UFOzzuummm... miEeee... Luczi zionukisuk nukisok arenyeresek örök nyertesek örökké örvendenek a győztes seregek, Vasferkó farkasuk és a magyarok ok ok ok... Óh mily sors o mi sors $$$... LE END?
4.: Kávézzuummm... body tree tea? -tré? Zitt az hogy ok ok ok... (oka toka)kell hogy legyen mindennek, mindeneknek (fita, nek?-minden nek, az nyak és itt vannak a nyasok, de sehol egy fej? -Ha vissze emlékeztek, hogy meg lettem hiva, innen pont egy millió fényév, és ők itt kezdemennyeztek dél amcsiba, és nem lehet,csak ha megengeded hogy meg fejeljenk,le fejjnek,(hogy vércsere?) ki heréljenek, és most mi lett? FEJETELENSÉG $$$... ég? Nem rég, jöttem be, és most ténleg le akartak fejelni, de most gondolNátok vissza fejelem? Nem hanem én nem hozzÁtok átok kokszosok kosztosok,hanem az enyéimhez, jöttem,és most itt az van, hogy olyan nincs? Fita most itt máris az hogy az AMI TÖRTÉNIK, itt van az a nagy nagy FEKETE ALAK? -amit most találgatok, hogy maga az öltözete, az az. hogy olyan is mint Jasszer Arafat, na meg előbb hogy ábram ham ham ham ham... na ez egy CONBAXÓ...fita, tegnap este a c22-on, Johnunk nagyon jó, mert ez még picike vagyok, és nekem az a szeretet környezet magyar ok? Fita tegnap, keresetem ennek a okát, és nincs! Na vicca, mert amiről szó lenne, hogy most amit már láttam, mnt a két Sarkan kigyók, és a nyakuk összecsavarodva,messze a ürbe szaglóztak, és most monduk, az ami a volt szovjet Sarkan kigyó, szét lett szedve! Zna előbb, akik létre létrahozták, a kigyó megette? -ami fél mechanica, fél olyan ládd mikor a DIETUK -RULL? Zitt most az, ami igy nézne ki, na ne harag, de most össze vissza, és hogy CSAK A NÖVÉNY VILÁG VAN, és egyáltalán, hogy ki teremtette az eged, meg földöng? -ez az hgy mi?-gondol od? Naz most az, hogy ami lenne, az állatok BULL? -bili? Zna az mint az éjjel,azujom a bilibe., amit ti is megtudtok, de most itt a félelem? -fél elem? Fita féljed az Urat, a te steined? -steiNUK? A böl csecs? -csecség? -Fita a gömböt? -vagy gömböc? -böcs? -pöcs? -na meg a dudor? -dordörrr...
5.: Most az van, hogy a magyar ok gyerekéink? Zitt ezt apuénk, hogy itt mi ezt a sárburát, na az amit most hogy egy magyar ehez közel, és hasonló világban voltam, hogy ott nincs olyan gondol lát? - az gan is lenne, mert ha nem, akor itt mért minden titok,és most csak görbét többet, tojnak a tyukok? Na valamikor madarak lehettek, és mi lett? Fita, NAGY NAGY ÓRIÁS ARANY LEMEZEKET LÁTTAM, ami ha most az van, hogy ezek a sárga fődbe agyagos, le degeneráltak bennünket, és itt most az hogy ÖÉLT? Nincsak, csak gyerekésen, kés villa olló, nem gyerek kezébe való,na az hogy élet, és itt apuénk állandóan, hogy ha azt modnom halál, akkor azonnal, na most is hogy van! Ehez az, hogy mi az? Fita, most az az...hogy itt amit tegnap a c2c-on, Johnunk, ami gyerek az iratokkal jött, és most Johnunk, most aza ami gáza, az nem... fita ez az egész az, gettó? Ha most van olyan hogy neked be kell adni? -na az derakad először, mert most azonnal, a jobbágybárgyu köcsöGÉGÉiknek, fita az adó fizetó? Most nem csintradtatáztAtom, na nincsek nekunk is van NUKINUNK? -apuénk, ez nem vicc! .fita ez az MI MAGYAR OK MI CSAK ÉL TŐTŐ NEM TETÜK? BÜN TETŐ-TETÜK? Zna most az, hogyha vannak olyan OK? Vicca, hogy pitim, gondolkozz...jaja de most gondolkódom, és irtó sár, a kis kölyökre, a kölykeinre, hogy ő még egy kis őszinte emer, na én az voltam, és most mind a két oldalon ütöttek vertek,(harmadi?) meg ki közösitettek, a magyar iskulábull, (kulák unoka voltam?) a meg az egész Warsow pac pac pac...KGST oskulálbull, mert nem voltam a BULL UK? Znadon fita, még reggel, és most nagyon csengetnek apuénk, hogy jobb a red vered, mint a dead?-de ad? -a derekad? -többet nem egyenes? -vertikál, horrr...horizont?
6.: Itt most megint bedobom a törÖlközőt, ládd Elvis Prézli? NA OLYAN HOGY HALÁL NINCS, ÉS MOST AZ AKI Ő ÉLT? -FITA, AZ ÉLETET LÁDD AZ FÉNY? -NEM LEHET MEG VÁLTOZTATNI CSAK ÁRNYÉKULNI, ÉS KULA? ITT MINDEN LENNE ENNE? SPEKULA? Ezt megint,figyelgetem, és itt ahoz hogy legyen halál, most csak a husUK félted? és te azért élsz,halsz,gatya? -fita a hus az övék? Valami olyan, hogy ahoz ládd én, bejöttem és azért, hogy baxÁtok át ok kokszosok a husotok? ÁT KOK? Fita, az hogy az állat -ok tok? Ezt sokat akartam, hogy apuénk, hogy ha te nem... látod? -ezt most, ládd Johnunk, na most itt az van, hogy nem csak a palesztinók vannak a gödörrr...hanem az egész Föld Bözsiéja kerek segges seggetemékeik? -aföld leányai eladók ara ára,és sépek,Na most le fogom jegyzetelni, mert hogy tunak bennünket el árnyékÖlni, zitt megint vissza, itt a házunk megett egy korán hajnalba, tálélkozok az ifiammal, és korom hajanli hirtelen korom sötét van, és monja tidod mért, s tudás (fény) áss láss...na mpst őők, zitt mese nincs akik jármukba fogtak bennünket, huzod az igát, rabbiszolga, JUHUSOD A KIRÁLY TESTTÉ LETT ÉS TETETE TETTETTE ETETTE MAT ÁDTA ÉRTED, ÉS MEGHALT ÉRTED ÉRTED? Most is azok a LÁDD UT NAP ISTEN, nincsak sehol, tehát a fiaim 40 közepesek, és sehol.kivéve kétszr voltak magyarországon? -országom, és nincs hely egy magyar gyere kid?- szám ára? Fita most az is bejött, hogy előbb az állatok intelligénesek, és az oroszlán a bárányka együtt gyepelnek, és az oroszlán közbe meg dukta a báránykaja, meg áldotta? Most az,hogy megellik, (fita ha abrem, most nincs egy okos kos akinek az aggancsa bele akada a boggncsba,értem, ládd ha megeszed az anyakost, jaja az atyakost, s gulászta, és most a kis bárány zenge kocsonyája, nem a nyála, az oroszlány nyalogatya, Nyájasan szól ma még MEGVÁLTÓD SAVA, TE ÁLDOTT SZIV hugysavpompa mmm... JÖVEL... jÖVEL AZ ÉLET IZÉ IZÉ -IZE...JUHUHUHUUU...
Innenn... hogy most akik ládd árbram, neked adom a földet, most próbáljunk...fita, ezek olyan maga boztosakk matt,na meg valóban, pénzesnek, ki a bikásabb áll e eee...világ? Zitt az, hogy minden ami aranyra iratok, azokat el tüntetik, és itt most amit láttam, azokat az rany táblákat,ami ma is magyaRULL, fita ez Fercsi bátyánk is hebe hee hebebe...De, most mi egy az egybe, ismét Szól a nóta, régi mese,magyarok közt lenni enni? -ettem kenyeret meggyel
...May DNA Stored in Austria cove could be Key to future of humnenity... fita, mi nem a fosszilla... nincsak mi (FÉNY) UFO-k,vagyunk! -jaja mi csinálunk magUNKnak élek, TereT?
...oááá...