McAtti Creative Commons License 2000.06.10 0 0 2663
Ha nem is alegnagyobb, de tegnap 11:40-kor jövök vissza a dolgozóba, és a Ferihegyre menő-jövő gépek pont itt mennek el. Mindig bámulom őket - no tegnap fura a hangja, nézem, hát nem egy Mig-29-es. Majdnem átestem a járdaszegélyen. Aztán a mai ujságban láttam, hogy valami gyakorlatra érkeztek. Az ilyet lehet előre tudni, vagy hétpöcsétes titok? Már csak azért kérdem, mert kisfiamnak megígértem, hogy ha meggyógyult, kimegyünk a reptérre, és megnézzük - de ha tudom előre, hogy valami érdekes dolog lesz, akkor úgy időzítem a dolgot.
A másik meg a Lockerbie dologgal kapcsolatos. A (rep.) szakmabeliek mennyire tudják elhinni, hogy a szagértők a robbanás helyét illetően tévedtek? (Mondjuk én, mint mérnök, bőven el tudom fogadni, mert több tonna roncs átnézése bőven ad lehetőséget találgatásokra, és az ügy politikai jelentősége miatt a szagértőknek produkálniuk kellett. Magukat. Eredményt.) (Mondjuk az érdekes, hogy tegnap hallottam először, hogy válasz volt az amerikaiak által lelőtt iráni gépre.)
(Egyébként ennek kapcsán jutott eszembe, hogy milyen érdekes, az egyik gép elpusztítói miatt egy ország ellen embargó, meg megbélyegzés, meg per, a másik gép elpusztítói pedig noha személyesen ismertek, mégsincsek a média fókuszában...)

Attila