Mindennel egyetértek, amit Mester írt a tegnapi meccs elemzése kapcsán. Jovi, Míra, Nina és Szasza játékára nem lehet panasz. Még én Tavi hozzáállását, játékát is megemlítem. Ő él-hal a Lokiért. Ezt kellene az újaknak is átvenni mielőbb.
Lehet, Dramac jól fog játszani. Az más kérdés, hogy lehetett volna helyette magyar játékost hozni. Rnd-nek pedig abban adok igazat, egy Borgyos Panna bizony nem lenne rosszabb opció, mint egy külföldi, nagy név, aki csak a tudása töredékét viszi ki a pályára egy fontos bajnoki meccsen.
Tóth Nikiben bízom, mást már úgy sem tehetünk. A tegnapi játéka persze felejtendő.
Szilágyi Zoliban viszont egyre kevésbé. Vámos Mírát az előző szezonban is méltatlanul mellőzte, tegnap sem kellett volna lecserélnie. És, az Esztergommal már játszottak a lányok, illett volna eredményesebben felkészíteni ellene a csapatot.
Vamosz helytállásának viszont nagyon örülök. Minden meccsét néztem. Tegnap is nagyszerűen játszott. Jobb edzőhöz került, több poszton is helytállt már, az edzője bízik benne és ő ezt maximálisan megszolgálja. Tegnap átlövőt is játszott és zavarót is védekezett. Fájó, de büszkeség is, hogy eligazolt, tegnap legalább kimaradt a megalázó vereség elszenvedéséből.