Samuray Creative Commons License 2000.06.07 0 0 133
Sziasztok!

Tegnap volt valaki közületek a Gyalogló Chaten 3-5 ig??? Mert Ákos volt a vendég! Ha nem voltatok, nyugi, semmiből nem maradtatok ki! Rémálom volt, amit ott tegnap műveltek! Mikor bejött Ákos, hirtelen lettünk vagy 150-en, és persze mindenki egyszerre írt! Ákos meg persze minden órában írt is egy mondatot, szóval semmi értelme nem volt az egésznek. És folyton azt hajtogatta, hogy hogy bírjuk ezt a káoszt, mert neki sem tetszik meg ő sem bír eligazodni, erre vagy 20-szor leírtam - direkt sárgával, hogy feltűnő legyen -, hogy jöjjön be a Bonanza Banzai szobába, mert ott mindössze 6 ember van, de eszébe sem jutott benézni, pedig megérdemeltük volna, hisz mindig róluk beszélünk. Szóval elég hálátlan volt! Ahhoz képest, hogy egész nap Őt hallgatom...

MÁS:
Lehet, hogy elegetek lesz belőlem, mert mint mondtam, összeállítottam egy listát azokról a dolgokról (főleg dalok), amik hiányoznak a gyűjteményemből! Szóval nagyon szeretném, ha ezek meglennének nekem, és ha valaki (!) esetleg (!) tud valamit ezekről, akkor, kérem, segítsen, mert égetően fontos lenne!!!! (Természetesen tudatában vagyok annak, hogy az index nem a Tini Lelkisegély v. a Máltai Szeretetszolgálat, de azért ha vmit tudnátok tenni, akkor azt megköszönném)
Szóval a lényeg lényege: hol tudnám megszerezni: megvenni / lemásolni / leiratni / megnyerni / elkérni / megkapni / lenyúlni stb. a következő cuccokat:

- BB: Monumentum /válogatás/ CD
- BB: a videókazin ki nem jött (főleg BS) koncertek HANG és/vagy KÉPanyaga
- BB kislemezek v. MAXI-k, persze, csak ha voltak!
- a CSEPP TV dokumentumfilm-sorozata a BB-ről
- Bonanza-füzetek, -naptárak és egyéb nyalánkságok
- Bonanza featuring Bona Ross: Positive Thinking
- La Prelude: Arccal a földnek
- HZS & MG: Sound Of Wood /ezt vmi BB-turnén zenélték/
- Popular: az Új arcok a feszületen c. lemezen NEM szereplő számok
- Ákos: Ilyenek voltunk, Minden, ami szép volt MAXI CD-k
- Ákos: Ikon kislemez
- Ákos verseskötetek
- egyéb dalok, amik lemaradtak a lemezekről, számok (ős)demói, remixei, egyéb próbálkozások, főleg az 'EDE és a Bonanza Banzay' korából...amikor még 4-en voltak, és annyira diszkóztak...

Hmm...azt hiszem, egyelőre ennyi, de majd biztos eszembe jut még valami...bár végülis minden érdekelne, ami a BB-vel kapcsolatos...nem vagyok kissé telhetetlen???

Szóval, amint lesz nyomom, amin haladhatok, onnantól időt, pénzt, távolságot, szalagot és egyebeket nem kímélve szándéxom kutatni ezek után a részben extrának mondható dolgok után...

Előre is köszönöm a segítségeteket!

És nembülönben kösz azokat is, amiket eddig felajánlottatok átmásolni!
Sajna nem igazán tudom, mit is adhatnék be a közösbe, mert szinte semmim nincs, amit az ember ne tudna levenni a polcról egy bp-i lemezboltban, kivéve persze azt a Depeche mp3 CD-t, amit most irattam, és majdnem 100 mix van rajta+az Ultra újra kiadott változata+DM diszkográfia az összes dalszöveggel, csak sajna ez nem Bonanza, de ha vkit mégis érdekel, csak szóljon rám.

Ground, Szigi: a 3-as meetingben benne vagyok, majd, ha legközelebb járok Pesten. Az nem tudom, mikor lesz, de nyáron fogok mászkálni, az bizti. Beszéljünk meg 1 időpontot, aztán majd meglátjuk a többit, ox?

Samuray, a Bonanza-fanatiq