Mr Spock Creative Commons License 2000.06.07 0 0 563
Kedves Baro ur (Munchausen),

Nemtudom sírjak-e vagy nevessek... Ilyenek vannak ott, hogy 10.000 évesnél nem idősebb a föld, meghogy a Sátán michrochipekkel figyel minket... Az szavaikkal: Globális diktatúra, Új Világrend, számítógépes nyomonkövetés, pénznélküli társadalom, a fenevad bélyege, Apokalipszis, Bibliai jövendölések.

Igen, ismerem a temat, nem is ketseges, hogy az abszurditasig tulzasba van vive a dolog. DE......sajnos egy ket dologgal (nem azert amiert ok mondjak) egyet kell ertenem. Uj Vilagrend? Hat nem a szemunk lattara alakul? A globalizacio, EU, orszagoktol fuggetlen birosag, az ENSZ-nek egyre novekvo szerepe es hatalma, es meg sokminden mas vegulis egy uj vilagrend iranyaba mutat, es bizonyos fokig mar az is. A szamitogepes nyomonkovetes mar ervenyben van bizonyos fokig. Globalis diktatura? Lehet vitatkozni a definicion, de azzal kapcsolatban is vannak nyugtalanito jelek ha jol odafigyelsz. NATO elmegy egy fuggetlen orszagba katonai erovel "rendet teremteni" latszolag hoditasi szandek nelkul. Ezt hogyan egyezteted akarmilyen multbol ismert peldaval? Ausztriaban demokratikus valasztas alapjan egy part bejut a parlamentbe, es emiatt Ausztria "ki van golyozva" az EU-bol. Ezt milyen multbol ismert kriterium alapjan tudod megmagyarazni? Egyre tobb penz es katonai befolyas van "atlagolva" egyre tobb helyen, es foleg egyre gyakrabban latszolag egyeni erdek nelkul.

Ne felejtsd el, a vilaguralom koncepcioja nem uj, csak eddig nem letezett az a technologia ami ezt lehetove tette volna. Most egyre inkabb elkezd letezni.

Gabor

Előzmény: Munchausen (558)