N3wnick Creative Commons License 2024.09.07 -1 0 47174

Már megint hogy jön Gabihoz az az elmebeteg? Főleg egy olyan hírnél ami a családjáról és a számára legfontosabb személyről szól? Szerintem nem méltányolná ha ezt látná... legalábbis szimpatikusabb nem lenne számára az az agybeteg. :)

Csak azért mert én linkeltem be a hírt (ezt is és azt, hogy várandós), a neve láttán rögtön megemlítesz valakit, akire már jó eséllyel nem is emlékezne egyáltalán, ha nem cirkuszolt volna vele az exatlon után. Mintha nem ő lenne a 2. évad győztese és minden idők legjobb női versenyzője a magyar exatlon történetében... (Grétinek is gratula persze és megérdemelten győzött 2x, de Gabi kétszer is mindvégig a legjobb volt, a legnagyobb küzdő, a legtöbb futammal és a legtöbb nyertes futammal.) Mintha nem ezekről a dolgokról kellene rá emlékezni, hanem arról, hogy a versenyben lejáratókampányt indított ellene egy agybeteg aki nem is ismerte őt, alig volt vele beszélőviszonyban (a kötelező dolgokon kívül) mindkét évadban, mégis folyamatosan beült egy kamera elé bőgni és előadni valami hazugságot róla (és Jankáról).

Előzmény: shu14 (47173)