Csekk Creative Commons License 2000.06.07 0 0 569
Kedves JamesTKirk!
Kérded:
"""Most ezt elhiggyem vagy ne? Őszintén ezt speciel erős szkepticizmussal fogadtam, mert egyből azt magyarázta bele, hogy földönkívüliek tanították az ókori egyiptomiakat."""
Hát pedig ezt tessék elhinni:)))))
továbbá ""....és nem engednek semmilyen kutatást. Most akkor mi az igazság ?
Hát ez is így van.
Az egyiptomiak csak előre egyeztetett projektre adnak engedélyt. Ami nem fér bele a jelenlegi elképzeléseikbe, azt be sem engedik az országba, nem hogy kutatni engednék.
Gondolj csak bele, hogy nemsokára kiderül, hogy tényleg UFÓ-k voltak az isteneink,.... (Lásd nálam a "mondák menüpont mögötti oldalakat.)
Hát akkor bizony egy olyan vallásos országban mint egyiptom, akkor leszakad az ég! sőt mellette van Izrael, ami ugye a biblia miatt mégnagyobb balhé, és ugyanmá hova lesz a világbéke, ha dől az egész valásos hovelevanc! :)
De nem csak ilyen egyiptológusok vannak. vannak olyanok is akik nem fogják be a szájukat, lásd az aláírásom mögötti honalpomon.
Persze azért némi haladás van.
Az áprilisi nagy egyiptológusi konferencián Kairóban hivatalosan elismerték, hogy West geológiai bizonyításával nem tudnak mit kezdeni, mert az megfelelőképpen alá van támasztva. Persze ők ezzel a nyilatkozattal el is intézték az egészet, és továbbra etetik a jónépet. Továbbra sem zavarja őket az a tény, hogy már tudják, hogy ie. elött legalább 5000-ben épültek meg a gizai piramisok.

Üdv:
Csekk

Előzmény: Törölt nick (565)