sr1 Creative Commons License 2024.09.19 0 0 103537

Hát úgy néz ki, hogy pont ez történik. :)))

Egyszerű a matek:

Termeltek 12 liter vizet- ha hárman vagytok-  4 liter- fő. Ez tutti biztos. Így számolják a tervezésbe.  

270 légköméterben- amit számoltam a házadra, a 45% páratartalom esetén össz. 4 liter vizet jelent- persze párában. Hiszen a házadban levegő van, amiben van nedvesség is. 

Akkor ki kell nyomj 8 llitert naponta, de írtam, hogy két fele van az érmének: nem biztos, hogy szellőztetéssel vagy páramantesítővel meg lehet oldani., hogy lecsökkents a páratalmat. 

Mert a fizika beleszól. 

 

Ki tudod nyomni a 8 litert.

Megnéztem a két modelt, amit belinkeltél. Írja a mind  két linkedbe: - Aldis: Lefolyóhoz való csatlakoztatási lehetőség folyamatos üzem esetére,  emagos: lefolyóra csatlakoztatható.

Mind a két gépnek van kijelzős panelje, ami azt jelenti hogy processzoros a vezérlése és akkor létezik silent funkciója is. Egy frekiregulátoron keresztűl lecsökkenti a ventillátor fordulatszámát. Így csak egy kis búgás hallatszik.  

 

A gépeken a tartály felett van csőcsatlakozó, ha menetes akkor leszereled - ha nem, akkor megméred az átmérőjét. A boltba kérsz egy olyan csövet, amit elég szorosan rá lehet húzni.  

Ráhúzod a csövet és elvezeted a padlószinonhoz a mosdóba. A tartály vissza kell szerelni a helyére, mert van egy szenzor rajta, ami látja, ha a helyén van- és ha nincs ott, nem indul be. A csőcsatlakozó kb. a gép aljától 30cm van, így a kondenzvíz ki fog folyni a gépből gravitációsan. 

Automata üzemmód.

A nedvességszenzor érzékeli, hogy elérte beállított a páratartalmat, akkor leállja a gép, ha nő a pára, akkor beindul.   

Ha mind a kettőt be szeretnéd kötni, akkor létezik olyan hármas elosztó, amibe kettő darab csövet be lehet tólni és egyet ki.  

 

De még egyszer olvasd el a vastag betükkel kiemelt sort. :))))  

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Előzmény: fau76 (103528)