alkotasu Creative Commons License 2024.08.28 -1 4 58347

"A cégközlönyből jó pénzért lehívható a Kft. összeállítása. Nekem nem érne meg ennyit, mert a végeredmény szempontjából tökmindegy, hogy tulajdonosként, vagy alkalmazottként használta a tampongépet. A tampongépekhez sem értek, de a Google-ban egy keresés a Kent tampongépre meglepően sok képpel és adattal szolgál. Csak ajánlani tudom."

 

Hívd le, meg keressed csak Te! Nem én akartam úgy beállítani Szabirolit, hogy valami pénzes vállalkozó, aki valami hatalmas konkurenciát jelentene a Quablának.

 

"Hogy szerinted mennyi régi kocsit lehet beszerezni az nem izgat egy cseppet sem. Nem a kocsival van a gond hanem logoval."

Mert ha saját magának készítette, és nem eladásra (mert nem lehet ebből sorozatot beszerezni egyszerre), akkor minek jogászkodni, vagy pereskedni? Milyen anyagi hátrány mutatható ki akár Förster, akár Börcs Laci felé?

 

"Linkeld be nekünk azt a képet. Én sajnos keresgéltem egy órát, az általad megjelölt helyen, de nem találtam."

Igazad van, a korábban behivatkozott kép vízjelét kinagyítottam, azon nem a Nemzeti archívum, hanem a Quabla szerepel.

 

 

"Azt honnét veszed, hogy Förster akar pereskedni, nem a Quabla akar ?"

 

A Quabla írta a következő szöveget, vagy Förster?

"Túl vagyunk az első megbeszélésen a szakemberrel a jogi ügyekben. Messze nem áll olyan rosszul a szerzői jog szénája a magyar jogalkalmazásban, mint azt néhányan itt vélik, sőt tételesen le is írták mi és hogyan van szerintük. A mi esetünk szerencsére elég egyértelmű és a szakember felvázolta, milyen lehetőségek állnak rendelkezésre, hogy megelőzhetőek legyenek az ilyen és ehhez hasonló esetek."

 

Szerinted aki nem akar pereskedni, az több fordulós megbeszélést kezdeményez jogásszal, ügyvéddel?

 

De részemről befejeztem, továbbra is fenntartom azt a véleményemet, hogy nem akkora horderejű ez az ügy, ami miatt pereskedni kéne. Ettől függetlenül Förster azt csinál, amit akar.

 

 

Előzmény: SvábHansi (58341)