keheske Creative Commons License 2000.06.08 0 0 541
Kedves Mindenki!
Visszatérve még mindig egy kicsit Putrykánkhoz:meg lehet a véleménye...ha az jo neki..nem kell nekiugrani, azzal csak fokozzuk a diadalát, összesen csak annyit kell tenni, hogy nyugtázzuk:"jol van Putrykám, van más topic is a világon..."na, hát erről ennyit..

"Vitathatatlan, hogy Ákos nagyon erős és mély hatást vált ki az emberekből. Szerintem érdemes és érdekes lenne egy kicsit boncolgatni, hogy miben is áll ez a hatás és (Főleg!) hogy vajon miből fakad."(Ranger)

Hát igen , ez egy érdekes t-ma...Azt hiszem abban mindjáan egytértunk, hogy Ákos egy igen értékes EMBER...igen egyszeruen csak EMBER, bár ez még sokaknak nem egészen nyilvánvalo, értem ez alatt azokat, akik kicsit eltulozzák a fanatikus rajongást...szoval...hogy a magam példáját hozzam fel:amikor eloszor kerult Ákos kazi a kezembe, akkor még kis csitri voltam...(hmm nem is volt az olyan rég..:o)))ez a Beavatás volt...és azt hiszem ennek koszonheem azt , hogy egy egészen más emberre fejlodtem, mintha csak ugy lettem volna a világban.A koromhoz képest érett gondolkodásunak tartanak mind a kornyezetem, mind a tanárok...saját gondolatok vertek bennem gyokeret, és buszkén állithatom:verseim sokaknak megnyerték a tetszését..természetesen ezek a versek is Ákos hatására irodtak, vagyis, hogy FELNYITOTTA A SZEMEMET A VILÁGRA!!Igazábol ezt akartam kihozzni....Ákos erre azért volt képes, márminthogy felrázzon a "realworld"-be, mert van benne vmi érthetetlen, mély, égeto tuz, ami állandoan futi, hajtja elore...és magával ragad...na igen, neki is vannak hibái, mégpedi szép számmal, de senki sem lehet tökéletes..senkisem...és mi ha azt eldontottuk, hogy ot hallgatjuk és szeretjuk, hogy tole kérunk-kapunk kozvetve-kozvetlenul segitseget, vagy támaszt, akkor ugy kell elfogadnunk, ahogy van...
kulonben nincs ertelme az egesznek...
Lehet, hogy meglepo, de én azon az álláaponton vagyok, hogy mint koltot, mint embert elfogadom, ahogy van szorostul-borostul, de mint személyesen tényleg megismerni nem akarom...lehet, hogy tul kiábrándito lenne, nem tom...Nekem elég az , amit igy is nyujtani tud:a versek/dalok, az ero, a támasz, a gondolatok, és az a kozosség, ami miatta jott létre...nem mondom, szivesen beszélgetnék vele sokszor mindenrol/barmirol, ami csak szobajohet, de talán ezzel nem vagyok egyedul...és ezaz: "ezzel talán nem vagyok egyedul.."ezzel a pár szoval akartam kifejezni azt, hogy tekintetbe kell venni azt, hogy o számomra és sokunk számára elérhetetlen..nem szabad vele-miatta őrült ábrándoka kergetnunk magunkat...bár ezt sajnos sokan megteszik...és ez már embertelen..szerintem Ákos azt akarja uzenni nekunk talán tudatalatt is, hogy EMBEREK MARADJUNK, magunk, amik vagyunk...hisz olyan kevés nagy betus ember rohangál az utcán..:((
Ákos FELNYITJA A SZEMUNKET A VILÁGRA, hogy élunk!gyerekek!éllunk!!!mert élni kell, meg kell látni a szépet, a rosszat, a jot. a rondát, és át kell élni a nehéz pillanatokat, és élvezni kell a kellemes perceket egyaránt..egyszeruen: EMBERSÉGESEN KELL ÉLNUNK, és ez az emberségesség nem holmi nagyvilágba roppentett szo a szambol...
nem a gyarlo emberi tulajdonságokat kell elotérbe helyezni, hanem azt ami tényleg bennunk van...a jot..
Ha valaki még minig nem teljesen érti, amit itt elmakogtam(higyjétek el nem csodálkoznék.:o)), annak melegen ajánlom:
Jozsef Attila:A számokrol c.versét...akkor talán nyilvánvalo lesz, mit akartam itten uzenni nektek.
Béke veletek!
Kehes

Előzmény: RANGER (540)