Oberic Creative Commons License 2000.06.09 0 0 545
Purtifalvi Úrnak!

Először is: ismételten megköszönném, hogy viszontírt.
Másodszor: szeretnék újraregálni, ezúttal "normálisabb módon", tudván azt, hogy nem kell válaszra ingerelni önt.
1.-A hírességek többnyire valóban exhibícionisták. Vagy azok voltak mindíg is, vagy azzá váltak útközben.
2.-Az elismerést mindenhol osztogatják, ahol ember ill. közönség van. Így van ez Ákos esetében is. Neki van közönsége, emi elismeri.
3.-Az, hogy az emberek ízlése annyi ahány, az egy dolog. Viszont az, hogy több ezer embernek teszenek Ákos zenéi és versei, az meg tény, és biztos hogy nem véletlen. Nem mindenki érti meg az ő szövegeit, és mondanivalóját. Sőt úgy igazán csak nagyon kevesen.
Többen értik félre.
4.-Szerencsés vagy szerencsétlen dolog e őt ismerni? Valószínű, hogy illúzióromboló hatásai vannak ("vigyázz, ha ledől a bálvány"), elvégre "sztárrá" lett, és ő is csak egy ember a maga hibáival. Nemszoktam tévézni, inkább olvasok.
5.-Úgy őszintén: szerintem senkinek se tesz jót, ha egy pszichologus nyitja fel a szemét, vagy oldja meg a problémáit. Mindennek eljön a maga ideje... Ki-ki söpörje a maga padlóját.
6.-Szerintem addíg szép az élet, amíg nem növünk fel. Gyereknek lenni annyi, mint rugalmasnak maradni a világ dolgaira. Ha felnövünk, megmerevedünk. (ehe, ez nem szexuális célzás)
7.-Biztosan nincs sivár érzelemvilágod, viszont reméltem ettől majd írsz róla pár szót...
8.-Bocs, de szerintem olyan gagyi az a "Putrifalvi".
Most már én is tisztelettel...

Előzmény: PutrifalviTufaJózsika (533)