repcsepista Creative Commons License 2024.08.28 0 0 1243

UFOzzuummm... miEeee... A DAMAMAM (MUMMYA) NŐ NEM? HIM NEM? -PETREZSELYEM, TEREMJETEK JÓ GYÜMÖLCSÖT TE ZÖLDSEGGEK, NÉPESITSÉTEK BE A FÖLDET? ZAPOROZSJE? -CSAJKA? - RENDSZEREIK?
                  4.: Kávézzuummm... tea, fakéreg,fakerszt, élet fa? Most azt hogy amit már leirtam, azt megelőzi egy olyan álmom, hogy most itt vagyok,és semmi de semmi nem az amit most azt mondhatNUK ez az enyén, ládd akármit gondolunk vagy csinálunk, semmi nem a miénk, a goddöl -látunk? Itt nincs olyan gondolát, ha eleve minden gondölt? Tehát semmi de semmi...pl.most megjellennek a galambok, amiket én tenyésztettem, és az se az enyém, hanem most egy nagyobb udvarba vagyok, és egy olyan, ami tota a gondolátom is, hogy hogy hooo...ezt nem láttam?-és nem látjuk? Ez vissza, hogy most elkezdik épiteni a Fehér Házat, Withe Hausa, és nincs pénz, hanem önkéntesek, és megépitik a Fehár Házat,és most men fel lépcsőkön, fel a magasba, amit mi meg senki eddig nem láthatott? Na fita,most itt minden irásó meg sirásó, azokse tudtak tudnak magukról $$$... semmit,igen igen a legnagyobbaknak?- titulált épitók, mert az se tudott magáról sss... na most itt minden ami van,jaja a romok,meg amit most hogy ho ho hooo... keletkezett, senki nemtud666... hacc hacc hacc...semmit,na meg azt $$$... MichiO Kakuk jutott az eszmbe, na egyáltalán hogy most ezzel meg bántanám, sőtt jappán testvéremnek tartom, ami most ládd aki a legnagyobb maskaráik, jaja EisteiNUKus is egy zöldség? (fita,mit tudhat magáról egy tremtett s oltározott NÖ venyige? -jaja az eleve) Most had keverjem a sárt, mert itt az hogy családfa,az a fa som? -somfa? -monmduk minden eleve dugváNUK(nemtudtam, amik most beoltottak, azok lettek a robotok???) és most az hogy, ami itt humaNŐidomok DAM MADAM domok, az egy méh -kas, és... fita,már most,ez olyan, hogy itt senkinek nincs álma, se képe, hanem egy oyan csak mint egy árnyék (sedó) alak,és most itt van egy olyan arany FEKETE arany város, amit, akik aBblia meg többi könyvek irásolvasók,és azok se, tuddnak magukról se semmit, és ha mise tise, amit most csak ők tudnak meg látnak? -hit szeMÜ?
                   5.: Most a ifiam, adjunk el mindent, hagyjunk csapot papot, és menjünk innen, de most fita,itt semminek de semmi nincs értelme, és meg kell jelenjen...(egy jenki) na most ITT AZZAL HOGY MEGNYITOTTUK, fita,mi gondolátban is beszélünk,de mondom neki, hogy mi katonák vagyunk, amit nektek is mondom,és helyt kell állnunk, azaz ez egg gicsit nehéz, mert most te neked meg nyilt a szemed, és eddig is minden benned (beled) bennem az örök egész világmindenség oda-vissza, tehát a kezdet és vég, ahol van a kezdet, aminek sose nincs,nem lehet vége!!! -mert magyar RULL gondokozom,és gondolom magam!!! -a magyarok istenAtyánknak, aki az egész magyarok öröktesvérisÉge jaja a IstenSzöleinnkkel testvéreinkkel most és mindig bennünk van,egy örök végtelen mi vilgunk,ami fita, vannak al világok, ami szintén, addig ming ládd...FITA ITT A Mis ufo-k vagyunk! -azzaz ennek a mi itt sötétités, annak vége! Most az hogy ho ho hooo..fitaljuk, a reptura,már emlitettem,hogy megnyilik a lekváros padajtó alattuk, ami most minden szellem -eszem -eszelem -gondoLom, ami bennem van,azaz itt az hogy amit ezek oktatás? Zna valakik ezt ténleg teremtették, és most azok ami monduk a husvilág? -az is növény ük?- fiteljal mi ünk vagyunk? Ha lenne..ládd az ami egy O és van benne egy kis cövek,(pucnyak pöcs) na most ez az, és minden ami itt teremtés, most vagy átvették,vagy ők termtették,de ez ugy ahogy van, egy NŐ alak?(fita ez ugy,hogy előlvan a nő, a nagy csecsvel és te vagy a kis cicis és a segtibe vagy! -dugó huzó? -tampó? Ez ugy,most csak energia mezők vannak, akkor amit most humaNŐidom? Nincsak az xex az agyban (cpnputer) játszódik le, és csak ez a NÖvény világ csak preprodukcióra-replikzásra (kajájuk vagy?... jaja komálnak?) lett létrehozva! Zitt az van, megteremtettek a teremtők, és teremjetek jó gyümölcsöt,na a TEREMTŐK?- de itt a tőkések, de azok csak imidgig?- csak ültetvényük, Nmost vissza a Withe Hausába, és ott amit már többzör leirtmm, van egy olyan mint az Urvacsora,Utolsós vacsora...na fita,olyan hogy az agyam vagy meghuzatva, vagy egy nagy mágnessal, tompitva, aki az utolsó nagy hires képet.rajzolta festette,Leonárdó da Vinchi, most az a dimenzo, itt van!Ha látsz egy képet,rajzot formát az egy dimenzion!
                 6.: Ezt akkor,mikor először talákozok a mi Égieinkkel, nafita, ez az a magyar ok bejövetele történelmi pillaNatok,azaz azzal hogy meg nyitottuk a MAGYAR ÉG KAPUJÁT,azzal hogy a Mi is ufo-k vagyunk! Nmost megnyil a mi mennyünk, menjünk ne menjünk (fita az az ember, és az csak JézusFényÉnnel!!!) rá érünk arra még? -nem hiszem,ládd ami van az hinni kell,vagy látni és most nyisd ki a szemed? Vissza hogy most látok egy humaNOidomot? Zna a leirások, az hogy egy test és lelek valam,na az egy DAM? -azaz a TEREMTŐ BELE LEHELL? JAJA A LÁBA KÖZZÉ BEVER,Ezt (NINCSAK AZ VAN, ÉS ATÖBB EGY ENNIVALÓ AZAZ LÁDD AZ ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJE BEMUTATOKOZK,ITTAHUSM, JUHUS ÉS AHUSÁNGOM,LÓFA, SZALÁMI? igy,itt csak a nemi nem mi szerv, ami nonem és himnek, tehát az egybe, azaz az egy olyan,mint egy atommag? Na most ezt most ugy, hogy nics két forma,hanem minden ami humaNőidom dom az egy! Most itt vannak a növények meg állatok, azok is csak a reproduktáló repliKáró káró szevük, de most itt az ami ládd hogy más tudatuk lenne? -na most hallattam ahhh... Most az hogy Istenek, azok akiknek antennájuk van, és ők összevannak kötve éjjel nappal, az éjjeli látójukkal,meg ők több dimenziósok, amit Dik Cheneyvel, hogy New York felett, van egy nagy TÉRKAPU, PORTOL, ÉS AZ OLYAN MINT EGY NAGY HID? -DE MOST megint most meg apuénk csngőztek be,ami ho ho hooo..látod ezekhez nem beszélnek, és ezek végleg magukra lettek hagyatva! Na most, itt akik ezek akik baxxák eszik isszák..ládd a kis hugom vére, a nyiregyházi zsidó kórházban, egy cseppig le lett szivva, de találkoztam a hugommal,mikor itt élet halál... egy nagy vilgáraszólló kábitós banda rám szállt, és a hugom megjelent fehér katonai egyeruhába, minden renben van,pitim? Ezt most ugy, hogy most végünk, na fiaim éreznek valamit,hogy innen pucolni kell, de addig, mint most ha ténleg apuénk, meg az Égieink velünk, ki mi mi ki MO,kóka móka ellenünk, ami fita, csak az...ha nem bánt senkit, akkor minket $$$...
                  Ínnennn... annak ami ládd benned van, jaja az az a fény madár, addig én népem, hol a székely kapu, na meg a szék, na meg a góré, itt székely! -fita itt??? -jaja nyugi neked is van ufod,főded, jaja ahol sirod leled, ládd Jézus sirja,és mit gondoltok, ki ássa, ki? -van ásód, csákány, jómélyre vágjad induljatok hát előre...na az elsők bull lettek utolsók? -ki vágja rájuk a klozet ajtót? -na magukra?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1242)