UFOzzuummm... miEeee... Ő -Ők örök hők, terrmtenek mindket megmentett lény, légy hát kész, megállani, meg állni, Ő szent szinét meg látni ni ni Nina, kin a pna, a slicce ki gombolva, vagy a zipzár közt a gizs giliszta nyaka, valakid, van valamid kid, dik?
4.: Kávézzuummm... tea? Lost Planet Theia is Hidden Inside the Earth, ezt ször -hörrpintsuk le, szipotyon korty...Ezt mikor lehuzták a Mi is ufok. vagyunk! -akik mi nem vagyunk, sose tud ki,ne tuddki, na itt a bibi? Fita, itt van egy másjik olyan világok, amik csak azt tudom mondani,amit itt párhuzam világoknak, titulálnak, azok akik sejtenek, des ejpitnek 666... 777... vénkednek? Fita itt az irásturók -sajt kukacok, kukacaik,na most ha ők vakok,(fita ők mondják mi unoiversal férgek vagyunk) akkor csak vakok vezethetik a világtalan ok, amit most mára, hogy ho ho hooo... Most ugy, hogy az ürbe,amiitttalán minden abba,zürbe zörbÖlve ez a kilótt, vagy teszi tossza motoszka magát, mert e gömb egy ürható, ufo? -vagy volt? Nagyon fita, és nem vagyok semmi senki ellnségge,csak amit akartam, talán most felborzongattuk, egy kis OLYAN OTTHON, MAGYAR FÖLDET, AHOL ÉN A CSALÁDOMMAL BULL MINDENKITŐL MINDENTŐL FÜGGETLENÜL MEGÉLEK, ÉS NEM PARANCSAL ...FITA ITT VANNAK AZ AJJA LEGAJJA REGE NÁTOK,ÉS DEGEERÁLTOK? -STOK STACK PAC PAC PAC PAC...Pont tegnap, mert az ami van, mi magyar ok, mi örök vagyunk, de csak magyar ok, egymásnak, mert most ha egymás ellen???HADD EL HADD DOBJAM BE,EZ AZ EGÉSZ AZ ÖSSZES ÜRÜLÉKEIVEL EGY ÜR ÜRÜLÉKEK HUS LEVES!!! Na most itt van a kommunista Béla bátyám,(nemvolt az,de igy... ládd együtt a nagy több hold mlnás, és halastavakt aketunk volna...a kommunismususuk épiteni? -fita most mi lett??? - pitim,előbb az anyagi megélhetési gondok, aztán csak erről beszélünk,na akkor még nemvolt ez a szó, hogy ufo, de mi tulrull turul Madarak vagyunk, amit akkor, hogy mi fény -madarak vagyunk, na most itt az van hogy CSAK ÖRÖK NAP OK NAPCSALÁDOK VAGYUNK, és én álmomba bamba ba la bamba, be repülök tudok menni a FÉNY HONAINKBA, NA FIDA,AKKOR OLYAN IRGALMATLAN KEGYETLEN SZELLEMI NYOMOR MEG FIZIKAI IS VALA,(MA IS???) AMI TÁLÁN...NA HA MONDUK A THEIA??? Fita, most mikor lehuzták a Mi is ufo-k vagyunk! Na ez nagyon fáj nekem, meg most annyi kis pénz kellene, hogy biztositani tudnám az villoásaimat kása,mert az, és itt veletek, de kell hozzá szó betüjellek,vagy jelek az égen, hogy égjek? -mint egy mécses,petróleum lámpa...de van petró?
5.: Most hogy Álmos apummal, nagyon nagyon egy cuki ember,és olyan, ládd lehet vele hülyéskeni, bohóckodni, ládd a kis uonákám, azért is szeret, cak ugy, velem lenni, és együtt kaparagatjuk a földet, itt egy bogár...bogaras vagy? Zna most olyan csoda a világ -minden s ég? És most ami van, de én magyarországom az örök othonom, és együtt..ládd afiaim, ha igy megy,most akkor szét kell mennünk,ha nem tudjuk a három házunkat egybe épitettük,a fiam ma is mi a feneének...kell neki a ház, ami fita, öngyilkosak akartak lenni, ugy 20 s itt is leritam és mikor csak egy sóhaj, fita éreztem tudtam hogy dolgozik, ez a GONDOLÁT HA LÁT VILÁGOSSÁGUNK 666...ALMÁNK, MEG A MI ALMUNK ALMA SZALMA, SZÉNA? Zba ezt nektek is ming én, most tudok, ti is tudtok csak figyelni fülelni és az ami LÉLEK? AZ EGY OLYAN AMIT YOJÓNKNÁL EGY TOJÁS?-DE HA NEM TUDJUK A FÉNYÜNKET MEG TARTANI, ÉS EZEKNEK RENEGE FENE GÁT ÁT OK ÁTKOK,AKKOR ZÁP LETT, LÁDD EZ MEGMARADT A KIS FALUMBA, KÉT FELÜL ANGYAL, AZT MI CSINÁLJUK,AMI MOST LEFETYE ÖRDÖG ÉS DÉMONUK? Sóval, itt azt hogy most a fiaimank, az idifiam már régen érti, és most az hogy ÁLOM EMBER? Na legutóbb hogy az aki a MATYÁNK, A MENNYEKBEN,EGYEK VAGYUNK, ÉS EGY SZEM!!! NA EGY GÖMBE VAGYOK, ÉS LÁDD AMIT MÁR LÁTTAM, A FELESÉGEM, AMI OLYAN CSODA SZIN ÉS AMI SZINES FÉNY??? -JELENSÉG ÉG FÉNY DE CSODA, ÉS FITA YOJÓ? -MOST EGY OLYAN MINT EGY TOJÁS, ÉS FITA, HA SZÉT TUDNAK TRANCSIROZNI ELVÁLSZTANI BORZALOM AMIT CSINÁLTAK ZÁP MEG ZÁPULT TOJÁSAINK, LÁDD KÉT FELÜL ANGYAL, KÖZEPIBE KOTLÓ SÁR, AZAZ ZÁP LETT A TOJÁS, MOST SZÉTPUKKANT, ÉS FI DE BIDI..NA FITA, MERT EZEKBŐL AZ AMIT SZŐRÖS TÖTE A LÉGYNEK, AZAZ VALAMI MARAD,MERT SE ENERGIA SE ANYAG NEM FOGY666---EL LE? -HANEM ÁT ALAKULA ÉS MEG TISZTULA, NINCS TITOK ALMOS APU, MI A LÁTÓ -TÁLTOS LÓ MEG MÁGUS (MAGYAR OK???) TITOK, TISZTAFA FAK?
6.: Itt az van,ládd én ezzel, azaz itt azonnal,ládd engem üldoztek a ZÁP ZÁPOLYAIÉK FITA MINDEN AMI KIRÁLYSÁG UK, AZ A TOJÁS MEG ZÁPULT? Na ezek ha klé-teznek, ezek csak imádni kell, könyörögnihozzájuk (fitleljal ezek latrok kurvakok himrinmgyók meg rongyrázzók,jaja ezak az Istneik, imádottaik???) és minden ami könyörGÉGÁsa kása rakása és azok most akik a HOLD?- UDWARA, azok GELERT KAPTAK, AZAZ JUHUK, DE MEG KERGÜLTEK? Most is a KINGEK KINBGE BOLHA AZ INGÉBE, HOGY CSAK VEGYÜK A LEGNAGYOBB PERTVERTEIKET, LÁDD GIG GÁGÉK VANNAK A TRONUK TRONA AZAZ FITA,EZEK UGY, HOGY EZEK ABCULLA KURVA LATOR HIMRINGYÓAIK, FITELJAL A URAK KURTAK, LORÖDÖGÖGÁGÉIK LOURDÖGE GOD OF GOD, NINCSAK 1000 FELESÉGE? FITA CSAK ÖRÖK EMBÁRPÁROK VANNAK, ÉS ÖRTÖK PÁRBA PÁRTÁBA, ÉS MOST EZ AZ ÜR -VILÁG OD? -TERMÉKEIK? Zna most ...ami van, hogy te is UFO? -vagy, és csak ÖRÖK MAGYAR OK TESTVÉRIS ÉG KÖZÖSÉGEK VANNAK, AKI AZT MONDJA HOGY VANNAK VEZETŐK, AZOK A LEGAJJA, ÉS MOST AZOK AKIK LEG AJJA BAK FOGNAK FELÜRE KEREKEDNI! Fita, az összes villogásaim, na ma is meg mindig apuénk becsngettek, fékezz Zsiga a zsigulival mert jön akanyar, na most a fiam, nem látod hogy a tieid fognak agyonverni, és lefognak, nem mensz sehova, nem látod nem olyanok mint mi,na ezek most...fita okvetlen,EZEKET HA TE KERESED MAGAD MAG AD, NA A MAG AZ AZ ANYAGOK, ÉS AZ A MATEMATIKA TITKA PISZKA SZÁM OK,2X2=5 DE ZAKROLYTYE POFA? FitYa, minden zsoldos ördögüket ...(AKIK PÉNZ ÉRT, AZOK PROSTITUÁLLATAIK BESTIÁIK...NA APUNÉK, NEM FELTÉTLEN MERT MONDUK, AMIT AZ ÉN NÉPEM AZ ANYAFÜLD ANGYALFÜDL,MAGÁTÓL IS, VAGY MITÓL KITÓL, LUCAI FERKÓFARKA? NA MEG A FARKASOK,Pfita az angyalt velünk csináltatják,me meos az egész olyan pedofeka sahanovista,nincsak a kruczifx..ezt is beszurom,mi a a tengerek mi törtnik a tók folyók világaiba,na e az az egész!!! -abram abra ham...fiteljal, bloondi ha veszélyes nekik, fita,itt a ROM ROMBOLA, EZT NABH BÜDÖS TURHÁJUKAT HÁJ, NINCSAK A GO DUK, A HÁJAT, A DIZSNŐPORKÓLT MEG TEPETYÜ ZSIRZSÁKOD SZAGÁT, MINDENNEL JOBBAN KEDVEL, EZEK A NAGYOBB FÉRGÁGÉINEK ERŐSEBBNEK JOGA MEG FEL FALNI A KITYEBB JEIKET, ÁBREM ÁBRA HAM HAM HAM...FITELJED HOZD A PACALODAT VÁGD A HÁTIZSÁKBA, ÉS GYERE FEL A HEGYRE, ÉS OTT ODARENDELT GOD DUK,figyeljed ezek aprogaka magát sajnáltató sohonovista azOvisita,FALÓ SEJTJEIKET, FIDA, EZEKET LEHET LÁTNI, GONDOLNI NA AZONNAL A FA FELÁLL, AZ ÉSZ MEGÁLL,nincsak ezekről senkinek nessze? --fidlejald mint csináltak csinálnak a KÉT FELÜL ANGYALUK NA NAGY ANALUK LEHET, DE MOST KÖZEPIBE EGY ZÁP TOJÁS, Jna most jöttem ide, ugy, hogy az ezt körbe vevő ürbe, és most az hogy ufo,az olyan, mint egy kristály tojás, és most be tudom fele fénnyel teli tenni, az egész végtelen ür, meg ürölékeiket benne,és ez most, ezt monduk tani tani nem lehet, nem is tudom, csak ha mégis valakimbe kin a kiváncsisáGOD, fita a HAN GOD, ÉS A HANG ÁR? Most fita, abba van az kis szkra, ami akik ezt kerestem, ládd azonnal magam,és most sejtem,kimi krimi vagyok, tehát csak PÁL DA? -de a Palim, fita a lu az angyal, és van rossz lu meg táltos, az tud beszélni,(nincsa NSanyi addig él,mint a lova? -az a testünk,angyal,örögbül angyal lehetnél?) most itt ténleg gondolát szikra, és de de de...a fiaimmal meg felesÉgem, azaz fita, amit mondol, dal gonddal gondolát ..ez itt a krds:Rabuk --fita ezek addig tundak bennünket kinozni dögleszteni, mit mi egy sziv, egy fej, egy hang egy szem,és értelem, ért elem -de ellem, jaja a hal lubickál a vizbe, de a nagyobb hal hall, ja hogy vergódünk, és ham ham ham... hal hal? Látod, Nátod ez egy ür hus leves,husikám? -a kiskölyök husimami?-na minden ami hus,sonkának hivja.-a fiaim a kolbászt ugoka?
Innenn...fita, itt a záp -kotlós tojsainkkal, fita azok még ládd...na az ok a fekete (halál?-mad?) ufo$$$... Zitt hogy azt hogy ezeknek miindig LAVINA,(fita namnden jós Tojóska lát láss?) na meg fita, most olyan pénz éhség meg dktaturó, amibe bitta hogy bele döglenek,na most ah mégis AZ NEMGÖRBE TOJÁSOK, NICS TÖBBET CSAKGÖRBE, KITOLÁS, GÖRBE ARANY TOJÁS AMIHEZ ARANY ÉR KE? Fita, itt azt hinni hogy ki a az orszok mellett, nem hanem akár kiutik egymást, akár nem, ők a legedleg matarialistább bak,és ne ébresszétek fel a VERES SÁRKÁNYT, MÁR KÉSŐ,TEHÁT MINDENKI VISSZA, AMI AZ ÖVÉ, ÖVÉK, ÖVÖN ALULIK?
...Qvantum Physics Shows Us a Different Sperrcpective on death... Fita, az ami ember, az egy tojás, na most ha megzápult, akkor záp és csak mag lett, azaz az anya god? -na apuénk, ládd aki elveszti fényét, az a halot,és halot és halot... baxhatod? Fita, halál, az szószetint A MINDEN KORNI HORNI ADÓ GOD = GIVER OF DEATH, NA NEMAD, SEMMIT, MOST IS BEBE CSINGETTEK APUIÉNK, SEMMI X SZARAT? - SZART ADNAK?
...oááá...