÁNKMAMÁNK ORSZÁGA, M -LÉ -KEZZ,AZAZ A KEZÜNBE VAN LENNE? Ami van, hogy magyar ok, az MOM?-és most az hogy Jön a dicsősÉg. Királya,na az a seintetika -artifika -robotika Cziberge? Dfita rom romba törvények, az erősebbnek joga van megenni (romrusz rémusz farkas mama) a gyengébbet, ez azonnnal nekem árbram, ram? -neked adom a földet, és a te magod lett, és mint fővény a tengerparton, meg csillagok az égen, nincsak ITT VAN ROBOT ICA MEG AZ ÁIDA AIDÁCÓ IDÁCAIK, A KABELLA BAK KABINETT KOCKÁSOK? Nincsak félre érthetelenül, most a saját fattyukat kéne hogy egyék,de a GOD? Fita a kis Néró George, a GOD DUK? - ami van, az éjjel, de fellehet ismerni a magyar beszédet, de olyan mint...A KÉPIRÁS, ÉS FITA VANNAK A GÉP KÉP IRATOK? Jaja most figylejünk,mert mi a fene ez az AIDÁZÁS, ami filtyeljünk oda, most az ami men nem nem men, MOMUSA? -MOMUSE?
5.: NEM LEHET LÁTNI $$$...MINDEN AMI $$$...LINK,LINK LANK LAKATOS,MI AZ AMI NEM TITOK, NEKTER JÁR EGY GYATYA FO$$$...ATYÁM A GATYÁM, NA VOLT A JUHUKKNAK GATYÁJA? Fita ha magyar ok lett volna, van gatya? Zna most az,hogy előbb mindenek előtt szellemek vagyunk, és most ha van fényed, akkor te látható vagy, ha nem? -fita lát hat? -dicséret hat a lom, mostan és $$$... mind örökké? Na az van, hogy akik a magunk, az keresi lesi a világosságot, a HAN GOD? Fita, most azokat... Zitt az, hogy én mindig, ez NEM ÉN VAGYOK, és ez msot is fen áll, azaz itt az álmom vagyok, de most ez nem az én álmom? MOM? -azaz az hogy szolga,est mikor meghaltam,és egy idó után, főleg vasárnap reggel, a TV -vallásos adók előtt sirdogáltam, mert nem merek semit gondolni $$$... mert kegyetlen a sorsom, SORSOM, na most csak olyan mint apuénkkal, HOGY NEKÜNK ÖRÖK ÉLETÜNK TÜNJ EL VAGY FEL AZ ÉG ÖVÉN?- VAN, ami itt is annak kell lenni, nem volt nem lesz le$$$...Na most hogy ezeket akiknak van FÉNYE FÉNYEM, megtaljam, LÁDD MÉGIS A VÉGÉN GÉN CSATTAN AZ OSTOR, na most ha a fiaiamt ide tudnám hozni, ami nemrég, egy pár éve,mid van, csak azt tudod adni, s magam?-fite ezt gondokodás nélkül modtam,na magom, az fiaiam lenne, mert ezek...tudják hogy mitől döglik a légy? -ne légy? Zitt most az van,hogy ezt a hus hüs világereket el kell tudnunk hagyni, ami most fita, TI NEM TUDJÁTIK MÉG FEL FOGNI JUHLIKA SZOKNYÁT, VAGY NYLON BUGYIA? NINCS? Na aki szülte a bárányt, azis szuka (szüsSuzi?) birka,és annak kell, vagy bugyija? Na most valami olyan, hogy itt ami csábos, ezek xexi robotukat (barpina barbika) hoztak létra, és szépsegg meg bika csöke ki a bikásabb létráiakat a latrok,a him ringyóik,és cis curváik, a szemük kifestve? -mü szem, mü szem pilla, Pille pille szállj le, jaja ma kezdődik az ősz idó? Deres már a határ, őszöl a vén betyár, rá se néz már, sohase a fehér népre?
6.: Fita,a állat ösztön,független az embertől,és most maga testnek igen igen van befolyása az emberre, és most amit utálok, és nem tudok meg bocsátani magamnak, hogy ha az állat felül kerekedik az emberen, de most végül is,nem az állatott választottam, és sose adom meg magam,magom, magunk,semilyen állatiasság, és most fita,aki igen,azok nagy része, nicsa a rabbszolga tartók, csak az erős vagy okos (bézbull) állatokat váasztják ki,és a kigyófaj okosabb minden álatnál,na most azok KIRÁLYUK -KIRULLA A VALLAGÁT VILLOGTAJTA, VALA VALLA GOD? EZ AZ HOGY MINDENKI FEL IZGUL666... na fita, fel srófölnek, mert most ami van, A KIRÁLY SEGGÜK FUCCS, és ami most jönne az, ami Derbőbe,hogy az ami ezek AIDA? Fita, ami ma éjelre,hogy mindenkim ott van, azaz most a FÉNY HONAINKBA, AZAZ A BUDA HEGYSÉG FELETT, AMI MÉG HOGY...NEKEM BE KELL LE KELL JELENKEZ-NEM, AMI BUÁ? Zitt van hogy ott se értettem, mert az hogy a nevem? FITA MINDENKI ISTEN ISTEN, JÓ ISTEN, ÉS NINCS OLYAN, HOGY NE EGY GYEREK JÉZUS LENNE MiNDEN GYEREK TEStVÉREM, AZAZ FÉNYÜNK? -NEM UK LUK? EGY AKLUK ÓLUK? Ez az, hogy te egy vagy EGY ISTEN S ÉG? Na most,mégis hogy miért kellett volna nekem le jelenkeznem, az ADÓ HIVATALBA? Na fita,itt a kuszás mászás nyalás nyálazás, kegyelemért? JA MOST NÉZTEM BELE A PINGVIN FILMBE, és a pingvin ember, most a kocsiját ki akarták rabolni, ami most egy fital manuszt, most ölte meg az aki most az ami MINDENT MEG TESZEK (mindenkid megölök?- ÉRTED? CSAK NE ÖLJ MEG?) Zitt az, hogy ha te teljes egész, -akaratod szived erőd és szolgálatod, nem adod oda az Urnak, nem kapsz kegyelmet, és nincs irgalom, amit nem értek, hogy te azt hiszed ha könyörőgni fogsz a 6 éhes összeláncolt farkasnak, most jaja ma született malac vagy,most meg mentenek jaja ha farkas lettél volna? -mért nem az lettél? Ládd itt a farkam,csóvál hatod?
Innennn...-csak egész vagy, és kész? ÖRÖK EGÉSZ? ÉGÉSZ?
... meglett, csak elöjött a Bloggom, bár ne törölötem vona le... a többit, de hogy is volt, ma is van benne Volt? Blog: UFO K - ROLL MINDENT... nincsak a felesÉgem talált egy szobort, ez csak te lehettél, ládd a szemem zöldel?-zöld legelőre viszen, nem lett hiány semmiben nem is volt, hiány a semmiben?
...oááá....