UFOzzuummm... miEeee... ???... véges vagy végtelen lét, ha lát? -a Volt, megszünik az aM-per (eMbrrr...) a bőre? -őre? Whatt a farka? -töke (tőke?) szára? -el szárada? -mi mar ad? -akigyó marása? -vagy dongó (döngölő) fulánkja? -fákja? Hje mindek is él az ember,fájdalommal kisirt szemmel, ha nem lehet szeretni $$$... pi$$$...
1.: 9/17. A KÉP? Ezt már érintettük,hogy van az álló rész, amit mi magyarok Istenháza (NAP) háza? -most akik robotok, azok TEMT LOP OSZT LOPOK? MOZI MAUZÓLEUMM OK? Nacsak egész játékAIk, ha meg fog$$$... a tied leszek $$$... Fita, most magyar RULL, az Isten PÉN ZZZ... PÉN i$$$... $TeiNUK? Amit mára, hogy a két kigyó, egymást farkát kergeti? Zitt talán a Prométheus film, ahol mikor közösÖl a két kigyó?- na itt csak csuszó mászó állataik vannak, a TEREMTŐ KÖZÖSSÉG TEREMBURÁSTŐKÉSEIKNEK, ami a csürgőkigyó csörgés $$$...(fita az a semmi $$$... mise ha mise tise?) na most az a peng peng Ő és a penget Ő ŐK? - MAGYAR RULL PENGŐ? PENGŐ (KÖL DÖG ZXSINÓR) AMIITŐL FÜGG LÓG? LÁDD DEMON-HEN-ÉSZ $$$...KARDJA, GÁRDIUSA JAWUSA CSOMO-ZIAI AIDÁIK? Most ez az, hogy a MAGYAR ÉDESANYÁNK FÉNYE NYELVE, -ami moss mo$$$... MÓZI$$$...válik el a vizektől, partot MO$$$...*PARTRA KI ELLENSEGG PÁRTOKRA VETETT HALAIK* NA MOST AZ HOGY PÉN i$$$... TEN TENTE BABA TENTE, Mécs Karcsi, a Pi$$$... Pisztlángoktól az tanultam,na fit itt fel az Árak ellen testvérek, azaz áram? -Ládd az Ég és föld termtője i$$$... LEFIZETTE AZ ÁR ÁT? Naz most itt vas vasal, és csak vassal $$$... PARANCS CSAL? -LÁDD ÉVA, MEGTUDOD MIT? HOGY MI A KIGYÓ BŐR? (puca meg puccos punis? -meg lett punisolva kellett neked punciici??? 5vöz 5vözeteik, ami itt csak az ŐŐK VASEMBEREG PÉNZ EMBERERREGNEK ALAKRA, ÖVÜK ALLATIAI-ALMA ALMUK MAKKOGHATNAK MAK MAK MAK..MA KING, MAKING MONYI MONEY? LÁDD A NAPUGONODÓZER SZOBRA,ÉS KELLETT HOZZÁ DANIEL PRÓFÉTÁJUHUKK, JUHUK? -FITA (YOU KUKKT IGAZ DRÁGA DRAGON VÉREN, PÉNZEN VÁRÁSOLTATTA TATA TOK?) A JUHUSUK (JÓHUS JÓHUSA (JÓSUA JAWSUAIKA GÉVOCSYKA) KÓSERÁ SERÁ ÁRA?) A KIRÁLY, MERT AZ A TÖKÉLETES HUSIZSÁKUK?JUH YOU A KIVÁLASZTOTTA HUSIM VAGY? -ARANY BUNDÁS? -LEHETSZ KUTYA, HA UGATSZ? (KIK ÁLTAL VANAK A KIRÁLYOK, AVAGA KI KÉPE VAN A DRAKMANUKINUK KINUK? VAGY FARKAS, HA VONYOTOD AZ ÉGEN A NAGY SAJTOT, ÉS MOST MARS? -AZ NEM SAJT?
2.: ITT az hogy, mikor arra gondoltam, hogy mi lesz velem apuénk nélkül, nem tudtam el KÉP? (FITA, EZT TE MEG TUDNÁD JAJA NÁD (ANYÁD ANALÁT) NOD KINOD FÖLDE?- A HÁZUNK ELJE?) Most az ififiam, nem tudja el KÉP, mi lesz vele, ha meghalok, na most a kiskölyük, nekem, nem akar menni dedóbe, (fita kijabál, hallani se akarja) azaz három éves 1 hónapos, most másddzor volt magyar iskulába,és sirt, és hozzám menekül-tör zuzz mindent, amit elér! Fita, ez nekem ISTENATYÁNKMAMÁNK GYEREKÉI...fita ez egy MÁS MÁSULÁT MÁS VILÁG,na itt álljunk meg, és most csak ugy, jogy a warju vetésre ne menne, s itt ládd VAN A SZÜLŐ, AMI NINCS!!! -VAN A GYERE KID, DIK??? -AMI NINCS,(DE A ROBOTOSOK ROBOTOKAT CSINÁLNAK BELŐLÜK,KI AKAR ROBOTOLNI,ÉS ROBOTUK BÓTUK,FITA ADNEKVESNEKESZENK BENNÜNKET, MOST EZEKNEK KI AZ AKI BESZÉLNE 666....777... NE? NA MOST CSAK FÉRGEK ÉS TUSÁJUK YOU HOOT JUHUSUK ELEVE COFFOLVA ABÁRDÖLVE KURÁSUK KUROMÁNUK KORONÁSUK ASSUK LÁSSUK JÖNNE A KINGEK KINGE BOLHA AZ INNGÉBE, MIKO, MIKOK MAMÁD MÉDÓ PERZSIA REPÜLŐ SZÜNYEGEN ANALA DANOL? -VANNAK,ÉS MI MARAD? Ugganés ma más nincs olyan hogy szülő SZÓL szőllő lágypuhanyos de parázs paraszt kenyére tenyere nyenyere gyönyörü aranyere?- na most azt kődarán daráltuk, és bizon tápláló,(éledel?)van benne VOLT? -éltető erő fény csira mag? - csiRÁja, ÉL LÉT LETT? ÉL TETŐ ÉL TET TE TETTED EZT KIRÁLY? (auguszta 20?) Vicca, most az hogy AKÁRMIT ORDIBÁZOOK, na most, itt az hogy EZ? Most van ott a fiam, ládd őket, sehol egy fin god,fing ugorj, ha most itt minden azért hogy ADÓZTASS666...NAK, és most az a KÉP? Na fita, itt A MOnyom, mondom most is itt CSAK JÓ HIREK VANNAK, AZAZ A NYUZ NYUZZ...ami van, hogy ha te nemtudhacc 666...hacc hecc... hergelnek, Soval te magyar ok vagy, és te vagy a föld sava? Fita, én EGY OLYAN ÉGI KÖZÖSSÉGBE NŐTTEM FEL,ÉS MOST APUÉNK INK LINK LAKATOS FO$$$...AHOGY MONDTÁK, MONTÁK? HOGY JÉZUS A MIÉNK, NEM HALT MEG, ÉS MISE, HA MISE TISE, LÁDD ISTENÜNK GYEREKÉID GYERE KI, ÉS MOST ITT AZ VAN, HOGY NEKIK, LÁDD EZÉRT AKARTAM ELŐBB MAGAMTUL MEGHALTAM,MAJD AZ M15? -A SZÁMBA, MIKOR A MÁSODIK FIAM MEGSZÜLETETT, ÉS HANGOKAT HALLOTTAM BENNEM, A FEJEMBE MEG FÜLEMBE ÉS BELEMBE BENNEM, EZ MA IS UGY VAN,ÉS EZ MINDIG UGY VAN, NEM VOLT??? Fita itt most az,hogy a Matrix film,azaz 1984... FITA KOFFÖLVE VAN AZ AGYAM FO$$$...1984 jULIUS 4./ ládd ez a test, UGY AHOGY MONODOM EGY OLYAN MINT AZ AKLUMLÁTOR LÁTOL? *FITA EGY ÁRAM FEJLÉESZTÓ GENERÁTOR!!!* Fita, most az hogy ami mikor Yojóval találkoztam zzuummm... na ez egy olyan, hogy EZZEL MI RENDELKEZÜNK TÖBBÉ KEVÉS BEEE...HEBEGEEE...jaja csak KEZES BÁRÁNYUK LEHETÜNK A NUKINUK KUKISOKK -fita, most mi amit próbálok meg láttatni ne baxdmeg, OGY AZZAL, HOGY MEGNYITOTTUK AZT A GYÜLEKEZŐNKET, *na az egÉsz eszünk mi az?* HOGY HA AZ ÉGI BOLYONGÓINK, ÖSSZE JÖVÜNK A TÜNDÖKLŐ SZARVAS, fita ez megint ha érteni kell, az fény és az nélkül, nincs $$$...BE LÁTÁS $$$...KI LÁT,ANANI AZONNAL HA TUDNÁK NÁTOD, KIPUKKASSZÁK A KASSZÁK BAXXÁK A BOOKSZÁSÁK ???- A SZEMÉT, fita most, mi KETTŐSÖK KÉT ŐSÖK VAGYUNK, azaz a Mi is ufo-k vagyunk! -na most apuénk, itt, hogy nem hogy tudni kell dugni, hanem midnent MAG-AD MAGOD TUL -TULL,MEG KELL TUDNI NA ITT CSAK DUGNI DÖGÖLNI ...$$$...nanana...save...
3.: Na amibe vagyok,mibe,kibe ki be szél ÉL? A fiam, kezdjél össze gyüjteni 1000 mert most lecserélik a conputert, januárba? Zna most az, hogy pontosan, most az jogy nincs MAGYAR MAGYAROK, AMI AZ ISTEN-Eeee... Vicca, most az hogy FÉNY NÉLKÜL ($$$...?) NICS ÉLET!!! Most itt nincs olyan ládd több az, ami itt hogy ÖSSZEJÖTTÜNK A FOLYÓNKNÁL MAGÖMLÉS, ÉS MINDENNAP RAJZOLUNK? -KÉTZER H H $$$... ezt ha most magyar rázz ATA rázza, ma a fiam, minden az ADÓÉRT ÉRT?-FITA,MAGA A MOZGÁS MOZI? Sóval ti vagytok a föld sava savAI, és sóder? EZ AZ... HOGY ÉN AZ ELSŐ PINYALAT UTÁN, ládd ami most a kis unokám, aki előre érzi, hogy Ő EZT NEM AKARJA CSINÁLNI...EZT A FIAIM SE ÉRTIK, HANEM AZ HOGY...Na fita, most nemtudom, de én nem hagynám magára a kis kölyköt, és most nem engedik, (lufa,most a gyerkeket mindenhogy ÁT OPERLÁK, NEMCSAK A NEMÉT, HANEMA TUDAT ÁT?-JAJA ANAL APAL GYILKOS LE ETEL HETEL??? -NICSAK EZ A ROBOT ROBOTUTUK,JÖNNE A KIRÁLYIK,JAJA KIHERÉLT A VAS BAZZUGANUK NUKINUK...MIÉRT NEM SEGGIT ESZÜNK? JAJA MÁRIA SEGGIT?) hjogy hozzám meneküljön,meg fogja a kezem, és gyere pitipopi és csak hancurozunk, és kijabál ordibál, jól érzi magát, hátul a lomok közt, meg a kertbe! -pusztuljatok...bilmncses iksulátok, fita engem magyarorsazág minden iskilájukbull na meg KGST... afiaiamat sakkmatt itt JawsÁtok? -ha beengeditek a PÉNZ VÁLTÓKAT???- Na most csak CSALÁDOK ÉS CSALÁDÁK, azaz itt kimondottan hogy FATISZTA CSALÁD OK? Ugy hogy MINDEN A PÉNZ PÉNZEL PÉNZEN A ZENE BONA PÉNZZEL EL?-,most nem cIfrázom, de azért is kellette kijöjjek, merg megöltek volna, mert én pénz meg azért voltam a legjobb tanulók közt, mert egy kis pénz, de fita, leritem, az csak ugy, hogy őők? -pénz csinál$$$... ugy, hogy ládd ha beadod *beddülsz és beadod a derekadat, baxóda baxd oldal borda* a tizedet...fita itt is azért nem lettem ..leirtam, mert be kellet volna fizetni a tizedet,amit senki se árt, meg lát, és nem is akarja, azaz az ugyanaz a barmuk barom vicce slicce, mint a -teista? (FITA MO$$$...MI VAN KILÁTÁSBA DERBŐ II.-? Sóval, savval, na most szaval Vali? -jaja szeretnék szerelmet szerelni vallani? -és villootatja rázza nicsak Voltod gerjeszt erjeszt $$$...a vallag át? VALA GOD? TEPMT LOP OSZT LOP LUPINAIK TÁ TÁ TÁ...ANALOD? FART -A? KAKABUMMM...
Innen...az álmom, hogy ha most itt AZ AMI LÁDD AZ IPARUK ÉS MOST MINEM AMI LEHULLA LEHUZZ HUZAT AZ A VASIPAR -HADIPAR/PATWAR...AMI MOST MIVEL MÜVEL???- MINDEN AMI NYUZ, GENYÓZ GÉNÖL,JAJA A BÓRÖD NÉLKUL, TE LENNÉL? S KI A BÓRÖD ÉS BÓRÖNDÖD ÉS HÁTIZSÁK UK KUKKTA, NÉLKÜL? -VAN EGY GONDOL DE GOND ÖL $$$...GONDÖRRR...???...Fita, itt az hogy a kigyó kigyót nyel, s kutya (DÖGOD) kutyát tép? Na most, NEKED NEKEM VAN UFO? VAN, MERT EZ A SZARZSÁK HUSI-ZSÁKOD KOD ISA AZ!!! Fita, ez ami ez a test, egy álló rész, (JAJA UFO-k? -made in Hu? Whohhh... és a Részvény TársasáGOD tulajDON OD?- $$$...Bőrtönébull szabadull sas lelkem, jaja az UFO-MOM-ra leltem, rá tapintottam, itt az aranyér vége? -ha a Ronák végtelenét látom? -álMOM?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...