repcsepista Creative Commons License 2024.09.19 0 0 1290

UFOzzuummm... miEeee... Volt? - e szól -szó, mit vissza vontál mondtál,mit te modtál Volt? -miund igaz? M lesz le$$$... xex xex xex... tex tex tex...a hátsónk ki leett le$$$... mi van?
ÖÉLT? ÖRÖK ÉLETEMBEN BENNE VAGYOK, TUDOM!!!
                  1.: 9/18. A KÉP? Nekünk, magyarok, a Volt is van? Voltunk? Ti lesztek, ha esztek, eszünk? A idifiam, már kora reggel, hogy felébredt álmában, és ... még nem mondta el, de valami tükörbe ment be,és valóság, na az a FÉNY? Ogy fita, azt elég sokszor...na na na na...nana, itt volt valaki, egy buzgó katolikus nana, akik mindig csak azt hogyha mondtam valamit, na na na...(Krati, kin kinba a pricsi?)trüha mielőtt az idifiam, hogy ide jött volna, találkoztam vele a SAJÁT VILÁGÁBAN -NAPJÁBAN! -Lehet csillag is, meg azok is napok, és nap? -népek, Csillagok csillagok szépen ragyogjÁtok, a szegén,fita iitt rögtön kiszegenzek bennünket a beAdók, itt a dákóm, első niájsz éjszkaka joga, anal kotrás, és az első szülött lőtt az Uré juhé jahva? Amit álmodtam, hogy New York, a halálra szervezett hulla rablók, (fita, az akinek van élete, azt nem lehet el veni, és ugyzse hogy oda adja? -bruhuhuhuuu...)csillag robbasztó bankdáik, TETŐK BÜNTETŐK ÉS FEJJEL LE,LE A FEJJEL VANNAK? Ez most az,hogy olyan, ládd egy gicsit hasonlit is Jaszar Arafat de mnidnen ami ládd a MOR OK? -MIG Ő LEHET A ROM OK? (csak EGY NAGY FEKETE SZOBOR... NA EZNAGYOBB MINT KÉT KANSZUKA SÁRKAN KIGYÓÓGYIK A MO MO MO... KAJA KAJUNUK) Zitt az hogy látok látok az ÁT OK? Most az hogy itt nincs olyan ami a magyar ok,hogy ÖÉLT? (KIHERÉLT?) ÖRÖK ÉLEK TUDOM!!! MERT MAGYAR RULL RULLER GONDOKODOM DOM, LADY LADY LOM,LÁTNI AKAROM, ROM, MOR, S MOST ITT A NYOMOR ROM NO ROM NA MOR NO NYOMOR, NA XEX NÓ TEX? Sicc...kjjött egy fehár kocka, és AV alatt Ultra AV -? ...na megnéztem, Kaspersky protekson ...na még jó, és kell? -fita itt de jók, és meg vagyok elégedve és nemtudom kihagyni, ládd ovo gumi? VPN? Na most az hogy VOLT = HOGY VOLT, ami fita az elektromos áram, azaz áram? -s hogy van (ellek?) elektromosság, azaz áram köröm? -körmöm? -KÖR MOM?-ami ÖRÖK KÖRÖK, KÖRÖZÖK KÖRÖZÖTT? -köröm nőtt a fütyiMen?
                 2.: Na most a fiaim, nagyon be van izgulva, és igaz igaz nemigaz? Megprószálom, mert az hogy hogy is volt? Na itt van a kutya elásva, mert Napugonodózer, fita midnen a KIRÁLY O$$$... FO$$$... FUSI, FUSS FUSSATOK KI A BÜN TETŐK BÜN TETÜK RUHEK TENGERÉBULL BULI BILI BILI ORGÁ-AIII? JAJA DE AZ ARANY BORBŐRNYUKKAL, ÉS NYAKÖRVE ÉS LETT BELŐLE ARANY KETRECEIK BULLIIK ÉS ARANY BIKA,ÉS LEESETT A PAP AZ ÁGYRÓL AZ ARANY VÁROSUKBA,(KIRÁLYI POPDSÁG ÉS SZENT NEMZETT.. NEM NEMI NEM MI? MI?) NA MEG A SZUKA JÉRCÉIK PAC PAC PAC...PIAC UK CUKINUK, NUKINUK KINUK? EGY EMELETTEL FELEBB ROBASSZUK BASZATJUK MAGUNKAT? Zna most becsap a tifusz?-ti csak faxok, mi a kalApja al lApja vagyunk a nyers nyakasoknak kopasz nyaku kis kappan-ok fejetek kong kin kong kopog666...koppan666... Ó fej mely vértól áztatva, meghalt kiNUK között? Na az most lenne ha lenne, és most ha a NAPNÉPEM FEL NEM ÉBREDNEK, Kelj fel Jancsi ne aludáj, El veszett a csngős bárány, Nem auszom csak heverek, Nem is igaz (nemigaz???) hogy el veszett??, Zitt az, hgoy a idifiammal, de a ififiammal is taálkoztunk,na most ugyanaz a felesÉgem, (fita egy felesÉg és az az sokk??? - ha egy mind, ha te tudol dudol magyar RULL, rolLerozunk Rozi? -fita a tükör, amt a fiam az álmába fel ébred, az az hogy van a MAMAATYA ÉS ANYAAPA TÜKRE, ((KÉPE MÁSA MÁS? -MÁZ? -MÁZGA)) DE VAN UNOKAJA KAJAKOS??? -KAJUNUK) hogy mintha mindent ismertünk mertünk -merünk volna egymást, egymásra? -és egy olyan vonzalom vala, ládd nem lehet, itt van hogy minden kim kinba fetrengene kijába, de ki az okozója ója, óla, bal sorsa meg lett irva, és az Ég Tükrébe? Fita, most az hogy ami most a fiammal történhetett,ténleg fel ÉBRED PIROS PIROS PIROS HÁROMSZOR IS TILOS az álmába,és az az az zzz... (Z$$$..zsiro$$$... le$$$...még puha lágy kenyér? -na meg szőlló lő? SzólLÓ) Fita,itt ha nem az összes olyan, hogy mak mak mak...MA KING, makink Salamonya monya,töke ragyog666...de szára,el szárada vala? Szegén ember tökkel főz, és takonnyal habar? -hol a Szára? -ára? FitelJunk mibe kerül ma is egy ara mi? -ara ára? Zitt az van, a felesÉgem, miután meg ismerkedtünk,(fita találkoztunk, amit apum pontosam meg mond, és hogy aki azt mondja? -csasládod akarok,és fita itt olyan fog god alma, na mibe harapott bela Éva? ) nem tudtam le rázzni, ami most egy idó után, mikor a MULlti milliÓmos gyerekhez az első karácsont,(fita,ezt ugy ha igaz, amt látott, meghaltam,akkor akar egy gyerekét karoácsonyra és pontosan meg a neve Nród?-és karácsont este 7(19) itt vagyok,ragyogok,fita mind a három gyerek, rögtön mikior megláttuk egymást nevettek, és a kis tökös is) elment, most olyan volt, hogy a szivem ténleg kiszakadt,((most must apuénk, nem hanem most is meg mindig a helén hellén.fita egy szivünk sziv visz viszlát)) és bá bá bá ...bár térhetnék haza, na az ott van ahol holla holla hopp..a KIS ÖRÖK MAGYAR OK CSLÁDÁM ÁDÁM MEG MADAM, ÉLET PÁROM NA MEG A KERÉKPÁROM,AMI MOST ITT HA LENNE UFO, AKKOR AZ AZ!!! JAJA PIVI BIYGLIJE jeee... A kis kölyök, most meg tiltották neki, hogy velem... nagy kerteink vannak, és megfogja a kezem és pitipopi menjünk, és csak ott vagyok, és csinálja a dolgát, s tegnap estik,magokat vetett, meg hozta a locsoló kannát, és meglkcsolta,és nyam nyam nyam már evett a gyümölcséról?-az apukja ugyanaz vala, leritam!
                   3.: Fita,most elmondja az anyukajának, hogy mit beszéltünk, és nnana nem én mondtam, hanem ő, de ne beszéljek vele a halálról UFO? -meg hogy tud repülni... most engjétek hozzam a klis gyterekeket, (de de de ...mi is azokvagyunk,na most ezért a feleségem meg amenyem,te nem vagy az, jaja engem nem bécéztek, fita a felesÉgemnek mikor a második fia, ,most én is csak gyrekeke lehetek) és nem,össze tört mindent, meg az anyukaját hogy a földhöz vágja, ami mondom,engjéátek hozzám! Na engem se szeret jobban, met akinek szive tiszta, és ez a gyerek, meg ti, engem is tudstok szeretni, mert én csak azt tudok, de monduk, nem ugy mint az A A A ...ALFA MAKULÁTLAN, JAJA NEM TUDOTT KULÁLNI, MERT NEM VOLT JUHUS HUSI HUSA? USA? DE MOMUSA, VAGY JAWSA? A gizs ALBINŐ NŐ NŐ ... A NYAKÁBA PI$$$... na meg a szemÉjbe...hol a bil bili buli,MINDEN KIPUFOGÓ CSAK AZ ENÉM, JAJA NEM AZ ENÉM, HANEM A KIS TÖRPE ALBINÓ LÁDD MI VAN A SZEMED ED EDD BE GERENDÁSI? Fita létezik a semmi egy arany ér, arany ÉRT? - seggesvár? -és az le fog esni, de mikor, mikor mindenki anala előbb viccket, és aztán viccket a arany erem csücsöre meg vakarom, de neki nincs $$$... se keze se lába, $$$... a levegőbe, de fénybe? Jaj Idesanyám meghalok,házasodni??? -fita CSAK ÖRÖK PÁROK ÖRÖK PÁRBA, MENJÜNK PÁRTÁBA PÁRTUS USA TUSA 10TUSA< DE ELMEGYÜNK MI RAJZOLNUK CSNGERIBE A TENGERIBA...ládd Kukor Ica Iluska Jányos...Vitéz, na meg gyászhusáruk, láttam vitézseggetek Győrbe,a segged ne türdbe? Zna most gyutacsókkal ekrazit égó kanózccal... jaja fel lünek az ürbe,a seggetek proccs...gyümÖlcse csecse becse? (fita szaratnak meg aratnak, kürforgalom és fogmazás gátlás láss $$$...?) Most megint ládd az hogy lássál? -láss láss $$$... zez megint az, hogy vegyük? -nana most itt VAN A KÖZBEN SŐ CSŐ? KÖZ BEN JÁRÓ LYUK UK? Hogy Isten? Élek a szavak vak vak vak ..értelmén,gyermek vagyok az ŐŐK kebele bele? Zitt jönnének a magyarok jönnek a magyarok...sitt a világhirü sziv sebész,na ugyanaz vala mint most ami bloondi, állandóan perelték, a perelj Uram perrlőinkkel,(kell e fizetni a sárnak sárt de szartaNUK) akivel találkoztam,és most akkor leritem..hogy OLYAN HOGY MIDNEM A SZÖRNY BOGARAK, RÁKOK MEG SZÖRNY ALAKOK, AZOK KÖZT LAKUNK,VAN A HÁZUNK, AMI A MIÉNK,VAGY MNDEN AZ URÉ, ÉS MINDENEM AZ URNAK ADÓM,ÉS MOS MEG FOG ÁLDANI,HA VAN SZÜZ LUKATOK, ANALOTOK? -jaja ujjá kell születnetek netek? -szemetek?
                Innenn...na most minden ami itt telep ülés, csitt csatt padalatt, biró szarik szék alatt,kinek látom FEHÉR FOG ÁT? Nyalj a fel a világ sarát, fita az a SZARTANUK, és csak azok KÉP? -NYOMA, KÉP -$$$...Szent érzelem... Érik a szóllő, hajlik a veszó bodor a levele... Ettem szlót most érik most érik most érik,Virág Örzsit most kérik, most kérik, most kérik? -Kihez ment a levele...
...fita a néne, kimondottan csak Mechan Ica? -eszem azt a cspp kis szád, na minden ha van spirit virit tiszta, láds azok a fény -gömbök,ami te vagy? (vagy egy üszkös prüsskös pünkösd $$$...kipugólya?) Jaja Mi is ufo-k vagyunk! -jaja kaja, UFO.k? -made is mádörrr... hol vagy fádörrr... a söTÉTbe? -na az a kötény,(vágóhidak és mészárszékeik) és kötvényeik? Ó és Óbb ...szövetkezzetek,a sötétbe kázáká fá! AlbiNŐ NŐ NŐ NŐ A CSÖCSE MEG PÖCSE? NŐ TÖK, NŐTTÖK, DE A SZÁRAI?-SÁRA? -ÁRA?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...
...fita, ma este -éjjel a c2c.on, John Hogue-nk, pro pro pátria, et porhanyit tana nyihahaha...

Előzmény: repcsepista (1289)