kirsan Creative Commons License 2024.08.27 0 1 16049

Azt írtam, hogy keveredik a parkoló őrökkel. Nem mindenhol van parkolóőr. Ahol régen ingyen lehetett megállni, ott is kellett venni. Ezekben a kevésbé használt parkolókban is kell már jegyet venni, mert autóval járnak ellenőrök. Pl Poprádi tó végében, Ótátrafüred előtt a Sport bolt mellett. Na most mindenhol, ahol idáig ingyenes volt, 1 óra 5 euro, 2 ora 10 és a napi 15 euro. Ez 6 ezer Ft. Ha pl 4 helyre is elmész egy nap, és nem vagy tisztában a parkolással, akkor 24 ezer is lehet. Ennél rosszabbak a barlangok, mert 1 óra pl a barlang látogatás, de van ahol 20 euro a parkolás, mert magánkézbe adták. A belépő nincs ennyi. Ez egy kissé lehúzás. A parkolóőrök pedig zsebre dolgoznak, mint Pesten. Ez már maffia, mert ha az automatához mentem, hoigy kártyával fizessek, akkor elküldtek másik parkolóba. Az lett volna a kérdés, hogy ha napijegyet veszel, akkor az érvényes mindenhová? Hiszen egy autóval egyszerre csak egy helyen lehet parkolni. Viszont egy alkalmazásban fizetek, ahol szerepel a rendszámom. De mivel nem tudtam, mi más megoldást választottunk. Beálltunk a szállodák fizetős parkolóiba, és ott fele annyi a parkolási díj, és óradíjas.

Előzmény: 1Bence (16048)