UFOzzuummm... miEeee... Nem eszik forrónk a kályhát, de a csirkét pak pak pak... megfőzik megeszik, minek a csikra mi lett balőle...Éliás Tóbiás egy tál dödöle, ettél belőle,kertbementek a tyukok, mnd le ették a magot Éliás Tóbi oktondi?
1.: 9/11. A KÉP? Itt az hogy MAGYARULL MAGYAROK, AZOK KRISTÁLY EMBEREK,ÉS AZ HOGY AZ ALJA LAKJA LAKÁSA (fiteljak mrt az a cselkedete HANGOD és gondol látja)FORMÁJA EGY KRISTÁLY (PRIZMA -SZIVÁRVÁNY TENGEREK) ALAKU KRISTÁLY SZOBOR, AMI ELÉRHETETLEN HA CSAK A SZÁNDÉKA IS NEM TISZTA VIZ, AKI VALAMIT AKARNA A MAGYAROK OKKAL, ÉS CSAK HA FÉNYE NAPJA CSILLAGA VAN, IGEN IGEN MIND SOK RAGYOGÓ CSILLAG, ÉS CSAK ÉLTET Ő!!! Ezeket apunk a MAGYAR OK TESVÉREK KÖZÖS ÉGEINK TENGEREK, beszÉlták, (FITA MA IS ANYAGILAG TÖNK TÖNKERE A TŐKE TÖKE ZUZZNAK?)hogy a UNIVERZEKNEK EMBER ALAKJA VAN, ÉS AZ ISTENEKNEK? Fita NAP-IS -TEN? -nektek ember alakja akol a háza, ember?- alaku? Na most mára betudtam hozni ugy a KÉPet?-pet, Körpatkómedence, na most KÁR -pát, fita az már az hogy ITT VAN, AZ AKIT VÁRNAK A VAKOK, VAK VEZETI A VILÁGTALANT, AZ AKIT MIKOR 2023 -MÁRCIUS 14 -15 -LEHUZTRÁK A Mi is ufo-k vagyunk+ -gyülekező helyünket, jaja mi a levegőbe vagyunk,na előtte meg mondtam,hogy vala NAGY DURUNG? -most azután,visszajöttem bejöttem egy NAGY BUGA, és az akit ezek várnak, AZ ITT VAN!-CSA CSA CSA...STONGÓLA GÓLYA... Fita az a VAS EMBER, és Luczy Halucsi$$$...cici$$$... na meg nagy daco$$$... nagy nagy DU DUHRUNG Vas Feerkójuk,juh bőrbe bundába? Fita mi lenne PÉNi $$$... NEM? -NÉLKÜLÜK? Minden ami a FINACIA *CIA* CIONUK NUKINUK KINUK KINA A PINA KINUK (DE AZOK MÁS 666... LÉPCSŐSZÜKA KANUK) az az ok a MÉRGES KIGYÓK FAJA KAJA FÁJAIK!!! Na megprószálom, ZITT AZ ÉN MAGYAR ÉDESANYÁM FÉNYE -NYELVE, na az összes amit leirtam, na csináltunk a felesÉgemmel,egy dokumentő könyvet, (fita ez amit be villogok hány rőka falra borsó lenne?-nyalod) az ittani ezen lehtőségről, amit szintén lehuztak,nincsak van olyan, hogy ne lenne hiba? (a kákán kakájukon is van csomó?-jaja csakaz kaka?) Na ezek itt beraktak pedofeka képeket, direkt, akik fita...Zitt az van, amit tegnap érinteni akartam, HOGY EZEK???- A MAGYAROKIVADÁKÁT AZ EMLÉK-ÜNKET IS KI AKARNÁK GYILKOLNI TÜZZEL VASSAL NYÁRI HEGEDÜVEL? Na igy van a BbLilába: NEM ÖLJ GONDOLÁTBANK SEM, NE PARÁZÁNÁLKODJ (BAXDMEG MAGAD MAGOD?) GONDOLÁTBAN $$$... fita, a KIGYÓ mondta, hogy ha eszel? -jaja a kigyó bogyoját,(BEGYEBÖGYŐJE) alma,olyan leszel mint a a aaa...ŐŐK? A TEREM TÓ TÖK, Ő ŐK TEREMTETTEK MINKET NEM MI MAGUNK??? FITA ITT A FOKUSZ A NEM MI MAGUNK???- MAGYAR OK?
2.: Ez az egyik SEGG LETT KŐ, ami most itt előbb a felesÉgem, akit Triesztbe a kantin kapuba, akkor jöt érkezett, és láttam meg és NEM CSAK AZ AMI MA IS MINT EGY SZOBOR, ALAKRA, hanem azt? NA ANNAK A KÉP MÁSA, AMI AZ ISTEN HÁZA, ezt Yojónál akartam, hogy mnt mindenkinek akik MAGYAR OK ANNAK VAN ISTEN (NAP MINDEN NAP KARÁCSONT) HÁZA,AMI EGY KRISTÁLY EMBER ALLAHALLAH HHH...KÜ? ALAKRA EGY CSODA OLYAN ...NA HA ANGYAL, AKKOR KIFIGÁSTALAN, TÖKÉLETES ÉS OLYAN, HOGY EGYEDI???- EGYED EGYETEMES DE OLYAN SÉP .-SZÉP, ZSINEKRE IS $$$... AMIT ITT NEM TUDUNK EL KÉPZELNI $$$... Na EZEKET leritam a Mi is ufo-k vagyunk! gyülekezetünkbe, vagy itt van,Vajk? /AMI VAJ'KOSUNK??? -: mig lehet itt taláLLkozunk,HÁLLÁLKOZUNK NAPOZUNK PUZZUNK jövünk össze és vissza? Zna most ugyanaz, mint Yojónál, egy KRISTÁLY EMBER ALAK, DECSODA CSUDÁS DUDÁS ALAKU, ÉS MOST MI A FÉNYE VAGYUNK, A HÁZUNKNAK, Hazádnak rendületlenül,légy hive ő magyar? Fita, itt az hogy ha nem bánt senkit, akkor had beszÉljen, és OLYAN ISTENESMERŐ $$$... ERO$$$... MINT AZ OLÁH HÁLÓ ECET ESZED? NA AKIK MAGYAR RULL BESZÉLNEK AZOK BIZON ÖRÖK ÉLNEK, ÉS AZÉRT MERT A MAGYAR ÉDESANYAM NYAM NYAM MMM... NYELVÜNK NYÁLA FÉNYE VEZET, ÉS ŐK ÖRÖK MAGYARERKÖLCSCSŐSZ BECSÜLETES SZÜLEINK = SULYNK (SCHULLY -INK,FITA A NYEMECEK, AZOK MINDEN AZOK AZON AMAZON NÉPEK, AKIKET TÜZZEL VASSAL MEG NÉMITANAK, ÉS AZOK NEMCSAK A NYEMECEK, HANEM AZ EGÉSZ FÖLD KEREKSEGGE NÉPEINK INK LINK LANK LAKATOS? NEKTEK JÁR EGY GATYA FO$$$...FITA EGY PÉNZ NEM,NEMET NEME NE MI VAGYUNK, AZAZ EGY TUSkÓJUK JUHUKK? A TUSKÓKON? VAGY EGY BUTA VAS PENNY $$$...<<< MAK MAK MA KING< .MONEY NUKI NUK? Tróha, most AZZAL MEG AZON AMAZON ZONÁIK KON KONOKUL NUKINUK KINUK KON? -FITA KON AZ UTÁNZAT UK UT UK? KERESZT-ÜL JÖVÖK MEN ŐK? NEM MEN JAJA MENÜÜK MENEK, ÉS FÉNY??? Fita, ezt a conputer adta, mert semmilyen nevet nem fogadott le,és adj te,és FÉNYUR, AMT MEG FORDITOTT URFNYE? Fita, most minden SZELLEM MI? MEG MÜ? LÁDD BARBINYA KIN A PPP...MEG BARBIKA, LÓG A TÖKE TŐKE A TŐKÉN?- EZER FELE, LINK?- LANK LAKATOS, NEKTEK JÁR EGY GATYA FO$$$,,,ATÁM, A GATYÁM, NEKED VAN?
3.: Na ezeket apuénk bezzélték, hogy JÉZUS A KRISTHUS NEM HAMEM KRISTÁLY EMBER JÉ ZZZ...$$$...*fita zzz..a fény,mig $$$... pi$$$... kigyo hugya fo$$$...szartan (satan géné gan é NUKINUK KINUK?- ganE DomBook zoombizoom bizomáNUK ÁRU RÜHell házaik, MOé MOka koma bota bótaik* (irán nem üzlet??? de mi az üzzü güzzü üzenet, KING KONG S LIZAR DUK UIK, jön és megjött, ja a folyásom, hol a tojásom? Namost,itt minden SZEM FÉNY VESZTŐ HELL HELL HELL...ROCK-END ROLL ROLLÓS, REPÜL E NEHÉZ KŐ, VAGY VASABRONCS KI TUDJA HOL ÁLL MEG KIT HOGYAN TALÁL MEG... HARCBAN DICSÓ SZÉP A HALÁL, SZÉGYEN AKIT ÁGYBAN TALÁL,NA BILI VAGY ÁGYTÁL? MIRE VÁGYTÁL? Most az hogy a szemem golóját, ládd a ha most ez MINDEN SZEMFÉNY VESZTÉS, ÉS MOST ---fita,a ifimmal,amit leritmm,hogy (fita minden kim, akikbe még van hogy ÉN MIDNEK ELŐTT, MAGGMAL MALL TELJES EGÉSZ ÉS EGÉSZEN ÖRÖK ÉLETEMN ÁT, RENDELKEZEM, SENKI SE TUDNÁ APRANCCSAL CSAL RÁM ERŐSZAGÖLNI? - AZÉRT VAN SÖTÉT ÉG, MERT TUDATLNASÁG VAN, ÉS MOST...FITA NEKTEK IS, AKIK LÁDD NEKEM A HALHATATLAN-S-ÁGOM I-GOD,IGÉD HAN GOD, HANGOD HANGOM KELL, ÉS ITT VAN AZ AZ ÜTKÖZET, HOGY A FÉNY GYERE KID, ÉS A SÖTÉSÉG GYERE KI -DIK? Most van a hirekbe, hogy volt egy kis étterme,és bloondit bolondItta (JAJA KÉPE?) meg bollondit, itt a bolonyai, na meg Oszkár talán tosztá, Oszkár Myer bolonyAI, és tönkre ment, fita ezek figyelik, hogy ki mer pislogni és azonnal $$$... elhalolgatta gatya, ami itt most az hogy tartson meg hogy az [ ...fita, MOST NEKEM VAN EGY OLYAN MINT AMI ITT UFOOO... Vicca, na amit Yojóval, ládd itt midnenki az az ARANY KETRECBE menne, ha menne a hasa -faxa? -kasza, apu kassza,Fita, azután hogy lehuzzák, az a MIÉNKÉ KÉ KÉ KÁKÁ...Nagyon ha lehet, az gnoszitik gonosz ERE DETTY GÉN ŐS SISTREGÉSEKÉSEINIKET..na most fita, ezek most az, hogy olyan ÖRDÖG ÜK? ÜNK? -DÖG UNK? NA MINDENT, NINCSAK ÉN VAGYOK AZ, AKI MOST VÉGRE, BETUDTAM IGY GYÖMOSZÖLNI, HOGY MI KIK MI KI MO MOKA,KÓKA JÓKAJA MORZSA ..fidljal Kokai Kókay Rom-mal,eddig nem tudtam találkozni, meg King David Rezsővel, aki ezeket, tudta,ládd ISTEN ALAKJA, AZ MINDEN EMBER FORMA ÉS FORMÁL? Na most, közvetlen onnan, az UFO-NK FON? TELEFON? Fida az összes többe nyelvek, most!- a MAGYAR OK VILÁGA VILLGÁCSA KÁSA (PARAZSA) TÖREDÉKEI? TÖRÖKÖK? JAJ DE MINDENT ÖSSZETÖRÖK ÖTT TÖRÖK, ÖT GÖRÖGÖT DÖGYÖNYÖZ? FITA, AKIK A MAGYAR ELLEN, VOLTAK? AHA MI VOLTUNK TI LESZTEK LE$$$ ... KIGYÓBIGYOK? -A CSIRKÉ MEG FŐZIK, A CSIRKÁT MEGESZIK PAK PAK PAK...
Innenn...most az hogy azok, ládd akik NEKEM AZ ÉN HALHATALENASÁGOM JAJA A SEGGEM IS, NEM KIADÓ MEG ELADÓ, EL DORÁDÓ DORITÓ,DÓRI? MULTE KRUMPLE DO RE ET CU DŐRE? Fita, ez talán a LóGan ran, de itt most te vagy a viláGOD hallod hanGOD Ura? -vagy Ür? -ürülék? ÜR-RÜH?
NE BÁNTSD A MAGYART! Fiteljal, a MAGYAR ÉDESANYÁNK FÉNYE SZEMEFÉNYE ODAVISSZA NYELVE, MINDEN AZ,ÉS ÖRÖK AZ!!! Nincsak ezért vagyok analfak béna? -most az hogy te ezen kivül, semmi, semmiheez $$$... értel ért el ÉTEL? -csak nyálalsz nyel-velsz,jaja hol a nektár? -LÉPES MÉZ?
...https://www.coasttocoastam.com/
... BLOONDI UFO? - ÉS MAGYAR OK!!! FITA,ITT AZONNAL AZ OROSZ MEG UKRÁN GYEREKÉINK!!!- GYILKOSAIT, NÉP RÖGTÖN ITÉLŐ ÉLŐ NÉPEK BIRÓSÁG ELÉ,Dna most miért fordultak a kingekkinge a KIRÁLYUK KITÁLYAI BLOONDI, fita én és magyarok ukrán meg orosz meg minden nép, minden ember egyenlő. Magyar Isten nem? -előtt, midnenek előtt! Fita, én most azért vagyok, te érted? MonjÁtok, én értem? -$$$... meghalt .e az Ur? Ürur ÜRÜH ürülelke, luka lika -fo$$$...
...oááá...