The Rocketeer Creative Commons License 2024.09.06 0 2 277555

Rendkívüli hír! - Alkotmányellenes a kötelező oltás NémetországbanJogi téren áttörést sikerült elérni a Covid-diktatúra elleni háborúban

SZAKÁCS ÁRPÁD

 

Az Osnabrücki Közigazgatási Bíróság döntése értelmében a munkavégzéshez előírt kötelező Covid oltás előírása törvénytelen volt, ami súlyosan sértette az érintettek alapvető alkotmányos jogait.

 

Alkotmányellenes volt az ápolók és az egészségügyi személyzet kötelező oltása a koronavírus járvány idején, ezért az ügyet ismét a német Szövetségi Alkotmánybíróság elé kell terjeszteni – közölte a honlapján az Osnabrücki Közigazgatási Bíróság, amelyik döntést hozott abban a perben, amelyet egy ápoló indított a munkáltatója ellen.

 

Az esetben az a rendkívüli, hogy a bíróság az eljárásban figyelembe vette a Robert Koch Intézet (RKI) kiszivárgott jegyzőkönyveit, amelyek nagy port kavartak Németországban. Ezekből kiderült, hogy a Covid idején minden intézkedéssel kapcsolatban hazudtak az embereknek, a politikusok és a tudósok tökéletesen tisztában voltak azzal, hogy a maszk hatástalan, a gyerekeket nem kell oltani, a vakcináknak súlyos mellékhatásai vannak, a tesztelésnek és az iskolabezárásoknak semmi értelme, a vakcinázás nem fékezi a járványt stb., mégis ezekkel terrorizálták a lakosságot. Közismert lett az is, hogy a német politikusok az RKI minden tudományos észrevételét lesöpörték az asztalról, amihez a tudós testület asszisztált. 

 

Az előzményekhez tartozik, hogy Németországban a Szövetségi Alkotmánybíróság már 2022 áprilisában az RKI függetlenségére hivatkozva alkotmányosnak nyilvánította a kötelező oltást. Az osnabrücki bíróság most viszont úgy látta, a nyilvánosságra került RKI-akták azt bizonyítják, hogy megkérdőjelezhető a "hatósági döntéshozatal függetlensége", ezért kell újra a Szövetségi Alkotmánybíróság elé terjeszteni az ügyet.

 

A per már előzetesen is különös figyelmet keltett, mivel a Robert Koch Intézet (RKI) elnökét, Lars Schaade-t tanúként idézték be.