UFOzzuummm... miEeee... egy kristálybefőttö$$$... üveg és egy rozsdás tonhal nikkel doboz maradt csak, és az $$$...
1,: 8/25, A KÉP? -amit már leirtam, és most visszajövet, csak igy lehet ide behozni, ládd a fejünk teteje ami a csukra,ami ládd nyit ás zár,ládd amit portolnak, és csillagkapunbak székely kapunak is hivnak, a székelyrek, sjó népen, mig vissze nem jövök, addig itt székely? Na most Dózsa nlépe, bontski zászlód itt a helled, na Atailla zászlaja volt, fehér fekete? Most teljesen süket legg a telefonunk, azaz ugy 1974 mikor önnállóak lettünk, azaz ugyhivják itt hogy self imloyer, kis emergeci serviccet nyitottun, ami ehez hasonló meg törtlnt egy jó párszor, hogy éjjel nappal jöttek a hivások, és csak megszünt mintha el vágták volna, demegint elkezdődött, és ugy 30 évig, éjjel nappal dolgoztam,majd betársult a két fiaim, ésmost ugy néz ki, 50 év után,hogy vége Vig Endrunak, ami remélen nem, mert a két fiaim odáig van,mit csinálhattunk és mit csináljunk,amit én is ugy a szivemre veszek, mert eddig, ládd otthon, megesküdtem,*fiteled az hogy e$$$... kU< jogy nem vernek szét,és olyan...na leszereltem, ami nem, és olyan egy hónap, anyunk, eredj innen ne lásd a nyomorunkat, és ne keljen ettetni...szóval irtókeserves vala, de fel mentem pest,fekjetére fest,ami figyeljétek a tegnapra álmom? Na fita, ez ISTENUNIO CSODA hogy ide jöhetek, ami monduk ugy seggit, seggits meg Istenem, fita az I az ANTENNA,és a gerincünk lenne? Na fita, előbb az ifiaam, valami van a fejemmel az agyad fo$$$... lehet látni,most nállam is az van, és ez ténleg a agyvelőm fo$$$... Zna prószÁlom az álmom, közepin ázunk? Na itt olyan 20 - 25 éve, hogy A NAGY NAGY VALÁSSOS $$$... FO$$$... ILLAT LENGEDEZ A FELHŐK ALATT FELETT... NA MEG BRITTA...Fita, a britisek... az volt egy AMAZON MAGYAR OK ANJA, AKIK AZ INVÁDOROK, NA ROM ROMBA TÖKÖLŐIK, MA IS,VÉGÜL IS MEG TÖRTÉK A MAGYAR OK VOLTAK KIS TULRULL TURULL MADÁR FÉSZKEKET, és kegyelenül ládd a KÖRPATKÓMEDENCEI NÉPEINKET, BETÜRIK, ÉS LETTEK ELEDELEK? Fita itt ami van, ha olvasátotk láttátok Robnizoo Kruzzó szigete filmeket, potnosan az mi is!!!
2.: Szeretném ugy leirtni a látottakat,na most minden HUN GOD DOST MAGYAR OKIVADÁKA AZ LÁTÓ? tRöha nem csaj a séárbura ami nekik csak az kell,és amit leirtam most legutóbb...hogy az agyvelő az a CSAKRA -CSUKRA és azon keresztül jövünk be meg ki a föld? Fita,az ami ládd a testünk, az egy I? -antanna, na a csukrád meg nyilása minden, amirét a összes irataimat na most akik értik, azokat is kifeszitik,ládd akiket msot leolőnek szét fröcsKÖlik gendózerozzák stalniexolják a földed,az a tested! -ami I ISTEN ALLAH QU-t? Fita, nemtudom ugy be villgoni, betükkel, hanem most minden ami I? -az ha Istenes nest -tea? Oh te meseblü aFFF Rica, gyöngyvirégok illata, ami a fekete afrikai nők, akik még fatiszták nagyon szépek, formásak, és ezt ők, jaja akik még faisztábbak bak mondják, és itt is, és azok is hunok hangod, hallod, magyar ok? Na fita,akik most ma is csak egyszerüen I magyar ok vagyok, fiteljed meg aok ma is QjuTok? Zna akik it tegy maketott, hogy hogy termtett IsteNUK a földet, ami fita, I az az ember alak? I és ha nincs SteiNUK? Sóval ereDettyi a föld, ez? -olyan volt mnt egy KRISTÁLY ÜVEK, NA LÁTTAM PONTOSON HOGY OLYAN MNT EGY NAGY BEFŐTTÖS ÜVEG, ÉS LÁDD A FEJÜNK BIBJÁN A AMI MOST IS AZ ÓZON HOLE, NYILÁS, CSUKRA ÉS ZÁRTA,HA BENNE VAN, AKKOR LÁDD AZ AGYEVLŐNK, KINYILLIK EGY LUK VAN RAJTA, AZ AMIT APUNÉK,MAJD HA FEJE BUBJA BENŐ, ÉS HA A TOJÁSHÉJA LEESIK A SEGGEDRŐL, EZT MIKOR NEM ÉRTEM, NA AKKOR! Sóval,most ez egy CSODA CSODA VALAMI VALA, VOLT? Most az ÜVEGET AZKRISTÁLY KATEDRA ÜVEÉGET SZÉT TÖRTÉK, VAGY HOGY MAGÁTUL SZÉT ROBBANA?
3.: Na most belülrül, ugyanaz és itt Indiát, fita I? -ja most az hogy amit egy pár jnapja,hogy itt az I ANTENNA, AZ A PÖCSÜK, A PÖCSÖLŐKÉ, NA AZ MÁR AZ AMIT TEGNAPRA HOGY KOROMFEKETE LÁDD A KŐOLAJBA NYERS OLAJ GÁZOLAJBA VAN HOGY TELJESEN MINDEN KOROM FEKETE, ÉS ABBA...LÁDD MOST VIZ AZ FEKETE ÜSZÖG MÉRGEZŐ FOLYÓK TAVAK ÉS TENGEREK, ÉS ABBB ANNAK A GÁZÁBA VAN USZIK USZKÁL MINDNE, NA LÁTTAM AZ ÁNYÉK ALAKOKAT, na most csak AZOK VANNAK ÉS AZOK FIGYELNEK,HOGY HOL BUJIK KI EGY JÓ FALAT? Zna itt most legUtóbb ládd amit Horrtobárgyu délilábU??? -na msot ugy hogy már brelül iyen kis U befőttes övegek, és ez volt a KÖRPATKÓMEDENCÉNK,és most ugy 1000-be,végleg szét ROM BOLTÁK ÉS BALTÁZZÁK, és most én vagyok akik visszajöttem, hozzÁtok, na most nincs senkik ami mégis érdeskés...na fita, most vége,mert it olyan hogy azok akik ROM BOLLÓK, NA FITA, AZ AMI A PÖCS? -AZ AZ ANTANNA, AMI MOST LTOD ÁRBA HAM HAM HAM...CSAK AMIT AZZAL, ÉS ANNAK A A AAA..NA AZ IS EGY ANTANNAK, DE AMIT TEGNAPRA HOGY AZ EGY OLYAN, HOGY EGY MINTHA... JAJA AMIT KÉNKÜVES TAVAK FOLYÓK TENGEREK, NA AZ MIDNEN AZ A FEKETE FOLYAÉDBA,ÉS ANNAK A ANTENNÁJA A PÖCSÖLŐK? FITA...NA MIT OTTHON ISTENELENEK, am most ami lenne, enne? Nincsak a PRÓFÁCIÁ Á Á ÁJ NÉGYKÉZLÁB? LUK? Na most apuénk, erősen becsengettek, hogy a halKOnszervük $$$... na az ami maradt, fita, egy amit itt a tenterdbe el fér, egy ... fita, kész, az agyam fo$$$... menek megnézem mit irtam eUbb.. egy rozsdás lukas tonhalas nikkel vagy amit lehet mais látni, és atenyeredbe elfér a tohallCONzerv doboz, ládd ezek a föld a tengerek és most az ürbe rakátozzák a tuéló...fita az agyam fo$$$...
~~~ íííí... FA ÍÍÍ... FELL ÁLL, ÉSZ?
Ezek azzal amit most kimondottan csak MO MO MO... MÓZÁS. FITA, A KAJA, LÁDD EGY ELEDEL, AMI MÁR AZ VAN AMI A LOGAN RAN FILBEN, fita miért kell nkkik Juhus az kóser husuk, áldozat és te mit látsz a kersztfádon fá dörrr...
Na amibe vagyok, hogy amit szerettem volna, hogy minden magyar ok gyere kid, legyen egy egy egy...ufo fff... mert van,csak ki mered... nem fita az ami a tököd kétgolójha az szem érmed?
De...anyum,az elős nyekergésed nyivákolásod rémisztó vala, de hol a töve? -nyaka?-feje?
...https://www.coasttocoastam.com/
...ma este Luis Elizondó ó óóóó...a mi ondónk ?
...bloondo is a mi ondónk? Dobald kacsa pöcse, Accused Jawsa? -of fff...New Federál Crime (seggecskrémek rémüldöznek?) ass He Coziess Up to RFK Jn? Fitta, itt ie elhangzott hogy aki mer hozzá szólni, azonnal törÖlöm,na hol a WC papirat? (irás sirás turóik? -juhturó? -BAKBLOKkecske gödöle) Ti ezt el tudNátok hinni, vágyom én mindidg, hinni éltem? - vége? -hol a popiratod vég rendelet? - a falon?
...oááá...