UFOzzuummm... miEeee... Meghaltál? Elhitettek a HIt téritőid, a bigések és bige lukasok? -bigéznek veletek? Bige fa, bigeluk, bige ütők elől Kigyó Gyula, és Bige Miska?
1.: 9/12. A KÉP? - A tegnapina nyilása és nyilalása lássa $$$... NEM! -mert nem mi mi NEM MI? PÉNZ NEM? - vagyunk? Magyar ok? A felesÉgem már felkelt, és most én ugy, hogy viissza menek ahol élMOMbaba voltam...na most ha tisztán emlékszem, ami MI KI MOKA A MAGYAR OK, IS VANNAK? Fita tota torr torra (disznő) törÖLni akarnák az M-EM MMM... MAGYAR -MAGYAR OK IS VANNAK, EMLÉKÜNK-KET, ami ÜNKET, A SZÜLEINKET ÉS GYEREKÉINKET -TEStVÉREINKET,(van az Istennek unokaja?) Jna most mi az M -LÉK ÜK,VAGY ÜNK, EZ A KRDÉS VÁLASZ666... NEM, AZAZ AZÓTA, MIOTA TE IDOÓTA LETT M -ORSZÁGUNK A CORONA ORSZAGUK? Fita itt nincs olyan hogy M EMBER ARCU, HGANEM CSAK KORONÁS ÁL ARC HAZA ÁRULÓ BITANGOK? Fita, mind kivétel nélkül nemcsak el vált vallás SOS $$$... azaz olyan hogy SORS SOS $$$... Na most onnan hogy ELVÁLTAK KIVÁLTAK, ÉS ARCÁTLANNÁ ÁL ARC,HIERERC HIÁNYOSOK, ÁL ARCOSOK? Zitt ZZZ...ZUBZZZ... MINDENEK ELŐTT SZELLEM ÉK? VAGY SZELLEM SZELLENT $$$... MÜÉK? Naz előbb, most ugy ahogy szoktam, felülök (lök) és előra hajlok az ágyon, és most itt egy olyan,a fiam, felkelek, üres a fejem,nem emlékszem semmire! Fita ez már az,hogy már megtudod figyleni ezt a MAN KURÓT? Ezt most ugy, hogy egy olyan, hogy NEM TUDOM MI KI MO MOKA KAKA...ládd felkelek, na most ez majdnem mindig, hogy meg rázkódik az ágyam, és ma reggel is, SZÜLEINK-TESVÉREINK...fita itt olyan gondolÁt rajtunk magyar ok okon ok rokonokonokon KONUK NUKINUK KINUK, ők $$$...TUDJÁK ANNAK ELLEN ÁRA, HOGY MI TUDJUK JAJA NUKINUK KINUK? Zna most megrázkódik az ágyam, reggel 7:28... menek a felesÉgemhez, fita a magyar ok az örök életpárok és hazások -(NAP)háza sok, jaja egy mindenkijének ének, énekelünk, hogy ISTEN SZÜLEINK TESTVÉREINK ÖRÖK SZERET ÉS SZERETET ÉS EGYMÁST ETESSÉTEK,(VAN HUSOD TOK, VALA WALLA GOD?) JAJA NEKED IS VAN FÉNYED,S NYELED,ÉS A SZEMED HELLE NEM VICCKET?
2.: Na jóreggelt örök életpárom fél téglám, nektek is!!!- és most jaja örökéletpárom féltéglám életem szemem fénye de már földrengés volt,érezted? ( NA AZ MIKOR A GYREKEKET MEG RENDTÜK, AMI A LEGNAGYOBB VALHALLA) Na nézte a térképet, hogy hol volt a ponta, centere közepin ázunk?- és eredj a dogGODra kész a kávé? Fita, itt van valami, ami olyan hogy ösztöke? Na fita,most leritam, hogy mikor vissza bejövök ebbe térbe,itt ebbe a égi testek az ürbe, akkor beremeg minden,és sulytalanná válik!!!-iminendent, de most mégis van egy olyan, hogy van az amit anyagi -világ, és az most benne van a fényemben? Ez az, ami tegnap este késó esti előszél,hogy az ami most ITT VAN AZ Ő SZOBRUK, KOROM DE OLYAN FEKETE,AMI HA NINCS FÉNYED, MAGÁBA SZIV, VAGY AZ PONTOSAN AMI 1986 SZIVESZT-ESZTÉR, HOGY BENESÉKET MEG AZOKAT AKIK MOST FITA...GONDOLÁTBAN IS ÖLNEK, VAGY GONDOLTÁBAN IS PARÁZNÁLKODNAK (FELJUNK SZELLEMEK VAGY SZELETÉSÜK VAGUNK, AZT HOGY ÖLÖD MEG???) AZOK MEG FAKULNAK VAKULNAK KULLÓK KÜLLŐK, AMI MOST FITA, EZ AZ HOGYHA NEM BÁNT SENKIT HAD EL HADD BESZÉLJEN,NA MOST AZOK ÖRÖK ÉLETHÜ MAGYAR OK TESTVÉREK, ÉS ITT VAN, OLYAN JANI? -CÁR? - SZERTETNÉK SZERELMET VALLANI VALI,IS-MERŐS! Fita, na az a DOMB,AMI A LEGMAGASABB DOMBOOK RÓZSADOM BOOK, ÉS MOST MÁR OTT NEM... ROM ROMBA TÖKÖLŐK S MÓRA MÓRA DÖGÖLŐK VANNAK, HANEM AZ ÉN CSALÁDOM, AKIKKEL...NA VEGYÜK HOGY HÁRMAS HALOM HALLOM, HOGYHA HALLOM ÉN, MINDEN AZ ENYÉM, SIKITANI AKAROK, DE $$$...MI A SZÖSZ?Á-JÖJJ HÁT VELEM ÉSZ CSÖSSZ... Ne feledjem, valahol olvastam tegnap az egyik gyülekez őők hellen, hogy repülni tudnak, az egyok szárnyon szárnyom szárnyom angyal?- szárnyon, elraggadva vigyen el, az ördög, vigyen fel a Golgotára ára , hol meg váltott (fita a $$$...szartanosok s't'nosija vérivel, az övön alulli luli?) ami most fita, mert előzör is, ládd MINDEN NEK ÁRA VAN, ÉS AZ TELJESE ODADÁSA A HUSODNAK, ÉS MOST MEG LETTÉL FÉRGEZVE? (de vasÖlve lédd a Matrix film jaja adó = halál hall áll haj hajja...) -AMI MOST ABRAM HAM HAM HAM...MIG VAN HUS ÁLLOMÁNUK, fita, ládd az a juhus HUKKt, ugy meg coffÖlva, na meg abárdÖlve,hogy többet Betty meg $$$...nyeken, ami most a juhturósPuna Sára? -ára?
3.: Sóval, most az hogy...PONTOSAN AZ VAN AMIT INDUKÁLSZ KAKÁLSZ, VAGY MOST MEG ETETTEK, ÉS EGYBULL ITT A VÉG, ÉS VÉG TERMÉKEIK? Tregnap, hogy talán az ARANY FÉMNEK MEG AZ ÓLOMNAK VAN AZ A FEKA FOLYÓS BELSEJE, ami az ARANY KETRECEIK (WC) ÉS IRÁN AZ ARANY VÁRRANDÓS VÁROSUK SUPPP...Tróha, a leg szutykosabb fekete fekete de fekete...OLYAN HOGY AMIT ION FOLYÓS FOLYÓS-OK? -most az ami a mi DOMBÓNK,DERBŐ -DOBERDŐ TETŐ,fita itt az hogy pitim, te is katona vagy,az ÉL TETŐ, ÉS MOST KÖRBE EGY SZUTYKOS FEKETE FORTYOGÓ AMI NEM HANEM OLYAN MINT ...EZ A FEKETE $$$...(de nap?) fita itt az ujjom mindig mellé ver, s itt vesztem el $$$... na save de sav e? Isten szava (sava, fiteljal ha nem vele, azaz az EGYENES STRATE ET PRO PRO LEIBER TÁTE, akkor olyan sava? -fita azt ezek, itt kimonodttan gondoljÁtok olyan váLás vallás SOS a szó baxó, fita csak gazok meg venyIGÉk és csak iGÉrgetÉnek, s te meg vagy buzerölve dózerölve stalinexölva többet,(mellesleg, a biótermékeke azok a fekete szutykuk, ami GÁZolaj, petróleum lámpa... jaja a kigyó mérge és hugya fo$$$.. MEGBÉNITA VALA? MEG MBUZERÁL, FITA CSAK ÖRÖK PÁROK HÁZA(VAD VÁR MEGYE MOGYIKAJA) SOKK ÉS NAPOSOK VAGY FO$$$... OK OKOZATAIK OKUK KAKUKK..BESZÉP A NYÁL ÉS MENTETET VÁGOTT A NYAKA TOKON, fita Picaccó pöcsfeje? -na a kalApját, le nyiszálták? (süzz Mária seggit?) Fita minden ami..most hallgatok apuénkra, mert ne vidd TULzásba,azaz tul az ópinaráncos tengeren, élt?- egy szép leány-legén, szirén? Fita, most az van, hogy ufoval jöttem le, ládd az itt a leg közelebb láb, az olyan hogy egy bicylinek látszik, és most eldugtam, de meg lelték, (fita itt van csak idő?--fita itt ha van idő,ADVA?- meddig dig?) de most mi MAGUNK? -MAGUK? -na fita, van a hármas halom, és a tetemre hivás, és itt most fita, most MI LÉTEZÜNK MAGUNKNAK, MAGA MAGA ...fiteled itt is men a cirkusz, hogy MAGA? Ana TÖBBET AZ A DOM (ADÓM?) DOMBON, HÁZUNK, LÁDD EDDIG nagy nagy fekete szőrös ÓRIÁSOK, most fita, lassu visz (hugy) partrot most, ahol a part szakad?
Innenn...ami volt, a két ÓRIÁS SÁRKAN KIGYÓ, AMINEK A FEJE A NYAKUK EGYMÁSBA TEREKE REDVE, A FÖLD MAJMAI MEGMOZERÁLVA BUZERÁLVA BÜVÖLT KÉT SORBAN, FITA MOST IS KÉT FEKETE ÜSZÖG ÉS MELLIK A TIED??? -FEN AZ ÜRBE KALIMPÁLT,MOST ITT VAN AZ ÓRIÁS FEKETE SZOBRUK? AMI NAGYOBB A KÉT A SÁRKANNÁL? DEEE... NE SZARJ BESE, NÁLAM CSEPEGI...
...amit tegnap a c2c -on, hogy most ha te megtudtad magyarIsten igaza, gáza? Mi most DOM BOOK UK, NA CSAK A A DAM MEG MADAM,EGYFORMA NINI...azaz neked tudni kell, hogy te ki vagy mi? -fita, a GONOL LÁTOD, VAGY GOND ÖLT ÖLTÖN ÖD? TUNNEL OD? FÉREG LUKOD? HOL A FÉRGED?
...JA TEGED EMGEM NYAZSGEM SENKI . HA TE MAGAD MA GOD, NEM TUDOD MEG VÉDENI,VÉNI VÉDI VICSI...VICSOROG A VICSOR-FICSOR -GOD VICSOROG666...
...https://www.coasttocoastam.com/
...Kamala ...vore Nova Hi adudió earphones...mind össze vannak ragasztva,egy huron pendülnek dülnek és dötenek? -bedüktetek, jön a kanyar brommm...
...Pastor Claims 'Witchcraf' To Blame For Donald, Trump's bed Debate...na baxd meg? -ezeket, ha volna aki volna...mind beoltották, láthatatlanulla? De blooond az egyetlen aki értelmés, és azt mondja, ami van, mi van? Krati,kin kinba a pricsi...
...oááá...