repcsepista Creative Commons License 2024.09.17 0 0 1285

UFOzzuummm... miEeee... Szól szól, napnépem Szól szól, Szól szól gálja állja, fent az Alpok -Korpátok ölelése magaslatán, fény népem szemem félnye javát, vagy a levegőbe fénybe uszkálunk, mint hal a vizbe, hall? -usszunk? -de repül ő, lő? -jaja fényt okád?-nem sárt? -nem mi vagyunk, sárevők?-csak nyak? -nyek?
                  4.: Kávézzuummm... bodifa vagy bodzafa tea? Szól az a magyarba valaki meg szólalt? Most ha lehet összevisza beszÉlek, hogy most beszéltem apuénkkal, és hogy ez a magyar ok gyerekéinkkel, hogy nem tudhatjuk meg MAGYARISTENATYÁNK IGAZA GACCA---HOGY MI KI VAGYUNK,és ez Szent StefaNUKtul, ami nem, hanem ezt egy robot bot buta bóta létesitmenük NUKINUK KINUK? - és minden számozott, azaz programozott MOZI lenne, ha lenne szemük nézük, azaz itt minden vaksi meg vakolás láss $$$...na hogy most megbántani azokat, akik feláldozták az atyJUHUkat $$$...fita ha valakit iritál $$$... igazi jelen? Zitt nincs olyan, ha lenne az lenne a $$$...Fita, itt van a Log Ica, hogy a GOD UK? Zna az hogy KIRÁLYSÁGUK KEZDETE? Most had beszéljek magyar RULL, hogyha a GOD? -az a hangod kellene legyen, de most itt ha GOD a hangod? -semmibül, akkor az hogy lehetne jelen beee...$$$... a villágod? -Fita nem god -világ, tehát az ajja...hogy az egy demataterizáló robot világ god? Ezt megint, na most amit apuék mondanak, ez olyan pár másodperc vagy töredéke, de most azt most ha elkezdem...ládd itt a világ vége, ami van, csak a robotok azok sem nem halnak, sem nem hallnak?Ami nekem furcsa rögtön, hogy ezek nem keresik mindenek előtt, ládd a magyarok, hogy mi örök élet tü? Vissza a GOD? -HA MINDEN MATEMATIKA TITKA? Most nemrég, hogy számokat láttam, az lenne ennek... az alap számai, (de a fekete semibe) a mi?- szám? Leirtmm, hogy az egyik hiradóba, két régi NYUZMAN találkozik, és te vagy az egyetle rajtam kivül,aki nem mond semmit (fita aki itt hazudik,az is hazudiik dik) ő utánna, és csak a szád (kloákÁtok) tátog? Ezt rögtön, na apukon kivül, senki nem kereste,ládd a jelszónk, midnenek előtt kerssed IsteNÜNK? -orszáGOD SZÓL A HANGOD?-HALL LÁÁÁ...LÁM) ami benned van!
                 5.: Hogy most én akarom tudni akarom tudni...ez az hogy az ténleg, a fiaim, hogy amit tebeszélsz az nehéz,főleg gondolni, és most én MINDENT AKARTAM TUDNI,és itt az, hogy ahoz ugy hogy találnék utirány, kivéve az apai nagyMamám, ezt igy, látva hallva ki lehet menni e világbull? Na ahoz nagyon bikásnak (fita látol?) kell lenni, és az ezzel a gondolkodással...(apuénk MAGYAR RULL!!!) fita itt nincs olyan, mert itt amit tegnap, hogy az IDŐT MEG LEHET FORDITANI? -EZ AZ HOGY a Bbliába nektek idő adatott? Vissza, ami az Árpád-ok (apuénk) előtt temetés, hogy a sirokba, minden forditva van, és itt az zzz...Fita, most ugy, hogy ha az ATYÁJUH HUKK, nem a miénk,és az hogy MI Atyánk? Azt te nem tudod gondolni,mert senki nem tudja, azaz most hogy apuénkkal, hogy 1024 éve annak, hogy emlékünk sincs? -lincs,aki emlékszik,most azt kiközösitik, az ÁT OK PROGRAMOZOOMBOOZOOBIKÁJAIK? Fita,7 sovány bika,megeszi a 7 kövéret $$$...ez lenne a Smitha CörkÖl? - De itt, hogy ne ölj gondolátban $$$... ne paráználkodj, azaz HA TE FATISZTA VAGY, vagy drasztukusan te gondolo-d hogy A MAGYAR OK ISTENSZÜLEINK KEFÉLTEK ÉS ÖSSZE BAXTAK BENNÜNKET EGY RAKÁSRA BAXÁS KÁSA? BAX ÁTOK EGYÉTK EGYMÁS HUSÁT SZERERESSÉTEK SZERELJÉTEK? Fita most ugy, hogy az ÉGIEINK olyan hogy rossz...nincs,de mi van a PÉNi$$$...Blue punis eye... Na neked nem jó? Nekem jó ahogy van? Hogy van, na most ez az, hogy rögtön, én magamnak = nekÜNK,(fita, érteni mogert,NINCS OLYAN, HOGY TE AMI ÜNK NÉLKÜL, VAGY? -FITELJUK,VAGY ŐK ROBOTOK,ÉS ROBOTOLNAK ÉS BOTOLNAK? - és akik ODA DATÁK MAGUK? -fita azok ROHADBNAK ROHADTAK ÉS RORRR ROWAR SÁSKA HADAK-HADAKOZNAK? -A HUSUKON?) akarok teremteni egy jobb? -világot OTT OTTHONT? -na itt olyan fogalom alom, szalma,LÁNGA alma, nincs! De monduk,most is bele kezdtem volna,és még a bele $$$...beles Bélás láss leesett? Naz ez azonnal, hogy itt most minek mennek ezek templomba, (fita az az lenne, ami itt a testünk? -ládd hány légió van benned?) mi a mi gyülekezetünk, és most EZ AZ HOGY MOST OLYAN ÁLLANDÓAN HA KIJÖTTEK ( A TEISTÁK ÉS A TEISTÁK) NA MEG ISMERTÜK A BESUGÓAIKAT,(FITA ITT FELETTÜNK VANNAK,NA MOST A BESUGÓIK, AZ A SZEMEK SEMMITÁK, AZAZ SEMMI $$$,,,és most olyan ABRAHAM VETTE A ZSÁKOT, BELEVÁGTA EGYSZÜLÖTT FIÁT,ÉS VITTA A HÁTIZSÁKOT A MÓRA HEGYRE, HOGY LAKOMA, VAN A MI UTCÁNBA, ÉS MOST ODA TEREMTETT A TEREMTŐ EGY JUHKOST, AZ AGGANYCSAL...fita itt nincs senki, akki én akkor, hogy ha azt meg tudta tenni,mert az JAHU? -hujja hujja hujja...te vagy a nagy lábujja? -na pontosan az amit Picacco látott,a pöcsfej, jaja a szarvval? -na hogy hivják az szarvas lovat ppp...? Na az hogy bloondi,az albinókért hororrr..haramdik világháboru ruhuhuhuuu... Na fita, most azok belül feketék és kivül hóferkék, ládd hogyha bünöd vérpiros, fehér lett mint a hó, hahóóó... ha engen termtett valaki,*na meghalt magatul* akkor most NEM EGY PROGRAMOZOTT RÖBOTA VAGYOK? ROBÓTA? Multe krumle dőre, et cudőre? -robot? ma gad ra GODra ismersz,nem,és itt van hogy hogy ezek nem keresik ebbül a kiut át? -buták?Zna, itt senki, tehát most ez meg változtatni? -csak most az, hogy egyre közelebb vagyok, hogy ténleg az enyéimet, az enyéimmal, fel tudnunk mielőtt NUK, lélegezni? -$$$...sirjál csak sirjá... jaja ne sirasson entgem senki, jól vagyok tanitva, na ez már dőfi?
                   6.: Zitt az hogy mára, ez képzelettem felül, mer fita, itt valóban most albinő ufosokkal van dolgunk, ez az, hogyha megtudtak bennünket osztani,(zerintem NEM NEMI NEM MI VAGYUNK?) fita itt miden számok és számadásuk? (meg számláltattál,és foghijas vagy, egyáltalán)Ez az, most az hogy az apai nagymamám, igen igen jaja ja meg lehet tudni mindent, és igen igen lehet találkozni örök életüeinkkel? (ezt nem lehet hinni, mert mnden benned vam, amira még ugyis, hogy ha anya god, azaz rész kell hogy legyél az örök egésznek,és annak előbb utóbb fel kell görgölődnie? -büffigtél? -hányol? -kéródzöl? Fita, most ez az, hpgy nagymamam honna tudta, mert igaz! Zna közbe, itt most monduk te me gén ha fizikaik fegyverek, akkor most te ezt semmivé tennéd ha eleve semmi $$$...Fita, most men hogy az hogy bloondit meg védeni, több péni$$$...kéne kéne, a USSS? -ládd az SS? FITELJUK A 666... TEREPESEKET MEG 777... DÖRÖG AZ ÉG? Vicca, trüha itt ami van, hogy olyan hogy van jó meg rossz fogalom fog alma? Na ha az ATYA = KIRÁLY, ÉS VAN KIRÁLYUK KIRÁLYA...az ANGYALI (DIETUK) KARZATAIK? Amit akarnék, hogy ha meg tudnak osztani? -fita itt a katona pajtim, s Bednár százados,m megszmolta a lábakat, és most összeadok kivonok szorzok osztok, kijött neked 1 hónap laktanya? -fita mindenki engedélyem nélkül le se szartak,én lettem a század
ügyeletes,és mnd kilógtak, ugy hogy jó hogy nem tettek hadbiróságra, a 100zadbull csak 30? Sóval,itt az hogy ebbe nem tud senki bele?- SZÓL? Most az, hogy ha az ATYA JÉ ADTA JÓ KIRÁLY? Zitt nekem, most is ugy szeretnék hangzani, aki nem bánt senkit, (magam magom) mert akkor már részes vagyok a jut alma? Zna had fejezembe,van feje? -van kalap nincs kalap fakalap? -vas? Ezt azért, ládd EGY SZÜLŐPÁR VAN CSAK,ÉS ANNAK VAN GYEREKEI, EGY PÁR, ITT SZENT HÁRMAS VAN, ATYA -FIA? -SZENT LÉLEK? Nincs idóm,azok GÉPEK - KÉPEK EL HITTETTÉSEK KÉPZELTETÉSEK AMIT TÜZZEL VASSAL BELÉD VERNEK ROBOTAIK? Zitt hogy tudtak, tudnak és kik azok, akik imádatják magukat? Féljed GOD, és neki adj dicsősegged, és az is ha ha ha...szerencséd van megáldott? Na most, hogy AZ ATYA ÖRÖMÉT LELKI FIA..NA NÁLLA VAN PEDOFEKÁBB S MAZOOWHIÉNAVISITA KÉJ KANIBA SZADISTA...NA MOST A FIA?- AZ TELJESEN EGY HALÁL ADÓ DOBOOZÓ? BODIFA BODZA BOZÓTA? ÉS CSAK ARRÓL EHETTEK, A KERTEK KÖZEPIN ÁZUNK, MOST HA MINDEN FA AZ, FAKALMA? JAJA AOTUMOTUA ITT A TUTUJA FURUJA AZ AUTOJA? KITOJTA? -ROBOTAIK? BÓTAIK?
                  Innenn... szólj (szülj) egy szót, megmondom ki -mi vagy? -a hangod?-GOD?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1284)