repcsepista Creative Commons License 2024.08.28 0 0 1244

UFOzzuummm... miEeee... What Neu$$$... MiZuj$$$...
                  1.: 8/28. A KÉP? Találkoztam az ifiam örök éket párjával, ami most mekünk Magyar- ok Testvérek KözösÉgeink oááá... gyerekeknek csak örök életünk van, amit minden magyar gyerektesvérünknek itt is meg kell tudnia, és akkor lenne itt vég, de ha vége jó, mindenjó? Igen igen Mi is ufo-k vagyunk! -UFO.k? -made in Hu? Who? -és amit mára ufőztem,, itt a tej a Tejutról, és ingyen, anyatej? Édes volt az anyám teje, keserü a más kenyere tenyere szőrös, s mi nemtudunk nagy Körpatkómedence alaku, forma lágy kenyérünk sütni, a kemencénkbe??? -ami itt még az eszünk? -mit? -dögöt, és meg dögÖlünk igyis ugyis, hol a bugyelárris? -az eszed vezed veszett? -neked ben kehet, oláh ecet? -eszed a meszet? -a kefét Rá God? - kefélsz és félsz? -hogy rá baSzól? Ezeket apuénkkal, igen igen a központja az apum -apum -nagyapum -nagymamám... de most nagymamám testvérei... na a gyerekik közzől, csak én voltam aki a középen, épen, és most azt is, hogy ládd Men a juhász szamáron, földig ér a lába, és most legeltetem nyájam,és levágja a nagy Juhász botját nem MOé? -nagy réz (kigyó) kampó a végén, ITT A VILÁG KÖZEEPE, ITT ÁRULJÁK A RÓZSÁT, (RÓZÁT RÁZZA A HÁTSÓJÁT A RONGYOT FITA A TÁNS AZ ONNAN JÖN, JAJA A HÁREMHÖLGYEIK MA IS???) ABULL FONNAK BOKRÉTÁT...na fita, most ténleg az, akik magyarOk IstenAtyánkMamánk gyerekéi vagyunn?- azok egyként, a szemünk fénye, és mindeki a VILÁGUNK VILÁGA (VALA VALLA GOD?) KÖZEPIN ÁZIK? Fita, egyszerre fekszünk kelünk a felesÉgemmel,akit apum, aki azt mondja családot akarok, az a felesÉged, de ezt még ugy trinléger 15 és most vissza az álmaimba most azta LÁNYT láttam, amit most ahol voltam,az lenne ami nagyon hasonlitan az, ahogy a magyarok éltek Szent stvaNUK? -fita minden ami gyilkos kárhozatos és öl, dögöl -dögölt, az János8:44! ÁRnyéka és Ágyéka ÁRnyék székeik és bodegGÉÁGÉjuk bodijuk, Gyik a MO$$$... ARULAWS JAWSA CSÓTÁNUK? (DE KELL KONTRÁS LÁDD EGYMÁST IS BAXATÁK? -BAXXÁK,HAZA? ) PARANCS CSALÓK?
                 2.: Na ez az az ének, VAN EGY CSENDES DICSÓ ORSZÁG, HOL OLY BOLDOGSÁG LENNI, na most ha te magyarok ivadéka vagy, te az vagy, ami itt az NINCS!!! -fita téneg az emlékes $$$...Fita, nagyrésze amt most is el el csattintok, itt apuénk: ez egy sár vár és csak sárbull? -itt minden elmulik örökre, de amit a tesvéredért tettél, nem tetettél, az meg marad örökre, már itt a magyar ok testvéred! Fita,nem e világi vallaGOD valetot marad, hanem a a aaa...már emlitettem a felesÉgemnek,na Ő IS AZ LÁNY, NAGYON SZÉP ÉS ÉN NEM TUDTAM MEG CSALNI, leirtem a Mi is ufo-k vagyunk! -s most megtudtam láttam az okát, azaz ahol voltam, ott...most láttam a ifiam nem nősült meg, de most is nagyon meg akar, és itt a magyaroknak, csak örök élet...na igy, most elkezdtem, jó reggelt örök élet párom, fél téglám,életem szemem fénye... és talákoztam a ifiunk ÖRÖK ÉLET PÁRJÁVAL,és most itt akik magyar ok,azok!!!-fita, ettől függetlenül, mindenünk magyar gyereknek... aftung aftunk a szarnak egy pofást, lugeneráj, de ne degenerálj, az a félre baxás és kásád egyed eheted, ehető? -fita miért van itt apa fia ellen, fia apa ellen stbbb... bibi tbccc... és le van irva a iratokba, de ezek olyan szörnyü csótányok,(nincsak csak a orosz s ukrán nők,meg a gyerekéike kelenek, amit miért nem lehet azonnal meg látni kéne, kéne? -egyedül csak én vagyok, apád apátök) na ezek a vérállomásaik, s leirtam, hogy csótányosok és szörnyek, talán a hierograFia képeken, de igazibul ládd a Srwacanegger praditor, na a Praditor vs. Alien film is, csak sokkal szörnyebbek, és csótány ormáNUK van, talán olyan mint a vérszopó csótányainak rowaroknak, és kinyili az ormányuk, és Csörcsölnek szörcsögnek, ahol a üvegekből s vért szörcsölik? Na most,ott most az,hogy nekünk az a párhuzam világunk,és azt akartuk akar NUK, meg valóistani,ládd amiképpen fen,ugy itt len is Lenin és Stalin na meg a veres zászló és sarló -kalapács? Nincsak Armand Hammer?
                   3.: Hogy milyen az ami most ott az... amit láttam legelőször aakkor érkezett a felesÉgen Triesztbe és a kantin kapuba, ami most az! -jaja Ő az a lány! Fita, akit ugy láttam, az Yojo, ami most itt mindentól független az akik itt is igaz? -vagy gaz, nemigaz nem mi vagyunk? Na csak örök testvérek vannak, és hol van anu -apu? -anu na ki, apu pu? -örök örömök boldogság vég nélküli, ott ezt NEM LEHET, NEM TUDOD GONDOLNI $$$...fita nem vagyok ellene?-ellen? -bxunk?- senkinek de a semminek, minek? -abba a pinalátbang semmivé váltál, jaja fita, itt midnenki el vált,és mikor 1998 december haza mentem, ho ho hooo...mindenki elvált, az a lett a divat, na azoknak vége? -most azok pén $$$... aha a $$$... e$$$... Na amit én szőrös töke szőre,az esetleg hamu szilánk? -mléke, hamu kamu? Most akikkel találkoztam,na magasak és ugy olyan sépek, csodálatos és szépek, ami egyedi,nem lehet össze hasonLITani,mert mind amit mi isteni? -na én Isteni, azt is, mert valóban olyan hogy magasak és csoda forma mert arany aranyosak, és most az idifiam, na ott is ugy hogy két lány testvérek,fitta itt is egyek vagyunnk, ha tudunk NUKINUK szeretni, de itt a CSÓTÁNYOK CSÓTÁNUK??? NUKINUKOSOKK NUKINUK? (fita itt csak a kangörcs meg baxdüh rüh, faxu hamu szilánk,mozgat mit?) Fia, olyan hogy csak testvérek vannak, és EGY SZÜLŐNK SULY (SCHULY) na a nyemecek azok ma is szépek, a nőink? -na most nekem a felesÉgem a legszebb,és most itt van... a két testvér, akik a leközelebb vannak egymáshoz, zitt apuénk most becsengőztek, Istenek lánok filuk gyöngy az lélet? -fita le van irva a BbLiába, na azok ami gnosztik gonosz iratok,(fita ennél gonoszabb na ilyeket tesose hal hall hallhattál) fita nincs olyan,hanem ezek amelik ház meg hasonlik, az meg nem áll! -na fita ezek gazok, ami érdeskés hogy miért a láng a csiperke bokorba...na az a gazukba bazuga jelent meg, nem a bokorba? Zna én mondom nektek, Istenek meg tehenek tehetetlenek vagyok, ha nem nyitLátok Átok ki szemeitek?
                  Ínennn...most a felesÉgem, ne modnjam a fiamnak, ne meg magyarok fff... jó ja de mi? -mmm...
Fita. tenap a c2c -on kináról,kin kinba a pina, pirossárgalila de amit már leirtam,hogy amit álmodtam, hogy ezek csak pöcsök, pöcsük, meg pöcsölők, ládd vonul a genézi$$$...gané gan é?- halál adó banda, a közel kelet közepin áznak, és minden ami nem sép ábrázatu anal luk, azokat kard élre,(NUKINUKI) és osztoznak, na most azon is ládd most egymásnak I$$$...isis esnek, és az erősebb bankda, legyőzte a gyengébbet bet? -mert előbb minden divid da ládd divid duk, előbb minden lukat meg fur, bejárat és most jöhet a következő kassza furó? Fita, itt az értelem, ért? -elem, lámpa,petróleum? -vagy gyertya fénye...ládd első nájsz éccaka, ki a gyertya tartó?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1243)