UFOzzuummm... miEeee... Luczi zionukisuk nukisok arenyeresek örök nyertesek örökké örvendenek a győztes seregek, Vasferkó farkasuk és a magyarok ok ok ok... Óh milysors o mi sors $$$... LE END?
1.: 8/10. A KÉP? Megbántam hogy meLEGvérü állatokat, hidegvérü Anti frizanti csuszó mászó hüllőket állatokat csak a másik husát látja,-kigyógyik a moka, teremtettem, de hogy? -hját gondol lát látbank, és csak magára hagytam az állatkertjeiket, sss...itt idő ki (tüdő) a felesÉgem felébredt, jó reggelet örök életpárom féltéglám, örök életem szemem fénye...megjöttek a fiaim,(na most csak az övé, és a kis menyeé.fita, ÉN HA LÁTOD A NAPOT NAPOD, AZ ÉGEN, ÉN VAGYOK!!!) jóreggelt, mondom a nevüket, és én örök élek éle élem tudom, te tudod, ti tudjátok ÁT OK,NA MEG ÁT KOK? Fita,ha azt mondod, örök élek, tudom,most apuénk, (divid david imperra rügtön perel perbefog, perlj Uram perlóddel, te nem tüllük függ fügefa adj fügét?) miden ördög öd, ki adta? -vissza a felAdóknak? -a nyakadba zoo... han HAN GOD? Fita ez csak egy RÁ ADÁS RÁGOD RÁ GOD? Most az elő álmom, hogy azt akarnám, most az van hogy a kiskölyök irtóra szereti az állatokat, főleg a madarakat -galambokat,=fita én is három éves valék,és az erszbe hozzam mutassam meg nagyapónak a kis puccos galmaboklat.onnan, állandóan tenéyztem, de nem eszem meg meg van eszem? -afelesÉgem az is család tag?) és cirkusz van belőle, mert nem engedik hátra, és nem lesz olyan mint te ami (most a kiskölyénél, ládd ugy beszl már is mnt egy paraszt, jaja tobloKosan? -kuss?M Nmos tha ezt nem látja valaki, annak csukva zárva van a szeme, hogy én azot akaRom,hogy egyetlen egy élőlénynek ne legyen sose $$$..semmi baja,mindenek ÖRÖKRE BIZTOSIVA (OTP aipac) LEGYEN EGYEN ÉS ÖRÖME BOLDOGGODSÁGA HANGOD EL ÁRULA, (DÖGSEGGE?) VÉGTELEN LEGYEN, namost van valami, ami most tegnap az örömöm, AZIDIFIAM, JAJA BELEMT A TÜKÖRBE,ÉS VILÁGOS LETT...és most félnek,hogy ha velem a gyerek, valami baja lett? 8FITA EZ NEM FIZIKAI???) Engedjétek hozzám jönni a kis gyerekek vagyunk, magyarok ok ok ok...ez az hogy azért jöttünk ebbe K -HOSZ -OSZT,(NINCSAK APA FIA ELLEN???- LENNE? MAGYAR OK OK OKÁDOK) KÁLVÁRIÁIKBA, HOGY AMI FENT,A FÉNY HONAINKBANK BIDI BANKA, ITT LENT? Fita, én nem ufot láttam, hanem az vagyok, és most akik ITT KIN DOM MODISOK,na kihagyom a mi módosainkat, (fita Viktorunk nagyon jó,ezek még mindig feudalisták? -listák? )akik azzal hogy mégis MOST MEG NYILT A SZEMÜNK,azzal hjogy a MI is ufo-k vagyunk! Na NEM MEN ment könnyen, azok a modosok, akik ha nem bánt senkit,had el hads lárifázzon, villogjön men, ufo az égen?- na meg gölünBÜN is, olyan olyan ismerős, és abban a grunducc UK? Fita, most ok ok... okok végtelene, a magyar ok?
2.Zna amit lehetett hallani,irqk (fita tegnapa kiskülyük 1q2?- vissza bombázása (sock stock & al<) Na minden eleve ölt, testet ölt, ÜK UK OK? -JAJA STOCK MARKET-UK? -ut az Arnyany az eretek vár, seggesvár? -ViláGost Cluj... Arad árad? Fita itt az hogy MARDUK UK? Most az hogy MOZIS HA$$$... MINDEN A HIR ADÓ ADÓK KÓDA? GONDOL KOD KOTTA? -csak ugy táncolhat666... hacc a mi kutyánk dög, (fita itt mniden csak KÉP MUTYATÁS LÁ$$$... AIDA AIDA DÁCÓJAIUK ugathacc...) SzólaMOzicioNUK? Na szellemek vagyunk,és most azok akik állataik és hüllő kigyógyik a MO AMMO:?- fajzataik,azok ládd a BbLila lába közzé nyoMUK EGY MUK MUKI $$$...Lia meg rppoltTATS JANUK8:44! -A NAGY LUCI FERKÓJUK NAGY DURUNK JÁ JÁH? -BEKAOPTAD NYEMEC? -azok ÖSZTÖN ÁLLATAIK ÉS KIGYAJIK? KIGYÓGYIK A MOZIBA? Zitt két edshetőség áll fen, hogy ezek bevadultak, és most ezek kimonodttan csak KŐ MüVESEK,ÉS FÉM MÜVESEK ÉS MÜVÉSZEK MÜ ÉSZ,(AIDÁK DÁCÓ, BARBINA ÉS BARBIKA? -NA MOST EZEK VANNAK,VOLTAK,LE$$$..JAJA AZ ALBINŐ UFO$$$...UK UKUK KUKUKK FITA BÁRÁNY UK? -UT ARANY VÁRÁR...VÁSÁR VASÁR BUNDA) Fita, az ember az látó? -és csak ÖRÖK EGÉSZBEN (EGYBEN EGY SZEM???) LÁTUNK, ez az hogy itt NINCS OLYAN HOGY ÁT TUDÁT, fita az hogy tudat, az egy ÁLLAT ÁL LÁT, (LAT?) JAJA A HÜLLŐ FAKOZAT $$$...MÉRGES KIGYÓK FAJZATJAIK? - NA MEG MOST AZOK, AKIK VÉRE KÉKE?-ANTIFRIZZ FRIZZANTI, AZAZ HŐ ÁLLÓ, ÉS FAGY ÁLLÓ ÁLLATAIIK? - ARTIFAKA ROBOTAIK, LÁDD ITT IS A HIDEG RIDEG (ANGYAL GYALUK GENODÓZERE$$$...*- VÉRÜEK? Ezeket meg kell látni, és csak az ember szikra veti, tudja hogy hol a határa ára? A kis gyere kéink, gyere kid, azok itt LÁDD A MAGYAR OK JÉÉÉÉ... ZZZ... ITT NAPOMFÉNYEM A (POMÓNIA POMERÁNIA?) SZEMEM FÉNYE A TESTVÉREM,DE JÓ HOGY LÁTLAK, ÉS FÉNYED FEL LÖKÖT (MNT EGY HULLÁM) AZ ÉGBE,JAJA ITT IS ÉGÜNK? Fita,ami van, most az hogy én egy ószeres egy megmaradt ládd a régi magyarok, és veszélyes, mert a kis kölyök, fita, én ugyanugy, mint a két fiammal, örök együtt és együtt csináltunk mindent, ami ládd ezeket,na a kis kölyök, fita abba MIND- (MINDS $$$...???---FITA IGYA FELESÉGEMNEK MINT A MENNYEMNEK A $$$...KINEK NEM NE MI VAGYUNK minek nek?-pucanyak) - EGYIKŐNK ÉS FENTRŐL,NAPUNKBÓL NAPUNKKAL NAPZUNK PUZUNK? - ÉS AZ AZ HOGY LEHETETT JÉZUS VAGY MOS JUHUS UK? LÁTHATÓ? -LÁTOGATÓ AKI MNDIG (DÖG-OD? ODUD) VELÜNK, MIDNENHATÓ, NEKI ADATOTT MIDNEN HAT A LOM, ÉGEN $$$...BÉGEN BEEE... FÖLDÖNG, FITA NEM A KINGEK KINGE ÜK UK KINGE BOLHA FIN GOD, AZ INGÉBE, FIN GOD? A HAN GOD? Mit tudnak adni? -fita még egy bolha fingott $$$...
3.Most a kis menyem, akit ugyanugy szeretek retek meg mindemkimet mit a kiskölyköt, de titeket is, ládd a Nap meg a Csillagok az égen, kinek ragyog vagyok fénylik jobban, a szemed med, szemetekbe? Na az amit ezek belénKINKvernek a belünkbe, azt emészd meg? Fiteleed RFK? Hogy honnan jönnek ezek a gondolátok, fita, ti gondoljátok jáccok hogy a kis gyerekéeinket, én nem jóra... fita, leirtam a Mi is ufok vagyunk! -fita az? -és ezt neked kellene meg tudakÖlnöd? -JAJAJA itt van az az állati ERŐ? -JAJA AZ ERŐSEBB BIKA BUUU...HOGY CSAK A HUSOTOK KIVÁNATOS TOSST- so$$$...TOSSZ, na mi tószt? Most át kell váltsak, hogy AZ OROSZOKNAK HATALMAS NAGY ARANY LAPJAIK VANNAK, *fita az irqu régészet és Szadamcsoda szabaderengia mütyürkéi, fita,itt minden ami a magyar okra, tokra M?* LÁDD AZ ERMITÁZS,és állitólag, csak a magyar anyanyelvünk vezet, *Sitchint be engredték???* - azaz azzal lehet csak olvasni, azaz csak az ad értelmet neki? Fita, iraq vissza az őskorhorrba, (fita meg mnoccani, azaz fita lehetetlenné teni, a másikat, te nem vagy, a mi programünk? -ami sose volt le$$$...Azaz akik az állatukat, ládd aki most itt van,JAJA MIKOR LEHUZZÁK A Mi is ufo-k vagyunk! -amit előre előtte, hogy egy NAGY DURUNG, ha azzal ránk baxnak, fita Notredamu, nagy örög öd, kié, s minek?- az adomáNUK? - NA MOST AZ VAN, HOGY AZ VAGY AKI, ÁBRAM? -FITA AMI HUS, MOST AZ HOGY BÁRNYHUS, mi is otthon, olyan mint az ember hus, és mi van a disznő, abárdöld szallaona a tekenőbe? Na most, itt csak az ami ládd A BAL OLDALUNK VAN! Hogy ez pontosan, ládd ha emlékeznél is az álmodra, semmit nem jelent neked, mert veduk, NAPUGONODÓZER...fita most az van, hogy aki lehuzatta a bugyitok gatyÁtok,be DÁKÓ?-DRÁKÓ? Most itt teljesen más tészta, ha az mákos? -mak mak mak..Ma King? Rüha, most MINDEN AMI FÉM $$$... na DÁNIÉL? -DAN DANA DANA DON? Fita, itt ténleg szellem mi? - és szellem mü tengárkok ÁT OK ÁTKOK KOXOSOK vannak, azaz MECHAN ICCA VICCA? ÉPIT PIT ÉSZEK, ÉS HEJ TENGER ÉSZEK? AMI MOST az hogy itt van az ÁLLÓ RÉSZÜNK, AZ LENNE A TESTÜNK, nagyon jó volt, hallani Johnunkat, ami ez a test is egy ufo? -és mi mi UFO-k?- made in Hu?-vida mert az hust is jelent, nem csak huhoghacc...hu hu huuu...Hull a pejhes fehér hó, jöjj el kedves télapu, naggy farka van? - hátizsák? -puttona? -PutonNUK?
Innenn...ami van, minden percben rettegtet a halál, na most tegnap a kiskölyük, az ő szerlvénye,leesett ugy, hogy a lába fennakadt a bal lába,és a kemény földre, hogy az oldalbordáját meg a fejét is, meg ötötte, ami msot minden (fita tudom hogy 7próbára ára?...fita, a napom pompompom...) ha most a félelem, ládd az ténleg...bajt okzohat csak,mert meg akarnám előzni, minden bajt, a havibajt? -jaja most csak men $$$...TRUácioNUK? /na mindenkinek egy tampont? -hol a pont?
Fita,Johnunk amit lát, mit? -jaja a husodat, juh hus you dont tacsit? -tacs di$$$... diszNŐ?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...