UFOzzuummm... miEeee... Semmiták semmit ad (adó halál) királyságuk kiskirályok nagykirályok királyuk királya aki rázza a rongyot, és számadóik-számitóik, neked lehet szád, csókölom a csep kis szád kloákád, neved nedved a számadóba?
1.: 8/24. A KÉP? -CSAK GONDOL LÁT VILÁG OK VAN, ÉS VANNAK A PARANCCSAL CSALÓK, AKIK HOGY EMBEREK? VAGY MÁSKURÁK LATROKKURVÁK -HIMRONGYÓK RONGYAIK,ÁLLATOK, NÖVÉNYEK,HA NEM NINCS BENNÜK CZIONUKINUK ÉLET MAGVA -HIRE $$$...Zitt most magyar rull ruller -vonalzó beszÉlünk,és Mi is ufo-k vagyunk! -???... Na a mára álmom közepina ázunk, hogy minden a te én mi mi? -gondolom látom,világom közepin ázok,fényeső nyeső? - vagy most vannak parancsal csaló gazok, gazdögök DOG DOG DÖG, KING IS GOD, FINGOD, AZAZ TE VAGY A FING KING KONG AZ ÉN GATYÁMBA, ATYÁM...és azok halál adó méreg fekete üszög (RÁDIÓ AKTIVA DIVÁK DIVID DA IMPERRA?) folyamok, számok: -HA CSAK 000... AZ ÖRÖKGÖBKÖN? és csak azok, ami nagy meg kis számok, ámok folyamok? Zitt olyasmi,mikor lehuzzták a Mi is ufo-k vagyunk! -???... azaz a csoda, hogy most nem tiltottak ki a fő -fórumunk BULL a bullAInk??? -ré szegek vagyunk, részegesek kábiutó fak, fark fart part szarosuk? - elkábultunk nem csoda, de hogy van egy hang, hangárok, azaz örökre el vagyunk temrtve az ÁRUIKBA?-van számod... jaja semmi? -szecsak csak kibaxka? -bebaxtak, a Tsz csébe? -esz? -Nana most iitt a GONDOL LÁT, TEHÁT VANNAK A MAGYAR OK LÁTÓ GYERE KID GYERE KÉINK, (lenne enne szülő gyerekid és gyerekénink végséeggi génseggi szüleik nélkül, nézz csak szét,a körbe sárga bögre görbe) ÉS A VAKOK,VAKONDOK, DE AZOKIS A VAKU VAKA VALLAGA FEKETE DE FEKETE FEGG ETTE? Na az álmom váza,azaz büdüs galócák egy csuporba? Zitt az hogy KÉNKÖVES TAVAK FOLYÓK ÉS TENGEREIK? Zna az is valóság, és eltüntettek minden gnoszikiratokat eddig, lád ez is GONOSZ OK NEM GONOSZOK KANOS GANOS NUKINUK UK? Fita,amitől hörögnek,az a MAGYAROK 10 TÖRZSE ÖRÖKSZÖVETSÉGE CSALÁDÁINK A MOM MENNYEKBE, AMI BENNE MINDEN MAGYAR OK GYERE KID,ÉS SÜSS FEL NAP, TÖBBET NINCS ARANYTOJÁS CSAK GÖRBE? -mindeki maga maga vagy tojása? Fita,itt ami van, most az hogy JÖVEL ÁLDOTT ÜDVÖZITÓ FÉNY FÉNYEK FÉNNYE A MAGYAR OK EGÉN, NA ITT VANNAK, ÉS TE IS AZ VAGY,AZAZ Mi is ufo-k vagyunk! -na most szolidan szól, a madár csicseregne, vagy pityerege! -???... fita az a meg bocsáthatatlaan bün, és a sebünk,jaja most már pánCél rajtunk? -na meg piros stromp
ánt lika a sonkánkon? -Sonika kaka?
2.: Most az hogy Szadamot vártam a kötélen, na ezek mindenkit aki nem a kakijAIik,(fo$$$...) jaja itt csak katonák (TUN) vannak, és itt vannak a lehulla nagy nagy semmit -sem mita, (mytok) fita, azok most a faxfejek hegyek hegyei és onnan a folyójuk tengert is betÖlt? -jaja sokpicinyke vizcsepp... de ezek a KÉN KÖVES TAVAK VAK VAK VAK...VÉG TERMÉKEK, AMIK MAGUKTUK TUL, ELÉG ELÉGNEK, NA MOST ITT VAN AZ A VILÁG, AMIT GONDOLNI DE ÖLNI $$$... LEHET, AMI VALÓ VELÜ BELÜ SEGGED TERMÉK??? -FITA A SÁROD, ENE VALÓ? - LETT, ÉS MIT AD? KÁT HEGY KÜZZÜL MI MÁSZ KI, NEKED ADOM DOM TALÁLD KI? Fite ezek még csak nem is férgek,hanem KATALIZÁRD KRÉMEK, CSÓKOLD MEG SEGGITS MEG ISTENEM, NEM? MÁRIHA SEGGIT? Fita, a GONDOLÁTOD DAL, HANGODDAL AZONNAL LÉT -LÁT, VAGY TE NEM ???... Fita, igaz, Komoróczyék, Móricka ricki rriki ti ki? -alma, jaja arany sár, hogy arra vigyázzatok, hogy a magyarOk sose $$$... Sely haj hajja hajja hája ...háj szál az ének zeng az ének, uttörőnek kedve mindig jó, nyári napban téli szélben,hamratbanka dangg ha hula hó, ej haj uttörőnek kedve mindig jó ha hó! Na most, itt egy olyan, hogy az amit most lehuzták a Mi is ufo-k vagyunk! -tópikulánk,lángost, fita vanak a kénköves tavak,na most az is valóság? -ládd ???...ha van olyan hang, akkor én akarom tudni? -na most itt van az, hogy minden magyar ok gyere kid ivadákom ákom bákom féle szörnyek, látó? -FITA, MOST UGY, HOGY ÉN UGY LÁTTAM,HOGY VAN!!! Na mára, reggelig benne valék,Nmost itt fita,akik lehuzták a Mi is ufo-k vagyunk! -magyarok meg jelenése, Jelen és sakk matt patt...miis vagyunk de előbb magunknak, könye, szemembe golgotán tán,láttalaka egy záp napon, jaja megjütt a folyásom, bedagadt mint a két tojásom, megzápult...most mi kérdjuk, miért a legutólsó hanGUNYkat is, fita mindenki aki magyar rull hall beszÉl, eszel meszel,és ha nem bánt senkit HAD EL HADD BESZÉLJEN, NA MEG GÜLBÜN IS OLYAN ISMER ÓS, tehát itt a HANGUNKAT akanák el folytani tani tani???-ami ha nincs HAN GOD HUN VAN, VAGY? HOGY VAGY?
3.: A semmitáiknak semmi,azaz ez egy olyan valami,amit ténleg nem lehet kimondani, és ládd itt csak az van,és azt lehet neee... Dnamost az hogy Mi is ufó-k vagyunk! -ami rögtön,most ténleg beszéltem Sleuth tesónkkal, ami most prósza, hogy mindket is töröOltek,azaz Mit tett velük, ez a Jenő -benő de ba vagy ki a bax? Nincsak most az hogy mi van, mindent mi magun-kat (magukat?) is mi csináljuk LUK a hangunkkal, ládd János 8:51? -és most itt csak ami fény,az látó látni akarom, tudni akarom, és UFO_k? -made in Hu? Who? Zna az akit mikor lehuzzák a Mi is ufo-k vagyunk, most bitta, hogy Szent ESTEFAXUNUK...am men? - nem folytatom a taknyom,mert apuénk becsngőztek,és fen áll,hogy ezt is törÖlik,azaz ők mit tehttnek...(aki mást törÖli magát!!!) ami most fita,itt csak az, HOGY ÉN MEG TUDOK JELLENI AZOKÓTOK TOKO NAK KONG A FEJED, KONGRÁD?- AKIK NEM TUDA DUDA HINNI, A SAJÁT SZEMÜNK MÜ? -PUCA CSUTORA CSATONA ANALA, és nem feledjuk el,tegnapira hogy téneg egy csutora vagyunk itt, igen igen az egy anti antenna, most apuénk, megint össze zavarod őket,azaz TE SE ÉN SE SE A VILÁGI NAGY TURÓSUK SE TUD $$$... egy csuTora $$$...Nátó nácső? -cső! Most az, hogy csak koromfekete $$$... ÉG, na fita még nem ég,hanem vegyük hogy gőzön a gázUKon kőolaj és NUKUNUK KINUKON alapszik minden turomáNUK turómáNUK, amitúl most a kémiai és uránium sugárzásoktól,tota fekete folyamok az utcák,és KÉT HEGY VAN, NA AZ A CZIONUK NUKINUK KINUK, ÉS EZEK NEM ÉLŐ LÉNYEK,-VIRUZSOK BACCHIIÁK, EGYMÁST ESZIK BAXXÁK, LÁDD ÁBRAM HAM HAM HAM ...??? TEGNAPESTE BESZÉLTEM A ÉGIÉINKKEL,JAJA TE IS FÉNYUFO-k? -UKU$$$... FO$$$... UFO$$$.. NA HA A PRANCSAL CSALÓAIK, na azok végtermékek és ténleg a végin elégnek!!!-LOBBANNAK - ROBBANAK ROBAXTANAK,ÉS AKIK VELÜK BAXTAK, AZOK AZOK IS VELÜK BAXTAK? KIBE? -ami nem a TERMÉSZET...Sóval, most KÉT EGY KIRÁLYSÁGUK VAN,GÓCZPONTUK, A FEKETE ALAK, AMI MOST KÖZÉP KELETEN KELLETTEN VAN! (BUGANUNK? -fita megmutatom hogy miért NEM ltáahttok meg,de megláthanátok,de NUKINUK KINUK, fita az tudoámánUK,na azt islehetne, és azzal is bretudok jönni, de eddig le lüttek? -ládd minden aratom sakk matt el töntüntnek a tetveik) Na vannak az al (ál?) fita,ezek az hogy al világok,na azok a mélységek erői, és azok az örök győztes serlegek, na most a kisunokám, rongyok ringyók, rázzák a rongyot, na ahogy táncolnak, most volt 3 éves,meséli nekem,ezek rongyból vannak,és kinőtt a lábuk? -na is csak ha van rajta gatya rázza? -(fita az anaukaja is el ájult) BbLila lába köze? De ot vannak a gonosz tik stika bemondások, de azok azért, ládd egy csapásra kéát légy. észnél légy?(ha az igazm,akkor az ellenkecske bogyok bögyők begyesek csörcsöcsök is?) Na fita, mikor lábbal megmásztam a Nap Piramisunkat akkor van egy forditta,árnyéka ágyéka, smost mi...menjetek vissza, mert leirtam,és az a Topikulank, hogy Mi is ufo-k vagyunk!!! -rendkivül frontos lenne he lenne enne, hogy hogy ho ho hooo...Whohhh... Na van EGY CSAK MINDEN ORSZÁGUNK MOM MOMUSA IS EGY EGYBE ÖRÖK EGÉSZBE MAGYAR OK ORSZÁGUNK,(fita nem lehet nincs olyan hogy ellensegge esetleg azzaz azonnal a lege, szát tárva le ende. na most ha van, van legend aha a kisunám, rongy baba kintőt a keze lába) és most fita, itt van,hogy MI NEM MULLANDÓ HALANDÓ ANYA GOD? Látod a szőrös tenyerem?-talk ti the hend, hendiman?
Innenn... nizzitek, én megesküdtem hogy soha a kis falumat és szüleimet -testvéreimet (imádlka ha hallom hanGOD TOKA TOKA SZALLONNA,VAGY KIGYÓ VAN A TORKOTOKBA HÖRÖG A HUNGOD?) el nem hagyom, most ott vagyunk, hogy itt most iitt vége fo$$$... Naz bitta vannak közöttükn akiba még cuffla? .-fita irtó olyan támadás hogy szám adás, nemtudják be zipzár zár szám adás,ládd a Matrix filmbe,na az van!
...https://www.coasttocoastam.com/
...Very unpupulár "Editor of CONservaDivak autlet admit,'veakt' Trumt...(jaja ha nem 1776 LINKÖLNI TÖKÖLNI -KOSSUTH UT (GREENBACK BAXDMEG merjél már trombitálni vagy fita,mit pánálnának fak vagy?.belőled meg belőlünk???MOMUSA CSAK!- TR ROM BITA TE BUTA) defintitly nut NOT aki nyomja van monya? jaja MOMUSA PINÁCI CICI...VAN CICID? -de dikid is?
---FITA, HA NEM LETT TERMŐGERMŐ NUKINUK NA NUKU A JAWSÁDNAK? ---FIOTAMENTSÜKMEG MAGUNKAT AZ AL BANYÁKTUL, NA AZOKAT AKIK CSAK UGY HOGY GONDOL LÁT, NA MOST AZ VIRUZS UK UT? EGG BLACK BARACK ILLAT ÁR TÁR CAMON KAMOMILLA MO VAGY MOMUSA ILLAT ÁR TÁR JAJA A IZÉD TÁTOG? CSAK RON PALCSI (PRANCSAL CSAL?) HOL A PALACSINTA LEKVÁROS IGY VAGY UGY ME GOLD ÁS LÁSS VAN!
.AZ HOGY PINÁCI CICI?- AZ AZ IGAZI ERE DETTY MOMUSA AMCSI CSIBA CSIBA CSIBARA NE BABRA TE BÜCCKE KOZÁK LEKOZMÁLT?
IM A MAGYAR OK AMICICIS NATIONALISTA DE CSAK LISTA? ÍÍÍ... FITA, VALAKIK TAPSOLTAK, ÉS LEUIGROTT MAGÁTUL EZ A 111... ÍÍÍ... FITA ITT NEN LEHET VEZETŐ CSAK KÉP NAPNÉPEK AZ NEM CSAK AZ AMCSI MOMUSA NÉPEK, FITA NÉPEK, PÉKEK? DE EGY IRGALMATT PATT... OLYAN GAZÁRIA RIHA? -AMI SOSE VOLT LE$$$...
...De már késő vissza KIS ÖREG, NEM HANEM CSAKRA MOMUSA ÉS AZ ÖRÖK FIA TE VAGY, TE MOR MO-TA?- minden IdeGENYÓ ZSOLDOS PRADITOR VS FO$$$ ... FO$$$... A TÓ NÁ TOD? ALIEN MEGSZÁLLÓ DÖGÜKET, DE MATERIZA ÉS CSAK PLÖDA MYUTYUINK MI NAPNÉPEDDEL PÉKEK MOMOSUA MOMUSE KÉP VISELŐKET?- ÁLARRCOSOK?- LEHETNEK, KEZDVE VELED bloondi,ne szarj bese, nálam csepegi...GYERE KI DE GYERE KID,FO$$$... A KLOZETUKBULL!!!
--- de te is UFO-nk vagy!!!- s nem tudod le dagadni a fo$$$... fida bele ne fulladj... na addig ne vegyünk levegőt? -apuénk szerint... na most valami olyan lehetsegges, ugganés még nem láttam, hogy mi lett a fo$$$... és fo$$$ ut .. a tók adók, Nátod? Fita, csak örök csaláDok és kezet nem emelsz senkid? .kid? -dik? -kárt nem teszel toszol senkiba (azt a kibaxott ku fajtádat?) és a SZÜLŐK A FELELŐSEK!!!- na van csak egy szem $$$,,, szemetek? -$$$...
...oááá...