pfffffffff Creative Commons License 3 napja 0 2 422097

Rengeteg vélemény van, én a sajátomat fogom előadni. Miszerint Norbi beparázott, és lefagyott. Igen, az is hiba, hogy nem volt válasza a spanyol zónára. Nagyon fontos lett volna tördelni a játékot. Sok csere, faultok, dobjanak bűntetőt, de ne legyen ritmusa a játéknak. 

Ehelyett üveges tekintet, és több, mint 6 percig nem cserélt. Határ és Studer már rég rottyon volt. Kiss Virág meg kihült a padon. Studer nagyon fontos két labdát adott el, Határ kihagyta a 2 pontost. És erről az edző és a stábja tehet, senki más. Mert összeomlottak és magára hagyták a csapatot.

Völgyit nem fogom isteníteni, de már biztos győzelemnél sem ünnepelt, hanem tombolt a durva hibáknál és folyamatosan forgatta a csapatot. Nem a kosaraknak örült, hanem fókuszban maradt és végezte a dolgát. Jakab Máté közben folyamatosan irányította a védekezést, h kit hogyan kell védeni.

Szóval szerintem megfelelő edzői munkával Határ hulla fáradtan nem került volna olyan sorsdöntő dobáshoz, amihez már nem volt ereje. Nem a játékos hibája, a stábé.

Előzmény: HDO (422096)