repcsepista Creative Commons License 2024.08.24 0 0 1235

UFOzzuummm.. miEeee... jönnek a magyar ok -gyerekek, látók -táltosok -mágusok = MagyarOk? -gyümölcs fások és gazok, gázok? -nagyokat pukkanak pukkasztanak akasztok kasztok kosztok ládd a husod, ami családfád, fádörrr... máDorrr...
                   4.: Kávézzuummm... tea csilánt? -beszéltem apuénkkal, hogy nekem lenne kellene megélhetésem otthon, és független mindentől mindenkitól, azaz most hogy kellen ládd Tálasink,hogy minden családnak, ami a KörpatkómedenCénkben nem lehet csak magyar ok családok, annyi föld, amit független jó létben mindenkitó meg tudunk élni,hogy senkinek nen fizetün beadást-adót, még a Mennydörgősüknek (MOék? -fita beákelődtek közzénk? -$$$... na apuénk, pitim te katona vagy! Na a mára álmomhoz olyan közel,am most tupasz egy pár óra, és olyan, volt egy szar hivás,na most ugy volt, hogy mára 2 óra, de le mondta (knaszelte.fideljad az angol tudásom som) na a fiaim, azonnal ki kellett volna menni, amin én is át estem, és leritam,hogy nagy sevice conpánik telefon ügyeletesei bent vannak a telefon központokba, (ma az idegen alien invádorok, és azok teljes p
rtfogásba,ládd bdin a bdin, itt nagy nagy nagy...)hogy ma mi van, az Isten tudja,mert beszéltem apuénkkal,és mondon,te katona vagy és nem zohorálhacc hacca hacca Golda mummia malacca rinya ribbanca... Vicca, a gnosztik iratokba, csak a gondolátod vagy nem? -akkor a palijuk LUKUK vagy! Zna az hogy amit mára, az nem felejtem el, ami ez agyam,fitljétek a japppán tyukUK kopasznyaku kappanuk trilliomos leirta a gondolátottakat, ami IGEN IGEN AZZAL HOZUNK LÉTRE JÁKÓ LÉTRE MINDEN AMI VILÁG -OD,és most ami van, ez az hogy sregen régen mikor gyalog meg másztam a nap-pramisunkat, most ténleg van lefetye egy árnyék piramis,(ALVILOGÁSOK LÁDD FIN GOD SZIKRÁZIK A KIPUFOGÓD RECSEG? -LÁNGOD VÁ-GOD) ami most...fita hogy ho hooo...whooo...emlékeszek ugy, hogy most is bene vagyok? -whohohohooo...Leirtam többzör, na ott ugy hogy láttam őket, egy darabik követtek az angyalok, és lemaradtak, mert olyan meredek kezdet lenni a piramis oldala?Na terüleTeik vannak és Acchila meg lobbo,bementem az területükre, egy erdő, és most nekem jöttek, és felmásztam egy fára... na egy szikla kiemelkedőre, Na most itt ugynugy ahogy a föld egy olyan mint a piramis szöget zár be a nappal, az érdeskés hogy most ben a Napfénybe laknak és olyan mint a Jurta, egymás mellett! Fita ami nehéz, hogy ott egy gondolát pillanat se,és terülj asztalkám, tárul házam, sátram Jurtám?
                 5.: Na most hogy királyságok, ezt azért mert minden király keleti és kelleti magát, mint egy fördős kurva.figyeljed ezeket a prostikprostiái,na meg a maszatukat, és azok parancsal parancsalnak, és most mikor lehuzták 2023 márc14 -15 a Mi is ufo-k vagyunk! -na ami vala, egy nagy durung, és félelem,hogy szét vernek bennünket, (nizzetek ezt a kisunkámnak,ami csak egyvan,mert most azhogy innen, csak ezzel ezen,egyen,fényem,és a tefényed islángra lobban666... ami most az, hogy a félelem,az meg dermeszt fagyaszt,főleg az agyad? -, ami csak azzal tudnak, ha neg tudnak félemliteni,(ittmndencsak az zzz...$$$...GIG AZ OK,A SIVATAGIAJAIK( azzal a titisztátalanok, na azok szerintem a hüllkők, amik esetleg ládd itt amit mára , hogy ez? -egy tök és szára, és most annyi a tudatuk is? Ezt megtudod látni,ami msot a fiammal,belkevágott a kezébe,és együtt kellett dolgoznunk,(igyis bevéret, de én megcsinltam a munkát, még a kiunikámis seggit ett, azért?) és itt van az, amit a magyar gyerekekek, az egyetlen értelme az itt létünknek,hogy ne tudjanak szétverni. ami a mindenkinek csak családok vannak,ládd a tiz törzsünk,(fita most Ámos apuénk, na egy apunk van akisunokám ptipiopo őadnevet, de olyanokat tud, ládd mesél soha senki nem meséltr neki, hogy rongból baba és kinőtt a keze lába? -és nincs a termelő és fogyasztó, de itt eleve kizárt dolgok, mert a magyar ok gyerekéink, nem az hogy ha már fogyasztó meg termelő, na olyan hogy valaki közzénk jönne,(eat most a fiam?az halál és halál faxa kasza kassza? -a,ha meg engedjük,jogy fajtalankodjon,nyemeceink??? -nincsak csak azok a faji tiszáták nemeseink, baxxák meg hol van a né-petek??? - végünk? Nincsak ez az emberi fajok, nagyon fita,az gondolátban sem öl,(nemtud, mert gondolKÓDOM? -fita,minden ami van bennünk van,vagy beNUK) mert látja...nincsak csincsamilla hogy amit a másikoddal teszel toszol az magaddal,nincsa a szinesek között többet egy olyan hogy család,fog alma, és Éva foga beletört az almába? Zna most az is,hogy ezek fognak nekünk parancsal parancsalni,azaz aki megcsalta a férjét, vagy elvált, most ugy a férfi, mint a nője, máltók a gyehena tüzére? -nafita, oda is kerülnek,de most az itt is itt van! Nicsak féreg a seggükbe? Na fita, ha ugy maradhatott volna, mint bloondi, de fiteljuk a kszörnyezetét, na most legyen a legzsiványabb dög, jaja Jitlere Stalinexol, nincsak a kedvenc idótöltése,hogy a neveket olvasta, és ahol olyan családák,ahol nincs el válás, mit gondoltok mi az hogy ajajja fekete vonat, elvitted a páromat? -nincsak az ellenségük ma is a tiszta errkölcsősz családok,na van még csk egy is mint a lunak?- na azok csak a magya ok, vérvonyál és fita...
                    6.: főleg a háboruk, azok rohad véreük és rom romlottak és azok...én sose tudtam el kép, hogy én a prancsukra, fogok embert? -na azok ma is mindenütt a magyar ok szabadság harcosok, de most ha a nyemecek fognak bennünket ...ládd a VEZETŐK ÉS ŐK LETTEK A PARANCSALÓK,SZEGÉN KOCSUTTH LAJCSINK, A TÖKÖD NEM OLAJOS? Fita az amcsi momusa nem Jawsa??? Fita, az lett velük, mint a Gazár SárkankigyóIker páruk, vagy most teljesen le lettek törölve a földszine, milyen a szine szin e? Nincsak mikor megjelenik az égen a piros fehér ászló, na akior este,már a UK - és most az ÖRÖK GYŐZTES VEZÉREK, EGYÜTT MULATANAK,NA AKIK ÖLNEK, AZOK NEM EMEREK MÉG CSAK NEM IS MOST LÁTTAM, PÖCSÖK,HANEM AZOK A PRADITORR TORKOK ÉS ALIENEK, AZAZ ITT MOST VEGYÜK, MINDEN ÖLÉS UGY,HOGY HA BE ENGEITEK ŐKET, NICSAK MI VAN! Na Nixon, tártkarokkal a magyarokat, Nixonné, nem szabad lenne csak magyar ok erkölcsös családok képviselete MOMUSA MOMAMCSI CSICSI CSECSES BECSES ORSZÁGUNKNAK! Nincsak most köpte be valaki, a hirekbe van hogy csak CHRISPINÁL ARANERES LÁNUK ÜLNEK A TRORONBA ARANY COCOUBA... lehet csak a vezetÉse,vak vezeti a világtalan ok? Vissza, ezt mindig kerEstem, azaz msot leritam hogy most mikor elkezdék s genodózerozást, na mondom az Égeinknek nem érzek semmit, azaz NEM LEHET ELLENSÉGED, azaz ezt még jobban, hogy apuénk,2023 uj Évike, nektek kell mar...ha? -jaja de hogy? Nincsak NEKED NEM PARANCSALHAT SENKI, MERT MINDEN BENNÜNK VAN,A BELÜNKBE? Zna az van, hogy minden a HANGOD? Most a fiammal, hogy az hogy nekünk csak ürük élet,na most itt ugy elvagyunk girnyózva -genyózva, elvágta a kezét, most teljesen, ez ami most van, ládd egyszrüen letaszitottak tosztak azokat az rendes becsületes amcsi családokat ami szétverték! Most mondtam neki, hogy megesküdtem, hogy a kis falumat meg csáládomat sose hagyom el, egy hónapig tartott, nem volt mit ennünk, nem volt munka, valami olyan, na most a fiaim, fita ezek mindenki aki hivott, galyra mentek,nincs pénzük,na most itt jelennek meg uj kocsikal meg kanpani rüha, meg felszerelés az alienek?-aránnlag jó fiizeéts, ezekből kerülnek ki,ládd a VEZETŐIK,MEG FÜLEG A KATONASÁG UK,fiiteljal, a bárgyu eszét veszettet már domsztikált lakosságot, amit most galyra, dögöljetek meg,ami fita,itt az olyanokat,akik eddig monduk,most elvesztettek mindenüket,és ezek meg se mukk? Fita, hivatalosan az elmult évbe,csak a beőzőnló menekültek millói szállosva és minden ami az amicsi amit közép osztály lufa, többet? Hol van olyan? Miért ne, ládd ki nem menekülne, dekérdem apuénkat, menek haza, ládd most ---na amit akartam, hogy most az amit miután 2023 Márci 15? -a nagy BUGÁNUNKkkal, NA MOST ITT VAN EGY OLYAN, HOGY SZENT ISTVÁNUK, IT VET-ELKEDÉS VAN,HOGY AKIT LÁTTAM,AZ DIVID? -FITA EZEK ZEUS? EGYENES ...na nem, hanem kiroj kiroj, abzububgubu kéjpedofekák és fita, itt csak két ... ládd van egy fényember, .ÉS VAN EGY ÁRNYÉK SZÉK? SZÉKES? - FEHÉR HÁZ? -WITHE HAUS? JAWSA?
                    Innen --fita csak meg-viláGITás láss,nem feledtem,hogy az tei is vagy? -minek? Zna itt csak az hogy itt fényem, kénem kéne? Fita, de Szent Isvánuk, fita,minden király tökikkéjpdofeka és itt KIN GOD IS GOD? FIN GOD? LÁTOD VAGY SZAGOD? SAH HAS GOD? TÖRÖK BASA NAGY A HASA...
...oááá...
..Fita, de meg tudok neked,am most ezeket meg mnden ami a teérdeked,vágni kell, mint a taknyot? -jaja ezek csak azt tudnak adni, taknyukat, menetet vágott a nyakatokon? -toka? De, itt az ami itt van,egy pucanyak? -tudzsz többet? -dugsz? -maGOD? vetel? - a te maGOD? RMÓ? GERMÓ MO MO MO...

Előzmény: repcsepista (1234)