repcsepista Creative Commons License 2024.08.25 0 0 1237

UFOzzuummm... miEeee... Semmiták semmit ad (adó halál) királyságuk kiskirályok nagykirályok királyuk királya aki rázza a rongyot, és számadóik-számitóik, neked lehet szád, csókölom a csep kis szád kloákád, neved nedved a számadóba?
                   4.: Kávézzuummm... tea de Bostonba?-ismeritek, Bostonba jártam, a tekem himbáltam, nevettek rám az angolok? Na ma is az egész föld terebélyes kereksegge az? Fita, mindenek ami itt kézzel vagy lábbal, vagy a harmadi...fita van két cicid, meg egy harmadik, minek(hármas halom) -hát pisilőnek? -látod az is egy cici, a funCionja? Na megütöttem azt a mélyponott, hogy hihetelen aggódom a gyerekéink ért, most az hogy denemlett semi,csak most a te családodba vagy. miatt, és most vegyük ugy, hogy mi magyar ok katuk,előőrsek és fel deritók vagyunk! Most az van, hogy akik a sötétek, na azok is ufók, de most van egy olyan, amit az éjjel meg figyeltem, hogy ezek utánzatok, és csak a husunkkal husunkon élősködnek, és ezek a ViruzsUK, és a BacillusUK? Na most, ezek teljesen átveszik, a husállatot, olyanyira hogy egyed dir dur mig meleg? Fita, van melegvérü hal? Zna fita, most KIK ÁLTAL VANNAK A KIRÁL KRÁL KÁR KERÁLT TOK? Nincsak most az, hogy jaja a ban károk, azaz a pénz diktaToráik által,és most fita,csak elsirom magam,mert ránk szállhattak, igaz január óta a telfonunk vackol, de ugy le lassultunk, a fiaim meg vannak dermedve, na most én amit érzek, hogy valami üresség lett az agyamba,ugyanis fita, a mikró -makró al világaik, (fita ha ez az övék lenne, le el pusztitianák? Nátod?) na azok VirusUK meg BaccHllusUK, teljesen át veszik a HUSUK? -JAJA AZ AGYUK, ÉS MOST AZT ÉRZEM, AZAZ HOGY ÜRES, AZAZ HOGY A KINOM,AZÉRT SE ADOM ODA A MAGOM, MEG A TOJÁSOM, AMI MOST MÉGIS, EGY SZOMORU VASÁRNAP... NA FITA, A VIRSZUK ÉS BACHILLUSUK,na ez lehet az,ami most, az éjjel, hogy két nagy hegy van,és onnan az a feketefolyam, na minden abból, ládd az UTCÁK,azaz ezek a betondzsungelek meg minden ami nagy nagy kórakásiak, most is találgatják, minenk épitették, ami tiszta rühel, merrt az UFO? -SPACI SIP IGAZ SIPÖL, de sohe nem volt egy állandó állapot, esetel most állapotos?
                  5.: Nadon fida,most az hogy előbb magunkra, na az nézzél mint én nézek,mit érzek, fitlejad meg abba pinlátba, legyen az egy fösmen,vagy bábuk az őszlagba,vagy csak egy kép, és már tudom ki mi vagyok, a kis sitimpitim? Fita, az pont nem... FITA, egyzerüne megált, na független a fizaiki kis pitim, fita, onnan tudod meg ki a kis Miska, ha most akkor is, ha már s bőduda nem dudál, akkor is valami olyan, na most az az amit akaok,ládd megkell bele kell tudnod tudni magadba, maga ad, és most, látod,hogy a gatyádba $$$...na ezek szélhattak rám, merg fita, itt a pénz... na hallgatok, mert apuék hallga te mar...ha? Na VuzsuKON meg BccHillusukon, kellk kersztül jönni,na he egy,akkor mind ládd most a VIZSUK BADHLLUSUKKIRÁLYSÁGUK AMI MOST FITA,(ba azokkal mozgatták az óriás köveket,na meg ami becsapódik is, ládd minden katasztófa TROFA? EZEK NEM HOGY EMBEREK? -ÁLLATOK? HANEM EMBERUTÁNZATOK, ÉS MINDEN AMI GONDOLÁTOD, IS ÁTTUDJÁK VENNI,ÉS MOST DICSÉRD AZ URAT ÉN LELKEM, DICSÉRJED ŐT ŐKET HÁLA TELTEN, AMI TE NEM VAGY HANEM ÉL BENNED VIRUZS RÓKAKOMBA MEG BOSS BACCIK ILUSKA? Na fita,ha most megtudnunk ugy, apuénk, egy kis elszánt jaja növekedik a barázda, csapatunkall, ki kell ugrani, de nem besározni? -gatya... Csicsáky Jencink, az értelemnnek előbb utóbb felül kell kerekednie, ami késik nem mulik a bőröd sedlik vedlik? Na fita,itt akik a tetőn vannak BÜN TETŐK TETÜK, RÜHEK,AZOK 1000 X 100% LÉK BANK? Fita itt van, mi MAGYAR OK,MI TURULL TURULL FÉNYMADARAK VAGYUNK,na most (fiteljal, most.. nem kellene) az hogy figyeld meg, hogy ha TE GONDOLOD LÁTOD, MOST MINDENÜTT, LÁDD EGY ISTEN?- JELEN VAGY, LÁDD EGY PINALÁT? MAGAM ELŐTT LÁTOM, AZ EGÉSZ BUDIPESTET JAJA A KECSKÉM NEM LÁTJA? Hihetetlen, ládd itt a magyar bravur, hogy nem tágitunk, mert mi timsózunk?
                    6.: Na most itt van,ÖRÖK VAN A MAGYAROK NAGYCSALDÁNK, FRITTY EGY FITYFIRITTY A KUTYÁM A LOVAM (UFO-_m) ÜLJÉL RÁM,DE HOL A NYEREG, NA MEG KÉRDEZZÜK (románok?) -mióta?- RAJTAD VAN, A HAPPÁRÉ? Fita, a fiaim és kisunákám kám kám kám...egy nagyon lüke kölyök,tüllem is? IGEN ÉN IS ELISMEREM! Na ezt állandóan,amit a Hungarista Mpita báttám, fita meghalt és talákoztam vele,ami mi a puna sára,hogy ezek te nem bezÉlhecc muris nyelven? -a szüleiddel? -testvéreiddel, na most fita, mert most olyan, most dül el a pizzai ferde tornyuk? -vagy...na ami van, möst ahogy mondom, GONDOL OD VILÁGAI? Hogy miért hagytak itt csapot papot? -ninsak már nekik is a popojaikkal, a temt lop oszt oszlopósaikkal, ami most fita, ezek akik most a VEZETŐIK TŐIK TŐKE...MEN A BIKA HENTES FELE,LÓG A TÖKE EZER FELE, LINK LANK LAKATOS,NEKED JÁR EGY GATYA FO$$$... Fita...ezt magyar látó vagy látni akarok, na ez az a magyar ok szeme, szem e.ami most, it takik vak vezetik a világtalanokosokat, azok VIRUZS UK BACC HILL --- fita, meg kell szereznünk azokat a filmeket,ami teljesen (Matrix film deigazibull) ugy hogy minden mandrón egyedi, és nincs belüle s sejtjeiből sem,több, csak egy és ezek a VURUSZUKÁIKKAL PARANCSUK LÁDD BIKACSÖK? (DE MEG LEHET LÁTNI, HOGY MINBEK KINEK BEÉLSZNI? SÁRI KÁNAK?) Na most itt arról van nagyba szó, hogy nincsak Jézus??? -FITA ezek nem... jaja az hogy ábram ham ham ham...ezek egymást baxxák falják,na most fita, mikor mi tösszentethetnék, már minf BERIADÓZOTT? MA IS? Zna fita, nekem addig, mig nemtudtam hogy van ilyen, itt hjijjába angyaluznak bandaluznak ördögüznek DEMONUK? Zna meg verekedtem velük, és most az, ládd itt MOMUSA IS,DE MOST FITA, ÉN PONT AZT, HOGY ATTUL MÉG UTAZHATNAK AZ ÜRÜKBE, MEG MILLOMOSOK LEHETNEK, CSAK MI MAGUNNAK KELL GONDOSKODNI A MI MAGYAR GYERE KID? Fita, ez most kemény lett, nen füstül a kémény, a lámpán a duduám a cuplungom...na bedulut a kipufogóm? -most ha kivágja a dugót taccsot...
                   Innenn...most az van, hogy most azt ami gyötör, ládd én onnan, trillcsiszar elmondtam, miért nem ölnek meg bennünket, mert te megölnéd őket,ládd mi nem bántunk, és felőlünk meg dögölhettek, ládd mi értünk?- mi is?
Fita, miért nem beszélnek hozzánk, a parancsalók parazita élősdi dögjeik, ezek a akik beszélnek a GOD? -DE BENNÜK VAN, ÉS Ő BESZÉL MAGÁNAK? MIG TE ESETLEG VÉG BÉL SZELED? -FO$$$ ... ILLATÁR SÁR, SÁRA ÁRA SZÁLDOGÁL SZENT LELKED, SZAGOLOD? -JAJA AZ Ő? -JEH HONNAN HOVA FU A SZÉL? -VÉGBÉL SZÉL, VÁGÁNY GÁZ? -A?
Fita, ez az ujabb, és moduk, és minenüket meg nézem,s most ha te látsz, fita, miért nem pont nem szarukkakl szar vas, hanem megtudNátok jelleni, fita, maj belököm, a nagy kalapaccs...na meg repül anehéz kő,ki tudja hol áll meg, kit hogyan talál meg...
...Anciebt Alien
S20 I E17 Egypt's Giant Tombs DVR-HISTHD
...miért nem az épitőivel traccsolunk?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1236)