Sir Pilla Creative Commons License 14 órája -5 0 70265

Ahhoz már nem is nagyon szólok, hogy te ismersz olyan eseteket, ahol kimarták az oltatlan kollégát, mert én meg legalább ennyit, ahol ők győzködték az oltatlant, hogy adja már be Pintérnek a kérvényt, hogy taníthasson oltatlanul is, ugyanis egy szimpla kétsoros levéllel el lehetett érni, hogy maradjanak az oltatlanok, tehát eleve kíváncsi lennék ezekre a kirúgásokra, ez ugyanis csak abban az esetben volt lehetséges, ha az illető nem írta meg ezt a levelet a minisztériumnak. Másképp nem.

 

 

Inkább ehhez akartam hozzászólni:

 

Ha csak azt veszem alapul, hogy kevés volt a tanár már 2020-ban is, így a kirúgásokkal a maradéknak több munkája lett ugyanazért a pénzért, már csak ezen el kellett volna gondolkodni, nem?

 

 

Ugyanis amint egy gyerek kovidos lett, az oltatlanul ott maradt kolléga azzal a lendülettel ment karanténba, és a többiek végezték el a munkáját. Mire egyik gyerek meggyógyult, jött egy másik.

 

Szóval lécci, hogy is van ez, ha kirúgatják a tanárt (amiről előbb tisztáztuk, hogy ez nem is lehetséges, csak ha az illető nem írta meg a kérvényét, ami viszont az ő döntése), és dolgoznak a többiek helyette,

ill. ha egyfolytában karanténba kerül egy oltatlan kolléga, és a többiek dolgoznak helyette

között te milyen különbséget látsz?

 

Ha esetleg erre azt írnád, hogy de biztos akadtak olyan napok, amikor épp nem volt karanténban senki, én meg azt mondom, hogy az időnként egy-egy órára beeső kolléga helyett sokkal eredményesebb, ha állandó helyettesítésre odarendelnek bárkit, aki tud haladni az anyaggal, és nem fordul elő az a szitu, hogy a leckét még feladom, de kikérdezni már nem leszek ott.

 

 

Megtisztelnél a válaszoddal.

Előzmény: nscatto1 (70244)