clairvoyance Creative Commons License 2000.06.09 0 0 147
Sam: abban a BB "találkában" én is benne lennék. Egyébként én is majd meg őrülök a kíváncsiságtól a Bona Ross dolog irányában. Különben várom az emailed.

GroundZero: na, mailre nem válaszolsz?

Most belátható ideig nem leszek (1-2 hét).

Addig is, go on with the topic
és új témák (hogy ha ismét hálóközelben leszek, olvashassak minélt többet): undorító témák jönnek (patrona, örülhetsz)...

Avagy le kellett-e feküdni valakinek a BB-ből a Fábiánnal (mocskos pletykák) és mit kellett még feláldozni a srácoknak a sikerért?

Tudtátok, hogy Menczel Gábor apja válogatott kapus volt (asszem a Vasasban focicsapatában)? És hogy majdnem javítóba került? Vagy ezek is csak pletykák? Sőt!!! Állítólag ma (2000. júni nemtomhányadikán) MG (nem Martin, hanem a Menczel) 120 kg-hoz közelít!!!!!!!! Ez viszont nem kacsa!! Lehet, hogy eccer én is elhízok majd :-)) Maj' ha a Clairvoyance befut.

U.I.: A búcsúkoncert helyett emlékkoncertet akartam írni. Hát persze, hogy '94-ben én is kinn voltam...

U.I.2: És hogy miért foglalkozom ennyit a Gáborral? Mert ő volt a kedvencem a BB-ből. Állat sérója volt. (Tudom, patrona: Cure-nyúlás, a Hauber meg Martin-séró nyúlás, de hát ez a legkevesebb, a Martin szőke haja viszont Marilyn Monroe nyúlás :-)