_raven Creative Commons License 2024.08.27 0 2 6512

Nem kell ezekkel a minuszokkal tul sokat torodni, nyilvan loki drukkerkent eleg frusztralo a szezon, de sajnos egyelore a mienk is eleg hasonloan alakul.

Most probaltam kikompenzalni pluszokkal... :)

Meg akkor is, ha nem teljesen ertek egyet en sem. Szerintem nem volt ez erthetetlen dontes Soma reszerol. Kicsit erezte, hogy nalunk nagyjabol kimaxolta a karrierjet abbol a szempontbol, hogy elert a valogatott peremere es mivel a csapatunkat nem nagyon erositik igy szerintem logikus lepes volt egy sokkal jobban penzelt es allando nemzetkozi porondra eselyes csapathoz menni valamennyivel tobb penzert. Nyilvan ertelek, hogy ez a terv rovid tavon besult, es egyenileg is egyelore visszalepesnek ertelmezheto, de egy uj edzovel akar meg meg is fordulhat ez a dolog.

Ami nekem most jobban faj az a csapat es benne Nikitscher hetvegi teéjesitmenye. Ha Rossi a Gyor ellen belefirkalta a nevet a jegyzetfuzetebe azt szerintem orias radirral torolte ki a dvtk meccs szuneteben. Nekem teljesen ertelmezhetetlen volt ez a teljesitmeny az egesz csapattol. 

Ertem en a turelmes es ovatos jatekot, de lehet egyszer ugy kellene jatszani, hogy elhisszuk, hogy tobb van bennunk.

Előzmény: újonc kis Johny (6511)