repcsepista Creative Commons License 2024.08.27 0 0 1241

UFOzzuummm... miEeee... Derbő derbő DOBERDÓ erdő... Marosszékely kerek erdő, madár lakik abba, madár lakik 10fészek?- 12? -13? -10? -de egyse sss...többet,emléke?
AL KÉMIA? -MUMMIA MIA? -MI NEM?
                4.: Kávézzuummm... tea, dálután? -5(17) órai? Tótéknál? Ifjusági parak? A felesÉgem nemrég. te mit irogálsz, met ha a AIval összerakják, mi jön ki belőle? Zitt van apuénk, hogy van halál, az lenne a MÜANYAG GOD VALA VALLA GOD? Fita vannak a természetes anyagok, és mesterséges mü anyagok, ládd mütrágya pétisó, és miden ami nem természetes, abban nincs élet? Zitt most a szerves meg szervetlen temészetes anyagok, ami hogy hogy ho ho hooo...Szintén nemrég a ifiam, na meghal és mi van? -mert már ő most az? Rögtön, most én odajöttem, (magyar ok öröktestvérek közösÉg?) ahol olyan hogy halál még emléke sss... (fita nem vagy a pénznek se semminek az ellenégge, mert akkor én is pénz lennék?-jó pénz? -a büröm alatt) Most ugy mondtam neki, hogy én egy olyan nagy családba születtem, ahol mindenki tudta hogy Jézus él? -na Jézust nem mondtam, hanem most nektek is, még picike valék, és monduk ha nekem volt otthonom -házam, az a magymamámék, és most a Bbliát olvasta midnen este, altatónak? Most állandóan együtt. és csak ezeket kérdeztük meg megbeszÉlgetttük,(fita bele kell godolni Élni magad?) és most nagyon de nagyon boldog voltam, mert nagymamám, mi lett ha meghalsz, én is meg akarok, hanem nagymám: nekünk niincs ezt se csak nincs halál,(ezt megint, mert mert ők BbLia ismerők,és ,mi magyarokvagyunk! _fita a magyarok benne vagyunk az ő Bbliájukba,na ez az, hogy ami mi olvasunk kis, a mi Jézusunk fiunk bizo él,és nem vátoztatta mágát át KERSZTELKEDETT???- ami rögtön ténleg bennem is van és ő eőlhozta, na meg állandóan a MAGYARORSZAGOK MENNYORSZÁOK, ÉS BENNÜNK VAN! -VAN? (FITA ITT MOS AZONNAL, VAGY MIKOR? JAJA TINA...Most mondom neki, ha most én azt mondom, nincs olyan hogy halál, na csak az van, és most ezt nektek is sss...Nem volt pénzünk, és én mikor gondolni kezdtem. csak azért mert gyömölcs izt akartam enni szakadásig, és nekem kell egy kisbicigli, amit apum meg is vett,(szar vót három napigtartott... nincsak a pénz csalókákat) de most az van, engem minden pinalátban rettegtett a halál, és amiket leritam a Mi is ufo-k vagyunkba!- na ezeket az siratoka, mert ha most...
                 5.: Vicca, először mikor az elsőfiam, előtt végleg el hagytam a porhüvelyem,(te mindeki el tudja, ami a lélek? -hazajár mint a lufa?) ami azért, mert most nincsennek itt a szüleim, akik örök élnek, mert mi soha nem hagyjuk el egymást, amiért most ahoz ha lenne az a kszörnyezet ami nekem, akkor esetleg a gyerekéink, tüzet kap666...nának? (fita a 666... Nátod) Gyalázat ha azt eltüntették, és most még az,hogy mikor a második fiam születik, most ténleg egy este (péntek este 11(23) és a számba a M15 csöve, (nem tudom őket magyarokká nevelnei, egyedül??? -idegenbe???) - és pita, ne hagy itt a gyerekéidet! -mi mi mi ..ho ho hooo..bennem beszél valaik?-i az,és felnézek az égre,és amit most UFK-k, na mikor felttettem azt hogy UFO.k? -made in Hu? Who? -ők mondták, hogy igy kell irni UFO-k? Most nem tudom, hogy ho ho hooo...na én sehogy nem akartam el hagyni a kis falumat,és mégis sss...fita nem volt pénz,nem lehetett munkát szerezni, nem vettek fel sehol,mert ismertek bennünket? -vagy fita fff...itt ténleg vannak láthatalan UFO-k? -igen, csak azok vannak itt,mindenek megett és ezek hogy meg akarnak ölni bennünket, ládd msot Szent Stenfanuk óta, egy magyar gyerek eddig, nem jöhetett be, és itt most fita, igen igen amit most meg láttamm és ezt már éreztem ugy 3-4 éves koromba,hogy ágaskodik a kis pucanyak, mit akar, mert nem pisi? Nza most az hogy álom, minden az!!! -ugy hogy ÁLOM A SARAT, ÁLOMKÉP? Zna én egy olyan, ládd az iskolában, az amit csinálmnak a tanitók, nemtudják mit csinálnak, ami engem megdöglesztett hogy nem is akarják, hisz azt kellene tanulnunk, hogy hogy lehet a Szent SteNUK? -előtti örök élet hüe tesvéreinkkel, az egy az egy kapcsolát, és én az vagyok! Fita az hogy én menyeből vagyok és az Atya? -küldött engem, mikor én és azAtyám örök egyek vagyunk,már betolédás és közzéé ék, mert itt aki nem tudja mit csinál, az máR MÜ ANYA GOD? MÜPUCA CSUTORA NAGY ANALA SKÁLÁS SÁRA ANGYAL FARKASOK ÉS ANALUK?
                   3.: Most figyeljétek az álmaimat, ami ez ez eddig legjobban, az ami tiszta feketéfeketesedéssedlés vdlés , és figylejal minden müanyaból, és aszfalt vasbeton dzsunelek, amit nem is látnak a besita dögjeik vadállatok, és korom fekete folyamok,na most az ÁRNYÉK fazoNUK? Nincsak itt egy amber kezében van a gomnyomás? (fita itt az összes NUKINUK KINUK AZ EGY NUK UK!!! FITA ITT HOGY PANRANCSAK CSALNAK, AZ CSAK ŐK MEG AZ ŐÉIK, MUPUNA MUPUCA BARPINA BARBIKÁK?) Naz az hogy ...fita iigy is, hogy ott van az az anyag, na a román szászló szine, ott egy olyan hogy hegy ország fog alma sss...s most az ami az amcsi piros fehér piros, az téneg az Árpád sávos, és most a csillagok 51 rom roma szinü ászlójukban, az a kristály szemecsék? sIrtam, hogy beszÉtem Jézusmmal, na Ő ÉN vagyok! Fita a MI Atynknak csak örök egy fia, meg lánya van, és nem pöccsel pöcs csel csiáltak,(örök egész nem tökéles tökéletes?) és ami az, az egy husán GOD család de csalárd fa, és semnmi, Jna itt még az, hogy itt most mi mag-ad,mondtam a fiainmak,neked előbb lenni kell, és ugy hogy TE A CSALÁDODBA TESTVÉREDET SOHA EL NEM HAGYOD, MERT MEGHALSSS...? - KI NEM? EZ MEN RÁTOK TOK TOKO, IS!!! Zna itt az van,ha most vissza lehetne lapozni, hogy JÉZUS, AKI ÉN VAGYOK, TE IS, MIDNENKI KID AZ, HA VAN FÉNYE? -most pitim,mindent jóra! Ez az.hogy a te tudatod nélkül, ládd ő értük jönnek a reptkurázzák őket, ami nálunk mi azok ...azaz MOST NEM LESZ SE LÁGY KENYÉR MEG SZŐLLŐ SZELLŐ...HANEM UGY AHOGY ÉN,ptim,teiskatona vagy, na most itt a sötétségg akiket a teremtőkjuk you juh hukkt teremtett...na borzalom minden amivel eddig ijjecgeciztek bennünket, mert magukra maradnak! Amit meg akarnék láttatni, mert csak NYISDKI A SZEMED,na most ez azonnal, látok látok látok...én ugy jöttem beee... tudni akarom tudni akarom tudni dugni,nehogy más $$$...megtudja? Zna fita, az égieink,nincs olyen hogy rossz, hanem nem jó? -neked? -elment kedved az élettől is? -ládd a fiaiam, mi lesz, ha nem lesss... pénz bevétel?
...Nincsak amit magammal hordok, ellemlámpa, ládd nekem... most igen igen nemcsak hogy beszÉlni tudunk egymással, hanem egyre többen megtaláljÁtok játék UFOooo...mmm...meg mondom miért.,nincsak ahol ketten hárman, már otthon vagyok, na most a két na már három, a kis kölyök acsarkodik velem, mert csak velem tud? -osztán szalad,mert belecsipek a popiba?
                  Ínennen... nincsak az egyik modink, ne változtass. Hass Tass Huba Töhötöm... nincsak, itt van előttünk lüttünk,a természetes anyagok, meg müanyagok,amit még hogy deigenis (ideiglenes?) van mü ember, (képtelen lenne? -gondolkodni? -niincsak a kodóusok kórosok kár tevők stbbb ...tbeccc...) ládd az Ur csodásan müködik? -nembÉszél hozzánk, s ládd mit csinál velünk??? Ajjj... mit tett velem ez a JeNŐ?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1240)