Igen, végre sikerült, és nagyon nagy élmény. Bár szerintem sokkal kevesebb pénzért Chopokon a Hotel Rotunda sokkal romantikusabb, amit meg is mondtam, ill. írtam nekik. Engem érdekelt a háttér, így megtudtam, hogy a legnagyobb gond a víz. Meleg vizet csak mi kaptunk 2-szer 5 percig. Illetve csak a mi csapunkból folyt. Külön kulcsot adnak hozzá! Kellemetlen, mert este megtiltották, hogy beengedjük a hegymászókat, akik éjjel köteleken jöttek fel, de nekünk nem volt szívünk, beengedtük őket, és ezért szóltak is. De, ha belegondolok, megkérdeztem, és reggel nyitás előtt az első 3 menettel hozzák fel a vizet, hajnalban kiszivattyúzzák a szenyvizet, kitisztítják, majd felvonóval viszik le. Arra keltünk, hogy viszik el a szenyvizet.
Szerencsénk volt, mert végig tiszta volt az idő. Megmondták mikor van naplemente, napfelkelte, és tényleg mindenben lesték a kívánságainkat. Üdvözlő ital, tál, prosecco, italok, tátra tea készlet, pipere cikkek, papucs, kötött specális ajándék zokni, ajándékok mindenhol a szobában, fürdőben. Kitettek magukért.