UFOzzuummm...miEeee... UniVERziok -áltető iskolák vagy emésztó gödrök -vermek, Világ Egyetemes -egyetemek,vagy a egyetek meee...férgek megesznek?-vagy a emésztő tüzek?
1.: 9/13. A KÉP? -képzelni se lehet, de gondolkódni, ami a Magyar ÉdesAnyánk is volt nékünk FÉNYE NYELVE? Fita,nagygyötrelembe valék tegnap este,a gyerekéink miatt!!! Miért a szerelem, azaz baszdüh -gangörcs és az mnden osztön5 (666...dik) szervünk, mindenek előtt felett allatt...mellett mi lett, előtt meg felett? Ez az, hogy megbántam hogy ember? -nem tudom mi az, mer a PÉNZ NEM? -teszi az ember, a PÉNZ NEM-MEN ÉHESKNEK ÁLL A VILÁG? Most amit láttam, hogy innen 30év és ez a földgömb, egy kis csillag lett, s csillagok csiillagok szépen de ez zápon, (dworf?) .beizzott? Fita, ugy hogy mi a MOka, csak MOrickáék alma? -fita,nem beszélhetek nyiltan, ugy hogy MAGYAR MAGYARAGYAM MAGYARAGYARAM BÖGYÖRŐM RULL? Fita, most az hogy csak egy szemem-szemünk van, azt Jézus adta? -és most a hangom a hangod hallod? Jézus a Királyuk lyukuk?-juhukk... na most ez az, hogy azonnal, ládd minden csoda addig, ming nem kellett menem isKULÁjukba, ami jumambaba jumba, ne baxd oldalba, azaz oldal borda bordély házaik, és te vagy a csócsa, te kibaxott fekete báránka bááá... tát ki a szád bááá... na komoly szivrohamot kaptam! Ami vana ma is, amit apum is, nem "emberekkel' van dolgunk, na azokkal azonnal (magyook a magyar tesvéreinkkel kell rendezni kell, hanem levegŐbeni lényekkel, szellemekkel, szellem embereikkel vagy ember evőkkel? tRöha ha ezek meg tudják a gondoláttaimat...Fita, nem tudunk velük semmit csak piánl, ha husod kivántatod, és kivánatos to$$$... Zitt msot is nem térek ki, ha fiteljuk meg a SÉP SÉBA BETSÉBA NEMEIKET? Az a szép, az a szép, akinek a szeme kék, akinek a szeme fekete... jaja hogy vissza jött a felvidék és Bácskbálna na meg apuénk? -a miénk, anyu, jaja anala addig is sikárva kicurva, a szeme is, kisirva? -fita az én bünöm? -hogy van büzöm, és azt pellengéreztetem,azaz FINGOM A FINGOD, MERT SZAGOLOD? Fita, most az van hogy minden elgázásodik! -na most az, hogy most is büdös vagy bünös vagy (büntetEndő meddő) és menj vissza oda, az oduba? -jaja nem gázolsz, jaja Jawasa kis jawsa a nakába, nagy a hasa needd gáz? Jaja ládd The TuderDom Mel Gipson nal?
2.: Fita, mig otthon, volt valakim, ládd azzal hogy apuénk, mind minde elmentek szárazon jönnek vissza?- elmentek! Fita,én büdös bünös szarszörnyübbet nem tudok el képzelni, mnt most itt MINDEM HATALOM ÉS ERŐ AZOKNAK ADATOTT, AKIK A MAGYAR OK GYEREKÉINSZAR MŐSZAR SZAR A PESTI ZSÁKBANK EGYSZERÜEN MEG VESZIK ESZIK,(KÖZBE AGYON BAXXÁK) AZAZ FITA, MAGA AZ ÖSZ SZÖVETÉR SZARTAN TUDOMÁNUK, ABRAM, NEKED ADOM A FÖLDET, HA ENGEM? ENGLAND? ANGOL KIRÁLY FAKÓ? -KIRÁLY LÉPTET FAKÓ LOVÁN,HAD LÁM UGYMOND, MENNYIT ÉS A WALLESI ESZI ESZE ESZED TARTOMÁN? WALL-VALLÁSOS $$$ ...STRICIK ÉS SICC -TRÜCK -SLICCE $$$... sék sék sék...seggre szegre Über Kára Klára $$$... kárálhat kerál666... ? Fita, most az hogy volt egy film, Hell...bolygó? -egy fekete sistergő pokol gömb közeledett ehez a Gömb Bözsiikéhez? -s most az ugy, hogy minden KÉP ÉS KÉPEZELET, LEHET, VAGY NEM -MEN, mert amit csak Morickáék (mi nem men nem riccki Jancsi szart a macska...) EL KÉP? Fita tegnap este, a c2c-on, NEM TUDUNK NEM HOGY AZ VILÁGRÓL, HANEM ITT SEMMIT HOGY EZ A FÖLGÖMB MINEK, DE AZT HOGY AZ UR A TEREMTŐJE GOD -OD? GOD DUK MINDENT EL DUG, ÉS MEG DUGOTT? -BAXOT ÉS MOST MINDEN AZ ŐŐK BAXÁS KÁSA HITEL KRETÉN KÁRTYA? -APU KASZA, KASZA KŐ? Zna fita, itt az hogy ugyanaz történt velem, ládd hogy ahogy alakula földi utam? Az az hogy ezt nem tudom, nem lehet nekem, ki kerülni, ládd Atyám, a gatyám szarba, hadd el hadd muljék el ez a POHÁR? VIZ VÉR FÉNY? Fita, a felesÉgem,na meghaltam, és látta, és én nem akarok megNŐsülni? -na most a gondolátáttól is égtem, és ugy hogy ahogy az iskulájukba, az első óra és komoly szivrhamot kaptam, ami az hogy a sziven elkezdett ugrálni, és meg meg állni, és a zsidó tanitó néne, nagy darab vala,később a rokonzskunkba kerül, lett is egy kis unokánk, Izsák? Döbörgő ateista vala, mint kiválszatott összzdviccabaxott racca egyik fekete a másik feneke feketébb? Fita, most nem is gondol666...hacc hacc hőcc hőcc hőcc ...vergőcc...verjed a kis család fádat fá dörrr... jaja irtóra el voltam meg vagyok ma is keseREDve, a szivem vérzik, ezt onnam,hogy a nyelőcsövem, a gyomrom a mellembe az a tüz van,ami most ezt a gömböt, 30 éven belül,izzóvá teszi -toszta, jöjj hát velem és to$$$...
3.: Fita, ami van, a felesÉgem engem hibáztat, azaz ő is megbánt mindent, ládd mi a bününk? -hogy vagyunk, na most itt mit lehet lehellni mnden ed ned miért kell a szerelem,itt a cső csővem, nekd is van, s fita...akis kölyök, megtiltják neki, hogy össze szerelünk kerti kocsikat, és most van egy kis autója,és az elromlik? -és felrakjuk a mentő szerelő huzató kocsiba, és ba most nagy nagy kertünk udvaraink van,és körbe, na megállunk a fügafáknál,és ő mondja (jaja mindig előbbb oda) meg mellik fügre,tegnap a zöldet is megette...,meg meg volt szontyolodba, mert az anyukaja, nem engedi hogy ...na oda menn a a kerti kocsikhoz, és viszi a husimamát, és mi, mutat rám, mi szerelők vagyunk... most összeköti drótozza a kis kocsáját a kerti kocsival látod? -na koszos lett minden alkalommal,de te büdös élet, most meg áll, és elkezdi a földet kaparni meg simogatni,(keres magikat és elülteti, na nem vicc le ishudozza smonja ilyen nagyr nő) eddig minden alkalommal, odamenek fel kap egy marik földet, és szembe vág, tegnap is, de az őszeme is teli porral, modom látod, mindent visszakapsz, minden amit a másikóddal teszel odavissza a feladónak?-imádja a növényzetet!!! -a földet,néha meg is kóstolja, mnt a nagyapáim? Na mndenben endegelmeskedik az anyukaja, de ebben hogy ő meg én kocsi szerelők vagyunk, nem enged, azaz most haz vitte, na együtt van a három ház, és megszökött! Fita, igazibull mi ufo szerelők vagyunk, és most itt nincs mese, messze a mesze? -eszed eszed, oláh ecet? Fita, most itt csak HA HA HA...ÉNEKÜNKET VICCHANGOZZA AZ ECHÓ? Nacsak, ezt ugy hogy hogy MOST MAGYAR RULL, nekem csak örök élet van, és azt nekem kell minden pinalátban keres $$$... kell kel? Zitt most olyan MEG SEMMISIT Ő ŐK, A TEREMTŐK, JAJA HA A TEREMTŐ JUHUKKÁ HUKKT ÉS EGYETEK MEG, NA (KULÉÁJUK JUHUKK... YO JUHUS UK? UNITEDD KINDOM NUKINUK KINUK? -MOST MIÉRT NEM TUDOTT ÖNGYILKOS LENNI, ami most megszületik a második fiam a felesÉgemnek, ami kész, a gyerek az övé, és nem baxás kásák! -többet nem baxunk! Na fita,MI FÉNYEK? -na zerintem azon tul, az ÓPIONARÁNCOS tengereken is tul,tulkok -de tul kukt? -vagyunk, ahol a tarka kunkora farku kis malaccka $$$... setur,retur?
Innenn, na most ténleg leg, ég és föld elmulik, de mi? -szószok szó szól le mi zá CioNUK, meg marad 666... felemellek benneteket is ládd engem a mi ÉgiÉink A FÉNYBŐL A MI TULRULL TURULL MADARAINK LINK LANK LAKATOS $$$...,A MI FÉNYÜNK, ÓH DE POMPÁS FA, A ZÖLD FENYŐFA, VAGY EB URA FAKÓ...FAK FAK FAKÖLT?
Fita, akik a fa alatt,és a gyümölcs hull a fáról, meg;rett vagy meg rom lotty... ládd a NEW$$$...MÉDIA? DIJJA...NA MOST ÉN TÉNLEG NEM UFOT LÁTTAM, HANEM AZ VAGYOK, ÉS ELŐHIRNŐKE ÉS FELDERITÓ FEKETE LEPEL SPELL...ÉS ELŐ ŐRS...azokkal aki megnyitittuk a Mi is ufo-k vagyunk? -gyülekezz kazáká' fff... hellünket hell hell rokakoma ruller, Bala Tóni cuplejár,(ufo bazi alatta?) rolleráj...szőke tünemén... bámul a világ...amul el mul, de mi marad szözsi pöszi puszi $$$... csökÖltelek csőkÖltelek?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...
...hol a smirgli pap ir: What happens if Rissia declares war on Nátó? -Nátod? -miért? -nem értem nem értem,értem?