Grizenstein Creative Commons License 2024.08.23 0 0 86532

Ez a Wizzair részéről egy extra ajánlat, nagyjából olyan feltételeket szabnak hozzá, amit akarnak (a nyíltan alkotmányellenes diszkriminációktól és ilyesmitől most tekintsünk el). 

Persze, csak itt hangosan gondolkodom, hogy kinek érheti meg.

Talán akik külföldön dolgoznak és gyakran járnak haza. Ezzel akár minden szabad hétvégéjükön haza tudnak repülni.

Én nem vettem, szeptember végén gondoltam megvenni, de ez a max 3 lemondás után kivágnak ez nem lesz nekem jó.

Kb fél évig nem nagyon repültem WIZZel, mert használhatatlan volt a honlap és a mobil alkalmazás is nálam. Minden foglalásomhoz hozzá akarta tenni a 10EUROs büntit mert hogy robot vagyok. Erre az volt a válaszuk, hogy igényeljem egyenként vissza. Nyilván nem egy nagy tétel a 10 EURO, de ez elvi kérdés.

A flexes visszatérítéseim, amik korábban mindig megérkeztek a 72 óra leteltével meg 3-4 hónap alatt érkeztek meg a wizz egyenlegre. Az utolsó márciusi 2 hete jött vissza. 100 telefon 100 email, kicsit belefáradtam.

Aztán megpróbáltam használni 10 napja és most minden működik rendesen, foglaltam is szeptemberre jegyeket. 

Előzmény: attus germanicus (86525)