Munchausen
2000.06.07
|
|
0 0
247
|
Szerintem nem kellene ennek a topicnak elmászkálniai a kerékpáros vs autós vitába, a dolog roppant egyszerü, ugyanis a szabálytalankodó kerékpárosokat is, meg a szabálytalankodó autósokat részemről egyformán rühellem. Kiragadott példákat meg lehetne találni, de szerintem mindkét tábornak van még javítanivalója közlekedési kultúra tantárgyból. ;-))
Tényleg jó dolog az elkülönítés, de ugye ez sokba kerül, s.t.b. de könyörgöm, ha lehetne ebben a városban normálisan kerékpározni, (no nemcsak kerékpárút kell hozzá, hanem egyebek is, biztonságos tároló, s.t.b.) neadjisten esetleg megoldható lenne az, hogy lennének speciális tömegközlekedési járatok, amik bringásokat szállítanának, a főbb útvonalakon, nem is kellene sok megálló, elég lenne, ha a kerékpárosok kb. 3-4-5 kilóméterre megközelíthetnék a távolabbi célpontjaikat, akkor szerintem lényegesen kevesebben puffogtatnák kényszerből vagy kényelemből, mind1 kifolyólag a levegőbe a drága égetett benzint. Ennél a gondolatnál pedig találkozhatna a topic alapgondolata és a kerékáros téma is.
|
|