UFOzzuummm... miEeee... Szól szól, napnépem Szól szól, Szól szól gálja állja, fent az Alpok -Korpátok ölelése magaslatán, fény népem szemem félnye javát, vagy a levegőbe fénybe uszkálunk, mint hal a vizbe, hall? -usszunk? -de repül ő, lő? -jaja fényt okád?-nem sárt? -nem mi vagyunk, sárevők?-csak nyak? -nyek?
1.: 9/15. A KÉP? Nem emlékszem szem (szemebe könnyel könyvel Golgotán, láttalak egy záp napon? -fita itt szokjunk hozzá, ha Jézus vagyjuhus ju you juhusnak kell legyél egyél,ha egyett meg gógita vala mind, ha egyett $$$...<<<) semmira, ami nincs, nem volt, és le$$$...mi le$$$... Zitt az hogy Volt, az elektroMOká$$$... MOSÁG ÉS MOHOSÁG, ÉS ABRAM HAM HAM HAM...AKI ELŐBB FEL FALJA A MÁSOKAT, AZ ELEVE HANGTALAN? (vanolyan, jaja NEM beszÉl büntetők??? -parancs csalók zsivánok NUK NUKINUK KINUK? -jaja az te vagy?) Zna ami történik, előbb meg dermesztenek kifeszitenek a fára, (megnyuznak hángy bőrt (bundád van, bünös a sebüket te viseled, bukk... huznak le rullad?) azaz látom az embereket mint fákat??? -házakat, na az is, ládd it tmindennek ami van, kifeszitenek, (ben hur) s halálra adóztatnak, és most maga minden ami kötelező ládd az iskoláz láz, aláztatás,hogy neked a ROBOTOK MOÉK KOKA MOKA ROBOTÁVÁ (GÉALKATRÉSZES RÉSZVÉNYES) kellene hogy legyél, egyél, de az eleve már el van rendezve, a KINGEK KINGEK BOLHA AZ INGÉBE? -GEBE HEBE HEBE LEBERNYEGE PACALA ASZTALA? Zitt az, hogy BE SZÉL? -ÉL, KI BESZÉL ÉL? KIBESZÉL KI BE SZÉL? Jeroma Corso A MI ZIZINK: az egész NYUZZ (NEWS) médiát át kelellene rendezni, meg a pénzügyet is, na most itt hogy mi az? Renedezzük rendeznük NUK? -Dolgainkat (UTAINKBA ÖRÖMMEL ÉNEKELEK) ahoz valakinek magyar RULL kéne gondolKÓDni (kódulni) és most HANGADÓ CSAK, midnenkinek kell legyen hangja,(szavak sava) és HANG-ÁRA? -KUCCKÓJA. AMI AZ MAGYARULL KUCC KURUCC...KUNCOGHACC---HACCACÉRÉ HACCACA CCC... CORESZ CSÓRÓ A MOR-ESZ,A FOGAD VACCOGHAT NA MEG A FENEKED PATTOG666...HA? Szól szóllaljom meg zengjen a harSona, az Ur Jézus, NA AZ A VILÁGMINDENSÉG VILÁG EGYETEMEK EGYETEK NŐLJÖN MEG A BEGYETEK BÖGYŐ TÖK, ITT A FÉNYEM, siitipitim, inKong a feje, nóta repcsipita itt a pita egyétek vegyétek ingyen? Fita, itt történt, azaz most mi a LEVEGŐBE GYÜLEKEZÜNK, AZ UTOLSÓ VACSORA, ÉS CSOROG A NYÁLA,VAGY CSÖRÖG HÖRÖG RECSEG A KIPUGOJA, ORRTOK A DUGÓLYA? Na most, itt minden ami ÉL (ne) TETŐ, ANNAK KELL LEGYEN SALÁTA HANGJA!!! AHOZ NEKI TUDNIA KELL, HOGY KI MI VAGYOK, S EGYÁLTALÁN VAGYOK, HA VAGYOK MINEK KINEK, ÉS AZ NÉLKÜL, VAGYOK? JAJA MIÉRT (KIÉERT) NA MOST ITT VAN, HOGY MIÉRT NEM ÉRTIK MEG EGYMÁST E VILÁGI VILÁGIT ITT, (KRATI KIN KINBA A PRICSI?) NAGYOK? NAGYJAINK, LÁDD JANI, MEG A VÁROS VÁRÓS ARANY VÁROS? -AKI LÁTTA A JÖVŐJUKAT? ARANY VÁR? VÁR? ARANY EMBER? -AZ IS VASEMBER?
2.: Tegnapra...hogy VAN EGY OLYAN, HOGY MOST AZ HOGY HARMADIK SZEM LENNE? A MADBA? -AZAZ ITT MINDEN SÁR,ÁS ÁSS $$$... *VAN NAGYOBB $$$...NA $$$ nin$$$...* CSAK SÁR ROZI, SÁRIKA EGY GICSIKÉT CSUNYÁCSKA...amit akarok, hogy nekem neked mindenről ugy kellene tudnunk NUK, fita, itt megszereztem hogy házilag hogyan lenet NUKit csinálni, meg betettem (az ért, törölték?) azt a filmet,hogy a iskolás gyerek, ládd most irán,na magyar RULL gondolkódom Kődom? -faház, namost vegyük, hogy HONNA VAN A ROM BOL BULL LÁSS-TUD ÁS ÁSS LÁSS $$$...Olyan hogy az IGAZSÁG OD,ládd az most ha bármity mü tyürke, veszünk, jön vele az használati utasitás, de most akármit mi magyarok (be) csinálunk, az a miénk? Itt mese nincs, mert itt MINDEN IDŐK? IDŐ = PÉNZ NEM MEN OSZTÁLYOK? Na most, apu engem, nem akart iskulájukba hogy járjak, ami nekünk az MAGYAR OK CSALÁD OK? Fita,mire iskulájukba---na első óra (idő?) első osztály?...komoly szivrohamot kaptam, most a kisunokám, másodzor dedoba,(fita mniden itt az adó miatt vala? -vala valla GOD)és mondom mio vóta dedőba,és kiabál,nem dedő?(dedi) Zna most márt ltt ólök és dingdang dingdan szerbusztok kijabál az ajtóba, skimenünk, s meg fogja a kezem,gyere pitipopi...NA ,MOST FIGYELJETEK, MERT MI AZON A SZINTEKEN TÖKÖN SZUROM MAGAM SZINEZETEKEN VAGYUNK, HOGY AMIT TELEPATIKUSAN BESZÉLÜNK, ÜNK BESZÉLNEK HGOZZÁN, ÉS ÉRTHETŐ TETŐ, ÉL TETŐ? -AZ VAN!!! =FITA HA TE NEM ÉRTEL VALAMIT,VALA MID,NA AZ A HALÁL!!! -ÉS MOST MIT ÉRZEL, SZENT ÉRZELEM TÖLTI KEBELEM, CSECSEM PÖCSÖM CSÖCSÖM CSŐRÖM CSŐRUM CSÖRCSÖM? Zna mindenre is, apuÉNk-on kivül, mert amit tudók,azt tüllük tanultam ugy,hogy benne van, ?-magunkba magyar ok,maguk maguk?)és itt is kihozták BELŐLEM A MAGYAR OK GYERE KID? -DE DIK? EZ A SAMU (SAMURÁJA) BIKA? Zitt fidezooda zoovoda régi óda, hogy vannak az URALKODÓ OSZTÁLYAIK? -JAJA A MINKORI HORNI PÉNZ NEM MEN, OSZTÁYAIK,KÉNSZARUK-SZAVUK SZARVASASOK $$$... VASAS HASAS TERHES AMIT TE CIPPOELD NA MEG HÁTIZSÁK, ÉS HADIPAR/PATWAR ÓTVAR LEPRÁSAIK, ÉS KÉNSZARUK RUKUNUKUK ÉS KÉNKÖVEWS TAVAIK, TÓCSÁIK,ÉS RÜHÜK,RUHA RÁZÁSUK, na most itt van, hogy itt is volt, az akit VÁRVA VÁRTAK, AMI EGY NAGY JUHMÖRDÖRIZSÁKOK JUHUMÖRDÖRRR... az meio LE HUZTÁK, a Mi is ufo-k vagyunk! -itti gyülekező hellük,HUNGÁRUNKAT? HANG ÁR? HANG ADÓ, EGY HANG ÉS EGY A PU 1 MINT A LUNAK,LEHELL LETT?
3.: Kérdem, fita itt most csak az van, hogy TE ÉL TETŐ (ÉLEN JÁRÓ, VAGY VAK VEZETI???-MEN A BIKA HENTES FFF... A VILÁGTALAN OK?)VAGY,AZ AZ HOGY BENNED(EMBER) SZIKRA VAN, ÉS ÉRTED? -DE CSAK TEVELED, VAN MIN/DEN ÜNK?-NEDÜD? -VIZ -VÉR -FÉNY? Zitt az, hogy vérben az élet? Power in the blood, de mi a szent szellent lehell lett, azaz ha nincs benne fény élet,azaz zitt hogy van a Sarki fény, de hideg rideg, és most Elek ellek meleg lett, -fita az elekt az a kiválsztottak (ftia te kire vaksolsz?), ami most ha fény az fény, és tüzben edzett? Most az, hogy ZITT MOST, fita minden magyar ok gyerekéink? Öröm iskolába járni, sok jót lehet itt tanulni, na most mikor meg jöttem, a fekete afrika származásu gyerekeket BUSZOZTATTÁK, ÉS FEHÉR TERÜLETEKRE ISKOLÁBA KÉNYSZERITETTÉK ŐKET, és mos vége, és mondja a gyerek, na kuncsaftok, és kis gyerekek beszélnek, hogy mos toi oi oi...mndehó mert nem kell buszozni, és most itt közle az övéi közt lehet? Fita most mi történik? Amit akarok, hogy EZ A F-ÖLD GÖMB BÖZSIKE gyimakuása? NAGY BEGYES, ÉS MOST ZITT HOGY VAN ELLENSÉG? -ÉG? Zide nem tud senki lebe (lé csak lebőgni) jönni, és nem is tud beszélni, ládd talán ez az a KEZDET MENNYEZÉS AMI MOST MEGNYILT A MENNY NEKÜNK, MENJÜNK,Ládd Kossuth Lajos, azt üzente, el fogyott a regimentye, Ha még egyszer azt izeni, mindNYÁJUHUknak el KELL menni, Éljen a magyar szabadság Éljen a haza, na most itt a Pityu bátám, aki egy éves korában meghalt, és fita, HA VAN MÉG RAJTAM KIVÜL VALA KIM MI MI Ki?, KI MI, JÓL NÉZÜNK MI KI, MIKI MOKA? Most az van, NEM KOSSUTTH LAJCSIÉNK JÖNNEK HOZZÁNK, HA MI MEGYÜNK CSENGERIBE A TENGERIBE? Zfita, ITT OLYAN LE ÜLLEPED ÉS LE HÜLLÉS VAN, A HOVA JE HOVA??? -NEM LEHET SENKINEK (ISZAP) BEJÖNNI, MEG SEMMIT IDE BE HOZNI, MERT OLYAN RIDEG TUDATLANSÁG ÉS ÜRESSÉG RÜHES ÉG SÖTÉT ÉG (SEGG ÜK ALJA AJJA AJAJAJJJ...FEKETE VONAT) VALA, MINT SOHA ...VASÁRU NAP? -JÖTT MEG A FOLYÁSUNK, NINCSAK MI VAN MIT CSINÁLTAK NEKÜNK, A VASÁRUNAP ISTÁK A TEISTÁIK? -NEKED VAN?- NINCS HANGOD, HA MÉGIS LÁDD KOPOGNI FOG A KOBAKOD, LÁDD KOPPÁNO TOK? A VARJUK VÁJJÁK A SZEME ...BÁNYÁSZ KISLÁNUK, ÓHAJT SZIVEM, JAJA DE KIS SZIVEM SZOTTY KAKASKODJ...A VASÁGY LÁBA? Fita, ez az...hogy HA NEM BÁNTUK SENKIT!!! -NEM IS TUDUNK?- ÉS MOST MI MAGYAR RULL ÁLMODOZUNK, JÓ AZ ÁLMODOZÁS EGY ÉDES CSÓK PUSZILAK, TALÁLKOZUNK A SZOBORNAL, NA MOST FITA, EZ AMI TEST? -EZ IS AZ? -DE AZ NÉLKÜL? -JAJA HA LENNE FÉNYE FÉNY -E FÉNYED ED? -SZEMEM FÉNYE? SZEMETEK HOL A SZEMETEK?
Innenn...fita, ugyanaz vagyok mint apum, hogy itt minden ami ISKULÁZTATÁS OK, az szülő -főleg apa gyilkost csinálnak belőlünk a GYILKOS GALÓCÁRJAIK? FITA, AZ .ÉLET MAGA MAGA..n most, én nem ufot láttam,(van lába vagy láBATlan) hanem az vagyok, és ti is csak az ok? -vagytok,mert olyan hogy lehet ne?- az IGÉRCE, ÉS AZOK A GAZOK, ÉS GÁZOK (VÉGBÉL SZÉL,KI MI MIKI MOKA, BESZÉL ÉL? VÁGÁNY GÁZ UK PUKKK...most apuénk, adtam a szarnak a puffo$$$...? ) ÉS PU PUPUAIK AIDA AIJÁCCÓAIK JAKIK? -NUKINUK KINUK? Fita az égi látogatóm,ha az olyan jó, akkor neked és mindenkinek, ládd ATOM ARSZENA SZÉNA...8 BILLCSI X 1000? -ládd van hangja? -sock $$$... stock & al? Ali pasa hasa? -na meg virgácsa gaccsa...
..fita,Teszaly csinált egy telefont, amivel a halottakkal is lehetett érintkezni, de fita,miden benned, a beled... beee...
...https://www.coasttocoastam.com/
tutti frutti: Jon Leuizomo 'Latinos Will decide who the nex president is' ---akik a pénz nem, nyomás a kezükbe,és kontrulla az megett egy ALIEN ROBOT BOTA BÓTA GÉPEZETEAIK VASÁR-JAWSAIK VANNAK,és ők dikta turója juhturó kecske gulászta gödöle...ettél belőle, kertbe mentek a gyukok...
...öááá...