UFOzzuummm... miEeee... Meghaltál? Elhitettek a HIt téritőid, a bigések és bige lukasok? -bigéznek veletek? Bige fa, bigeluk, bige ütők elől Kigyó Gyula, és Bige Miska?
4.: Kávézzuummm... tea, bodza virága? Magyar ok? -ki tudja, ha valaki tudja, az meg nem mondhatja? Fita minden titok bennünk van, és az oka is, okok oka, toka? Zitt vanna amin át mentem, és az hogy nekem nincs halál -ohm?-azaz mi a halálod oka, toka? -jaja tokások, a ngy dszinőfejü nagyurak, a tok átok? Fita, ez az. hogy ahogy én hogy nekem nincs halál, na most azt annak aki nem gondolkozik, (MAGYAR RULL!!!) nem lát? -gondol kodok és kódok? Kérdem,mi az itt ebbe a növényhusvilágba, na most mi az állat? -hus? -hozam? -ennivaló? Naz az hogy én azonnal, én tudni akarom tudni és dugni? Kérdelek, na most magyar ok, nem az az első hogy NEM EMLÉKSZEK SEMMIRE? Na én emlékszek, hogy A MAGYAROK AZOK ÉGI CSAÁDAINK INK LINK LANK LAKATOS, és én egy olyan valaki, vala mi? -ki vagy mi azok? -ha ki haki, akkor ki innen, mert itt ez egy züldség -gyümölcs ami az állat is az, termő hell? Na apuénk becsengőztek, azaz nem egészen? -ki vagy mi teremtett téged? Ohhh... ŐőK teremtenek mindent, az ember evők?János8:44! Ki? -mi? -a PÉNZ?- NEM? -URAINK? NEM MI ÉLET? NEMIGAZ? NEM IGAZ? Mi Király? Ki a Király? Királyi popság, szent nemzetség? Ég? Fita, itt az van, hogy akik sose látthattak nap világot, azaz fita ha valakik magyarok emlékét is törÖlik? Zitt most az hogy amit trillcsi1 hogy meghaltam, és most az van,amit ha bejövök az ufommal,akkor minden amianyag is, sulytalan! -jaja itt az van, hogy semmit $$$... most az éjjel, az ufommal jöttem be, de az az ő ufőjuk lehetett, mert azonnal, ládd minden abcugultuzinga buga meg van bugázva, ami fita, csak az hogy milyen ügyesen játszották be (meg el a Krisztrabszódiát) Sébát? Fita ugy az egyik ellen oldalon, mitn a másik nincs semmi, mi a tét? -csak kik tudnak nagyobbat bat (mia pénz? -szartan gané, mst hogy bujnak ki a DOMUK NUKINUK KINUK DOMA?- hazudni, azaz vak vezeti a világtalan ok,ha ők vakok,te automatematikusan, szagolod, azaz itt csak ÖRÖK CSALÁDÁK VANNAK! -se több, se kevesebb? (fita itt olyan??? -jaja emléke $$$...többet Betty vas a crézi nighte, nyögte?) Na most, vegyük a magyarok 10 Törzs,azaz fatörzs, és minden fát kivágtak, azaz most is az van, csak a fát? -Fercsi bátnyák: csak a gyökér meg maradjon ki tartson? Naz, most begyövék, és szerte szarta szétnézek, és hellem nem taláom, a sáját hazám de népem??? -és kard nyult a barlangomba,Dfita ez egy homok bucka, akkor is,ha most a buckáik (vasbeton dzsugelleik ne tovább?) a felhőket karcolják, és most ITT VAN AZ A NAGY NAGY SZOBRUK UK? -fita,az az egy nagy ANALUFÓ LUFA? -LÁDD MEGJÜTT A VÁRVA VÁRT VŐLEGÉN A BIKA BIKA?
5.: Zitt az hogy mi nem akarunk, nem is tudunk, semmit senkit megölni? -FITA AZZAL MOST AZOK LETTÜNK AKIKET MEGÖLTÜNK? Most az van, hogy kit mit akar meg tudni, meg dugni, s ládd...FöldiKekkel jáztszó, égi tünemény, Istenségnek látszó, csalfa vak remény, kit mit teremt magának a boldogtlan,és mnt vég angyalának? -bókol untalan...sima száddal mért kecsegtetsz... miért nevetsz rám... facó, neki nagyobb csokánya van!- Zitt most is zavarba vagyok,mert mi nem mondhatjuk meg,hogy mit tegyél egyél vegyél, és mit csinálsz, mert az benned van, és neked kell tudni,és most te?- mit tudsz? Fita amit beléd vertek nem? Most jönnének a LE BUKÓINK LE BUGY GATYA,BE DÁCÓJAIK? (fita ma is mindenütt a férfi azaz a gyerekek apukja??? -d fita,ha DIVID DA EMPIRA 1000 KIVÁLASZTOTT SZÜK PUNISOK SORBA ÁLLNAK ÁLLNAK MA IS) Zitt akik ki tudjuk NUK,kapcsolni az állatösztöneinket,zitt van,hogy nem tudtam! Ez az,(őrjitó,mert addi csak baxdüh megkangörcs nameg bika?) hogy én teljes egészben egÉsz?- egészen magam Ura vagyok,na most itt más,hogy magamon uralkodok,(valószaru ha nem akkor addig,de most te vagy a Pásztoruk, és a torr... disznőtor) azaz hogy most NEKEM ADATOTT MINDEN HAT ALMA? Fita az HAT (HÉT) CSAKRA? -CSUKRA? Nosi yona, hogy mi az hogy halál? -zitt engem az oka meg a toka érdekelt,és most megtaláltam az örök életpárom, leirtam a Mi is ufo-vagyunk! -fita ha az lenne,(hogy nem nekik,nakik hanem csak nekünk is jár... az óra lejárt?)- akkor lehuzták volna, ami irtóra tóra tóra retura...a gyerekéinknek, akik mind mind már az emékünkent törÖlték volna, de aki a másikéét, az a magáét? És annak nincs helle, nem csak a növény állat világaiba,a vallagába se,és lett belőle vég termék? Na most akármit csináltam,nálam is bejün, hogy egy nagy baltát látok a fejébe, na az máris az én baltám és az enyémbe is ?Ki másnak vermet ás,magának?-fita az is, hogy ássat? (nincsak ma mama...) Fita, mert az ember tudja csak,hogy hol a határa és ára? -fita ara , az rögtön...mi az ára,és itt az hogy van egy olyan vallás $$$... na meg hogy örök egy pár, kerékpár? Nincsak Smitha semmitha cörcsÖL, csörcsöl, csal,na most itt a LEBUKOTTAK, AZOK AKIK MOST A CSAK ANYAG HOZ KÖTTÖTTEK, ezt láttam az éjjel, és hogy itt TÉNLEG TÖRLÖLIK AZ EMLÉKE, LENNE? -és csak azt nem, ami mullandóság adóság és itt csak az ADÓS ÉS ANALOSOK vannak ANGYALOK? Nadon fita, Isten a mennyekbull? -buli buli ORGIA GYIA GYIA JÖN MÁR A BIKA?
6.: Ami van, hogy most A LEGMAGASABB DOMB?-eddig mindig akiket NAGY SZŐRÖS ÓRIÁSOK, KIN DOM UK? Fita, most az hogy mikor NEM LÉTEZIK, NEM NŐSÖLÖK MEG ÉS NEM LÉTEZIK HOGY GYEREKET CSINÁLJAK, MERT EZT ÉN...vissza, ami leritem hogy előbb a gimibül, kirugnak, és kést fogtam apumra,és nevetett, nem megmondtam hogy apagyilos (fita az idcsésmből azt csináltak, és az magyar ok gyereke,mert azok vagyunk, gyilKosa is,ugy hogy báránybőrbe,nagy nagy Jézus=juhus áldozók?) ledobtam a kést, most megyek megölök egy kommunistát, azt is nevetve, ha már egyet mindent, jaja de nem Béla bátyámat? Na most lufa,én nem ölök meg senkit, fita ez mindenel pedifekább -mahovisitább kanniiba szadisták passonátha..ölje meg mindenki magát! -ez most is érvényes! Fita csak aki gondolátban is öl,na meg félre baxik, az már ölt, de most ládd én ne tedd!!! edd meg baxdmeg, na nem is tudtam! Leirtam hogy Brezsnyev... na fita,ezekbe ténleg ANGYALOK DÉMONYUK NUK A SEGGIBE SEREGE LÉGIÓI VANNAK, és neki ment a szék lábá
nak... na most apiénk,jobb ha ha ha...fita az ogy a fényünk, automatikuson véd bennnünket, ládd a te hited? -meggyóita téged,(Kigyó Gyula) de ez az,hogy már megetted a kefét? -jaja részt vettel a bárány olyan készadica kéjkaniba pedofeka hus cofff...abárd Ölésbe,amt most kosAtya elélVezet, mert ma is az a meggy, csersznye? Sóval, fita mi TEREMTÜNK MAGUNKNAK A MI VILÁGUNKAT, és most itt mi már abba vagyunk! -jaja vissza...a semmibül val mi? JAJA EMLÉKÜNK!!! Ezt Swédenburgunk leirta,de most ma is ,ládd ezeket NEWZOLJÁK A BŐRÖD NYUZÓI, na Roni már lenyuzták,(ki a bőröd őre?) a csontuk zörög? Fita, Ronival végig, együtt ufoztunk, na most bloondival, egy találkoztam, és be is jött, de mintha el vágták volna? Jaja most az van, amit le akartam irni, hogy a halál ok? -na ami van, nekem? -ez az, hogy nekem nincs olyan, mert nem találtam? Ki mit keres,azt tlálja,mig ha a te hited, meg vagy áldva?
Innenn...Fita,ez az hogy most olyan, hogy ez a te emléked? Zitt olyan nincs! -ha igen, akkor az már valami, mi?-mozog? - ki az,ki az ki kopog...
...oááá...