UFOzzuummm... miEeee... ???... véges vagy végtelen lét, ha lát? -a Volt, megszünik az aM-per (eMbrrr...) a bőre? -őre? Whatt a farka? -töke (tőke?) szára? -el szárada? -mi mar ad? -akigyó marása? -vagy dongó (döngölő) fulánkja? -fákja? Hje mindik is él az ember,fájdalommal kisirt szemmel, ha nem lehet szeretni $$$... pi$$$...
4.: Kávézzuummm... bodifa tea? Amit mára, hogy a magyarok,mndig magyar ok tesvérek Égi Közösségek, ládd mnt ma mama, hogy egy az egy Égi Testvéreinkkel, akik sosehagytak el bennünket, ládd a magyarok? Elhagyta e már magyar -magyarok szülő gyerekét, testvérét, ki kérte segélyét? SOHA SEM SOHA SEM...itt az van,hogy nem is tudja, ezt ugy hogy forditsuk meg, mert én tudtam, csak me $$$...mukkanhattam $$$....mnt most, mégis mozog a kis siTIM -piTIM,'ágaskodik mi ki mozgatja? Most amit kellene, azt csak ugy, hogy itt is van olyan, hogy az ere Detty édenkertekből ki lett választva a kiválasztottak? -de olyan,hogy most bünbe estek, meg most angyalok a Palással, az meg lett forditva, ládd az idő ami áll,és elmulnak a mutánsok, mulláik és akik kakaskodnak? -kigyóskodnak,kutyáskodnak,ami most ez az,hogy ahol az éjjel voltam, nem lehetett vizelni, te álmodtál már olyat? (nem szarnak hugynak emésztenek? -ldád Jézus ufonk, nincs husa büne büre husánga? - és eszik halat gyümöclscsöket) Fita, ez nekem gyerekkori horrni álmom, megha most mégis, akkor felébredtem,és nem vizeltem be? Fifteljetek, egy egy kicsinnyesség, és most mégis, mozog a föld? (kellett akik tudtok emlékezni ilyan álmod) A követkeccő, most egy ehez, hasonló, és nincs az ami itt hogy két kova kő, öccekoccank bár(az árokba három kavics...) minden elektROMosság, és most itt az hogy Volt, ládd az az (statikus) elektromosság, ami csiholásbull? -jaja az a xex is!!! Naz rögtön, ez az, hogy most egy magyar településen (föld?) vagyunk, és én egy látogató vagyok, és most ez most ugy,(mint itt???) hogy egy áramütés, villámláss és midenki megtudta, hogy itt (hon) van sitipiti? Na a mimennyünikben midnen örök él,és örök ismer (ismael i mai él? -ládd a falus bácsik nénénk, na is élnek ha meg nem haltak,hallnak) egymást, ami itt is, ha nem bánt sekit, ez a naiv falusi,hadbeszÉljen, na meg oly ismerős? -fita a hangom a hangod? GOD? Most ez az, hogy ha most mi ugy, hogy itt szabad SZÓ SZÓL SZÓL LÁSS ÉS SZŐLLÓS? Fita, na össze vissza ugrálok,mert nem tudnám, sőt ebbe bele se akartam kezdeni, de a z ami miEeee...???... -miért nem ismerhetünk magunkra, magamra? -egy másra?
5.: Ne hagyjam ki, hogy mivel tudom bizoNyitani a szemünket, szem mü? -hogy nemcsak hallottatok hogy az égen ufok villgonak, hanem az idöcsém a saját szemével, ami az hogy ő is fényember, de letagadja,OLYAN ŐRDÖGÖK VANNAK RAJTUNK, (fita azonnal it csak vasemberek,és rögtöh olyan pénz nem? -nem? -csak a mindennapi napi napi na)de MAGYAR OK ORSZÁGA? Fita,itt az ismeretlen,és az is hogy ember, zett az hogy teremtsünk ember????- na most azok TEREMTŐ ANGYALI GÉPEZETEK, (hogy bukottak,itt minden az a bookuk, bokruk buku buku... és állatokat,és azt ládd a mi képünk, fita az mnden féle mutácia, ami végtelen is,meg esetleg,ládd ha van egy kataszTrófa, az azért, mert minden bedöglött lőtt? -lőttek? = AMAGYAR OK MAGUKRA LELLTEK? Naz hogy végül is,jöttem el tőllük, és most az hogy ami ládd a GALAMBOOK,AZ MAGYAR OK MINDEN ÁLLATAINK, JELLEGZETES? Fita, minden ami magyar ok, ládd azt a galambot, akit a két tanyasi (15 16)gyerekek,magyar óiás begyes az a magyar begyes csak ez gatyás begyes,azt itt pomeriánnak,otthon török gatyásnak hivnak, és ők adtak nekem fiókákat, és 56 felmentek Budapes,és megvárták mig 18 évesek lettek és kivégezték őket! Na leirtam a Mi is ufo-k vagyunk! -ami most fita, ha nem találkozok az ÉGI TURULL TURULL MADARAK TESTVÉREINKKEL, na meg ez az, amibe felnőttem a MAGYAR (MAGYAROK, SOK GAZDAG PÉNZES ZSIDÓ VOLT BENNE, AKIK LÁDD 10-100EZER FRTN A PERSELYBE ÉS AZZAL SZERVEZTÜK ÁT, A TISZANTUL, DUNA TiSZA KÖZE,ÉS A DUNÁNTUL, SZÉKESFEHÉR VAR KÖZPONTTAL, ÉS AZÉRT ROBBSZATOTTÁK KI 56??? -TUDOM HIHETELEN DE OTT VOLTAM ÉS MOST HA LENNE 1 PICHÁNYI LEHETŐSÉG, AZ ÉLEN LENNÉK, CSUSZKÁLNUNK NUK LÁDD BORTVA ÉLEN? PUCCOS ÜLEPPEL?) De megfigyeltem, főleg olyan hogy kinai panda... most kérdeztem meg a felesÉgem, ami őse tudta, de neki előbb begyütt, na mindenütt maga táj jellegzetesÉgek éghajlatok,sivatagijak? Érdeke$$$... mert minden régi nagy kórakásuk, meg jelzésük a kigyó, rájuk tekeredve, vagy rÁtok? /ROMBA /OTTROMBA?
6.: Most olyan, hogy akik ládd ember gyerekek, azokat, ládd fityelem,és ez olyan hogy most egy brown csokoládé láda ládaAIk állatukat, jaja ezek teremtő gépezetek angyalok,(fita itt az a BablónyAI balesett, voltak akikbe bele tudtak kapapcka? -azok a KIRÁLY KERÁLHAT CSAK KÁR KÁR KLÁRAIK, kit várnak???- DIETUK SZERUSSZ ZEUS NA MEG ITT A CIONUKCINKOS KOSS AZ ATYAKOS MEG KUTYGOST NUKINUK KUNUK, és most előbb, na amit láttam,hogy előbb az ami az első teremtés, azok fényemberek valának, és ahogy mondom, nem volt halál? Amit kerestem,hogy nekem irtó nagy dolog, hogy magyar galambookat tenmyészthettem, és most ténleg ONNAN VANNAK A MAGYAR FAJTA GALAMBOOK? Fita a kiskölyök, fogd meg fogd meg és csak tred ide,a állókára elibem! -azátán prooo prooproo...brele markol az etetőbe, és egyél... már tanitom vele, igyatok egyetek, nőljön meg a begyetek, na onnan, az egy magaslaton volt, és fita, a formánk az nem sárból, habár volt sár? -nem hanem arany homok? -csoda fásitások,ami az lehetett a KörpatómedenCénk ccc...Zna az lehet az kristályarany por? -ládd arany krisitály tavak kristály ezüstfolyók...nem voltak kövek! Zna fidusz, reggel közel 6tra, és most hogy birtam ki, eddig? Hogy az ami itt...fita itt midnen találgatásuk ássuk, és most ahoz, ládd ahol két magyarok tesvér vagy három, ott már ott van MOM? Most az hogy hogy lenne az, hogy ládd, na az idöcsém látta a ufonkat, a kisöcsém is, de ládd egy csillag végig huzott az égen a fejünk felett, és a kisöcsém látta meg, és fita, itt az van, hogy az ami ez a sárbura,ez egy olyan, hogy az lenne a szelleMÜNK?- temploma,ami most azok mindt ANGYALOK ÉS AZOKKAL,JAJA ITT AZ, HOGY ZERINTEM KIZÁRT DOLOG, HOGY KEVE -RED ÉS $$$...Na fitra, ezeket mikor elkezdte a kis felesÉgem,na gyere a lófejü,(papölő, meg kutya, na itt az az ember alak? -na meg disznő nő, főleg a ólak Ó LAK,MEG UJ, LÁDD DISZNŐÓLAK ÉS JUHUKK AKLAIK?) ezt most akkor??? Ami ébred a magyar fatiszta fa, és kelj fel Jancsi ne aludáj, elveszett a csengős bárány, nem aluszok csak heverek, nem is igaz hogy elveszett, akkor miért kellett menekülnöd? -jaja Iluskád...fita,az igazi magyar monda?-az!!!
Innennn... Itt is az álmodba ha van módod,na fita, ezeket viláGOD vége, hogy most csak meg világosodás sodrás van, itt minden kenjük be sárral közbe sátán sara Sára?,-SÁR VÁR,ARANY VÁROS VÁROM? AHA MI VÁR RÁD? -MIRE KIRE PIRE VÁRTOK? MINT ITT VAN AZ ÉGI KAPCSOL-ÁT,LÁT NÁTOD? -Dfita,ezek most az,amit akartam, hogy ebbe mi van? -jaja a hátsónk ki van? Krati, kin kinba a pricsi? Föld Bözsike sárlacc? -megtisztulsz $$$...
...AbacajuNUK: Think Donald Trump isn't really serios abaut beng a dictátor Think again... a mindenkori horrni pénzváltók, és akik kezében a pénz nem men nyomás joga, és kontrulla..na azk megett, moströgtöh látható hogy egy Albinó Alien bandák...kárognak kár kár kár...hogy nem minden szar? Ha valaki, csak ... mikor látni akarom őket,na ha te tudz ugy látni, akikor ez a fizikaki szemem, elkezd forogni, próbáld ki! Ezeket te nem is gondol666...a fenked rögtöj el kezd pattogni, elkezd puffogni recsegni a kipufogód GOD PONI PONILÓ? -megrugott? -becart a halot, bidi a rawatal...
...oááá... na mégis,mert nekünk van egy nagy Bugank?Napraforgó? Bivar the Hun, bihand the Sun!