UFOzzuummm... miEeee... egy kristálybefőttö$$$... üveg és egy rozsdás tonhal nikkel doboz maradt csak, és az $$$...
4.: Kávézzuummm... mentha tea, minha tea lenne? Ahol vagyok, van sötétebb és mélyebb, magam is kivánzsi vagyok? Na most az nogy magam, a sárburám és milyen növények (biologia élet) van benne, ugyanis mnden olyan ládd egy állati hustest, külön külön is egy kis föld, és most kinek adta a földet a teretemTŐjük? -fita itt van a tök, és szára, na az a teremtő buzogána (MOék bota) gana, és itt az van,hogy monduk, látom az embereket mint fákat fak? Ezt most azért, mert most az hogy human -nő-idom női - dom? Fteljuk hogy müfködik a tök, meg szára és sára? Most ezt pontossan láttam, hogy abba a pinutumba,mikor belejövök ebbe a humanőidom porhüvalybe, tehát előbb, nemtudom miért, elfekszek amit a földitestem mellé, és csak minden ami humanoidom, az egy fekete olyan, hogy egy munaoidom alak, és msot megláttam,miért merevszik meg a tökszára, mert itt azzal átveszi ai lenti, azt a fényembert, amivel most belejöttem,és a csukráján keresztül, és most azzal... na most az vagyok, és csak azokkal, akikben még van egy szikra kis ember gyere kid, keressük meg azokat, akiben alszik a fényember és jaja előbb magamra lelek, és keressük (cares)meg most minden gyerek testVÉRineket ébracaka kakáld ki magad, miért aludni, mikor már itt a reg, és rege reggeli? Ezt most az van, hogy olyan mint amit Bob Lézerünk, hogy mindenét lefogtak, sőt még a zsidőnőfelesége is elhagyta, nem az enyém! (van zsidó nő? -haj a pöcse is van) Most akikkel tudok csevegni,meg mondom...na most teljesen valami történt a telefonunkkal, azaz közel 50 éve,saját self imlojer vagyok, (ugyanaz a licensem van mint bloondonak,fita teljesen leállt az agyam...contraktor lisence--fita, valami van?) tehát saját magam kis ...na a feleségemmmel kezdtük, ugy 1975 körül, bizon közel 50 éve, és addig baxakodtak a relefonnal, (ez mindig, mikor baxakodtak vele,csak megnémult egy kis idóre, ládd egyhónap, volt dobo ujságok,na meg FényesMari Ujvilág?) egy kasztümörünk nem hiv, holott olyan majnem 2 3 hivásunk volt naponta, ami most...
5.: Na gyomrom,meg a mellembe van egy hideg vasdarab, és a fejem,ládd nemtudom, de olyan hogy elvesztem az egyensulyomat, meg kihagy az agyam,s most mindegy mit csinálunk, ami eddig még mindig hellyre állt, az óra mutatója,de most valami olyan,hogy ez egy ufos ...fita itt minden a HULLARABLÓK rablása lása? -na meg nem vicc, ez az ami a Robbinson Crózzó,na filmre is vették, na meg most monduk, ez az, hogy most rögtön tökön szurnám magam,mert magamon se tudok seggit enni, de Mária seggit? Na mondom a fiaimnak is,ne szarajtok bese nálam már csepegi? Valamit mondtak apuénk, de az hogy...na figyeljetek, mert...fita,ha nincs itt az a vég, ami ládd igyi ugyis most amit bögyögök, hogy csak örök 10 törzs nagy családáink vannak,és nincs olyan nincs mit enni? Nincsak otthon,na megesködtem, és most azt sss... fiteljed amit apuénk,és nem volt munkase,se föd sss...semmi szecsak szalma almadara? -korpa? Fita,ez bejött, mert itt egütt tudunk lenni, meg enni, zöld legerlőre hátulsó párok előre fosss... viszen, na csak apuénk, és ha van I? -egyenes ember geinc egyensbe, fita ezek csak á négykéz láb? -humba a szemed,de ugyzse lát666...semmit? -csak érzed,a a te szagod, vagy vallami szagatt szaga-tóziik? Nincsak... ha megvan a kis testvéri közösségünk, na most apu férfi női szabó volt, és teljesen rászálltak,na mindenkit ellene forditottak,és kizárták a gyülekezetéből,amt ő kezdett, (kamunak???) leirtam a Mi is ufo-k vagyunk! -fita most nagyobb valam van! Nincsak én midig ugy álltam ami ügyönhoz hez höz, hogy én örök élek, és csak azokkal tudok csak beszÉgetni,akik azt keresik,de önként, önkényesen kényes kénes kéne? Zna hogy ez menni fog tovább...zitt olyn van, hogy én nem ufót láttam, hanem az vagyok, és mondom,most tökön szurnám magam.ha nem egy az egyben találkoztam a mieinkkel, és itt mindenek megett (előtt) ami van,ufós bankdák banádáik vannak, akiknek mi csak játékuk? -kukuk kukt? -fita van valami ami power in the blood,ládd azt a kifogástalan szeplőtlen makulátáan bünteLem,na nem volt, benne hiba,és ha nem eszed a husát -usát,fita többet csak Jawusa van,(iszod a vérit?) amit rögtön,ládd az első éjjel,már együtt a ellenseggek mulatnak ünnepelnek az örök győztes seregek? Fita, itt már akkor, ha vissza momusa, akkor az egy az egy együtt vagyunk a magyar ok égeinkkel,na azok miat,vagyok is, mert ez is magyar ok, Isten országok mennyországok, és csak azok maradnak!!!
6.: Most akiket még fel kell ébreszzünk,öltöztetnünk, na reméljük vagy gatyája,de annak a juhusuknak,na fita,te mit látol a kereszten, mert én ténleg az egy juh, na ténleg ó fej mely vértől áztatva meghalt kiNUK között? Fita, ezt most teljesen vakitás, és msot lenne az hogy ZÁRD SZÁMADÁS? Na most, ti nyitottáok a Mi is ufo-k vagyunk! -tópikulánkat, és most az hogy az első, mikor találkozok na előbb meg akadályoztak, mert egy péntek este ugy 11(23) és számba a M15 csöve, jaja van engedély, akkor vettük,mikor rendőrök már harmadzor rabolnek ki, és vegyetek egy gant,fegyver, csak ha lőttök,ugy hogy ne maradjanak élve, na most én nem mentem vona bele egy magunkat öngyilkuló akármilyan szabadásg haccUK? (fita látod itt mnden magyar ok gyerekénknek te látó vagy, és nyisdki a szemed,minek?) Sóval,már elibük álltam,de rámfogták a psztolyt (fita a magyarok összejövetlein is?) meg a tőrkéssét csapdosta,meg ugyzse tudtam volna megállitani na kézzel,hanem mondom szétlövöm a kocsi gumijaiit,meg a motorját, és vissza..fita ugy 3 ezer körül akkor a gépeim? Na okvetlen, most megint nem menek bele,de itt RÉTEGES PÁRHUZAMOS UNIVERZEK VANNAK,na most fita, mi örök ládd a 10 törzsünkbe csaldok vagyunk, Jnamost Álmos apunkkal, fita, azokat ládd amit Jézus jelenések, ők is ufok voltak,vannak! (ezek olyan vakok, hogy vakabb jaja vezetk a vilgtalaNUkat nukinuk kunuk?) .s maga az amit tüzzel vassal belénk baxtak,az egy olyan bárgyu stoba vakitás, hogy én az elsőpina láttul, mig gezek gig ezek, na ezek bennünek 7 x 7 próbára tesznek, és itt az van, ha meg tudnak ölni, na az amibe most ami magyar ok gyerekéink vannak, ládd a fiaim, na most itt itt van, én katona vagyok, de örök élek és őket senkit nem ölöm meg,gondolátban sss...de nem baxunk!!! -gondolátban,na erről is hogy ahány ember annyi csak gondol lét világ, vagy gond öl? -enyi enni, de most ezt kell hogy egy kis magyar ok gyere kid, ládd amira gondolok, hogy milyen jó lett volna, ha monduk a két öcsémmel (nem ennek igy kelett lenni vagy nem?) össze tudtun volna ugy ahogy most a két fiammal, de most ezek ami van, hogy szét vernek bennünket, pedig csak egy szülő suly van, és csak az van!
ííínennn... van még valami? -ja a gatyám Atám...fita ha egyek vagyuni,te is ott vagy ho ho hooo... fiteljal, én örök magyarok hon hon védő katona vagyok, na van ufom? -fita, előbb hogy te is ott vagy valahol, a part szakad,de neked is van, ufooo...ezt azaz ha nincs ufo,mindig akarom,hogy most minden hibába, a pichába? ---hogy tudunk örök lenni, enni, ami most az hogy az utolsow vacsora, az te vagy? -jaja meg a haloas lepeled, lepdőd?
...fita akik fenyegetőznek ami? - mi a hiba? -biba?
...oááá...