UFOzzuummm... miEeee... Ő -Ők örök hők, termteek mindket megmentett lény, ágy hát kész, megállani, meg állni, Ő szent szinát meg látni ni ni Nina, kin a pna, a clicce ki gombolva, vagy a zipzár közt a gizs gilszta nyaka, valakid, van valamid kid, dik?
1.: 8/22. A KÉP? Minden ami szellemi elemi ellem mi, és fixzikaki (kurzifix) az magból és tojásból van! Most az is, hogy mondhatNUK az ufo-k, is kristály(sziliCON) tojások, ami vagy fénnyel müködik,vagy éghető rohadó hadó adó gőz gáz gáza folydékkal, ami vagy fény is folyó -folyadák,vagy vér? Az elő szél, hogy most teljesen el vágták a torkunkat a TEREMTŐK ÉS TEREM RÉMÜK = MENÜAIK,KAKÁIK, FITA FÉRGÜK A HUS UKBA??? -AMI MINDEN AMI E FÖLDI NAGYSÁGOK,HAZUGSÁGUK NAGY NAGY ÜELEPÜK SEGGÜK,ÉS CSAK AZON AZZAL AMAZON TÉRMÉKEIK,AKIK MIT TEREMT MAGÁNAK, A BOLDOGTALAN, S MIND VÉD ANGYALÁNAK,BÓKOL UNTALAN? Most a fiaimért, mert csak elvágták a torkunkat,(FITA EGY HÓNAPJA, AMI FITA MOST MINDEN AZ AKIK NEM MEG BÉLYEGZETTEK,LÁDD MOST 1930 FORDITOTTA, TEHÁT AKI NEMFEXIK,SIR, SIRKÓSE, LÁDD MAGAZATUNK MIATT, LETTÜNK MAGZATUNK HAM HAM HAM... azaz SwArcannegger, szól a ébresztó csörgó óra, tex tex tex...az első ami becsng, xex xex xex... tökön szurom magam, azaz a spema colombó tojásokat kivertem a klotyóba... na most az ami az álmom,hogy a ürbe térbe,ládd sperma tojás ládd ufo-k,minden ami van az mag,és tojások, ami a teremtőre a megtermékenyitóra várnak,(KING GOD dog dög öd IS CAMMOG) ládd a magzat a tojásba keletkezése, hogy jöjjön a meg mega termékenyitó a vámot kivegye? -ai ia ai ia... gyiha itt a gykom? Namost, ha aput a pu? ---fiteljal a közösülés gyülés gyülölet akconát, és raokcion? KÖZŐS ÜLÉS ÜLTET (KI TI TUDNAK MEGDUGNI DÖGÖLT. FITA ITT MOST A TEREMTMENÜEIK, TÜTÜTT ÉS TUDAT? TUD-UT ÁT? Most hogy a fiaim, magukontul érdeklődni kezdtek, ami az hogy ha felvettem egy egy magyar gyereket,(fita nem magyart is vagy 50 és inkább éhen hallanak, amit leritam,azaz ittvagyok ragyokgok várjatok,várhattok tok,do kuku nen kuka mentőtök öm lőg) hogy betanitom őket,most hetegik hónap s teljesen leált állt? -a telefon hivás,ugy hogy kénytelen voltam, menj ezekhez, és elment, de most az egyik otthoni...vele voltam a roham brigád, ládd árviz védemi,de minden ami nemfizattatr meg rá fizetés, hogy monjuk, azonnali itt emergeci, hogy monjuk magyar rull?-kijött, és most éjelenként hivott,(2-3 őra hajnalba) jogy az ördög belebujt és megszállotta,mit csináljon, és mondtam viccből, erredj el katonának,(fita akármit monmdog akis unokámnak, azonnal meg csinlja, ládd csipjél a seggibe, rugd seggbe bele harap, most nagyon meg van titva-fita én is amit mond skölcsönös jaja ugy bohózkodok hülyskedek ami odavissza) másnap bejelenkezett, és most addig, nem rég, hogy megint az ördög, és most ténleg el vitte, nem vicc!
2.: Szóval most a fiaim, maguktul, stul? -tul,érdeklődni kezdtek, ami most ahol most is vagyunk, minden mindenki a saláta világába világ -od, vagy az TEREMŐINK AKIK ABZULLU ULTIKULA OLYAN BUZZEÁLÓK, NEM LÁTOD???- ÖBJUZOLÓK AZAZ JUH KINZÓK,AZ BIZON YOU? -KÜÓSER HUSUK??? NA MINDEN VAKKOGÁS IS CSAK HA MAGYARRA FORDITOD,NA AZ A NAPRA ÉS MOST LÁTOD? A testem, többet tudom hogy nincs (VOLT?) ,ez a fizikaki, és ezt tudtam, mikor ide benyekeregetem, anyum, olyan hangokat adtál, nyikorogtál -nyeketegtél, hogy a popsid meg kellett popsoljam, popsajt? -lehet hogy szarni akartam, mert most is minjárt beszarok, fita hogy hogy a pna nyilása, leálltminden hivás? - ha nem az az első, ha reggel felkelek, téged TEReREMTŐKÉSEINK PÉNZ ADÓLPÉNZ IMÁDTATÓK, FIGYELJAL MÁRT KIK A RETTETETETT TEREMTÓÖK, MEN A BIKA HENTS FELE...GOD O TOK, NA MEG SZÁRA SÁRA ÁRA TÖKÖSÖK TÖKÖLŐK SZIVIBŐL KÖSZNTSELEK,ITT VAN SZIVEM, NA DE A HUSÁNGOM? NA MOST HOGY ÁT TETTÉK A TELE BILIT JAWSÁLOM, fita, amit te is látol? -lát ól? hall-ól,ládd sack & al, AIli papa nagy a hasa meg a faxa,ládd itt minden EGY OLYAN KÉP -GÉPZETT KÉPZELET,ládd itt vana az ANGYALUK LUK KINEK VAN A LEGNAGYOBB ANALA NA MOST KANALA? Fita, zitt az hogy ÁBRAM HAM HAM HAM...HANG? VAN HAN GOD,HUN VAN? Ami van, most azt ami ládd...LELEK EGYMÁSRA LELEK ELŐBB,MINDENEK ELŐTT MAGAM RÁ ÁT MAGAM ÉT? ITT CSAK FALÓ AMI MOST VASALÓ VAS HAS SAV, SEJTEK VANNAK ÉS AZOK TOJÁSAIK,NA MAGJA, MERT MINDEN A MAGBÓL BÓL DE EDÉNY BÓL ÉS MOST A BIÓ LÉT, AZ COLOMBÓ TOJÁSÁBÓL VAN! Fita, addig, ládd a telefonnal elkezdtek vackölni, és itt most az hogy, ládd tegnap, jöttek hogy hirdessünk ami jó jó de havonta 750 dolcsi, (AMI TRILLÓK KÖZT?-AMIMOST HA TUDNÁTOK,NÁ-TOD, ITTEZEKET AKIK NEMLEHET TUDNI, SENKISE TUDJA,MERTOLYAN 20-30 MILLCSI INVÁZION? -EZEKET MOST FELSERIK, NEM SZÁMOIT A TUDÁS,UJ MÜHLEY KOCSIKKAL,MEG SZÁLÓK, ÉS ITT VAN 880 MILLIÓ UJ JOBB, JOBBNÁL JOBB... (FITA,AMICSANK VÉGRE, ZERINTEM VÉGKLEG BE FELLEGGZETT!!!) nincsak lobbonál, teljesen a padlóra, (FITA A VILÁG LEHIRHEDTEBBKÁBITÓ SZAROZÓK S KÖPINJUK A SZENT FÖLD??? S KINA KIN A PINA, NYELITEK) ma sem zárult le a per, hogy OROSZ KÉMEK (szegén bloondi?, -fita uganazok a szellemnek, angyalAik ördögeik, DMONUK? )VAGYUNK...leirtam a mi is ufók vagyunk! FITA AZ!!! Most az van, hogy monduk APUÉNK ÉS AZ ÉGIEIENK, ezt megint,hogy apuénk a bal fülembe vannak,mig z FÉNYES ÉGIEIN, A JOBB FÜLEMBE! -és ezt akartam volna, de ez ugy, hogy vagy MAGYAR OK TULRULL TURULL TURBÉKULÓ MADÁR ÁRA, VAGY, NA AZ A GOLGOTA ÉS KERESZT, FITA A HUSOD A KIGYÓ FAJOK,NEM HANEM AZOK IS RETTEGNEK A HYBRIDEIGIKTUL?-ELEDEL FITA IT VANNAK A TENÉSZ TELEPEIK!!!) AZAZ MOST ÁMOS APUM, MINDEN A FA TISZTA S ÁGA FATISZTA FAK, NA MOST CSAK AZ MEG TÉRITÓ ÉS TÉRIDÓ VALA! Nincsak,miért nem lehetett nekem senkim meg közeLITeni enni? FÉNY -ÜNK? NÁTOD? -FITA, NINCSAK EZ AZ UTLÓS ROHAMUK, LÁDD VAGY JAWSUSA VAGY NAGY GAZÁR RIHA,RIADALUK NUKINUK KINUK,NA EZEKET CSAK HA MOST MERÜNK ÉS NYELÜNK, KACSÁT... FITA, MEG TUDOKJELENNI MAGUNKNAK DE MOST HA EZEK ALLATT VAGYTOK, TOK, BAXTOK?
3.: Most az hogy, hogy hogy ho hooo... ebbe, ládd én ugyugrottam ide be,FO$$$... azaz ha te bármilre kényserülve (KOS SER KOS ER) vagy,ami most nállam, NA IME A HELLZETT, ITT EZEN A SZINTEN CSAK EGYMÁST IS FALÓ SEJTEK SEJTED??? -TOJÁSAK?- VANNAK, KI TOJTA S TÉGED KI TOJT TOLLT TOLATOT PÁL APÓS TOLLA, ÉS TOJÁSA VAGY? Fita ezt nem lehet hogy ezt most találtad ki hogy minden magyar tojás tojása nem nem záp tojásUK SUP?-, kétfeül angyal, azt akik legalulra lulik,ha most te tojásod, FITA ITT MOST NEM ÁLMOS APU BESZÉL,HANEM MI UGYANAZ A TOJÁS VAGYUNK,NA MOST AZ BIZON NEM ZÁPULHAT 666... HA? -MEG ÉS ZÁPOLYAI JÁNYOS, FITA MINDEN ITT ÉHEN A KIRÁLY AZ-OK KI ÁLTAL VANNAK A KIRÁLY és kreáltAIk kretének, UK? Na azonnal azok abca ultikula hulla azaz itt az van,hogy ki tudja le rántani huzzni a hullAIkat? HU LÁ KULÁ LÁT, NEM HANEM VALA VALLAGOD, SZAGOD, ÉS CSAK AZ ÉS $$$... ONNAN? Fita,nagy nagyat'd ufo csata pata van,*fita hullani kezdenek* de most HA VAN HANGOD, fita ezt az,hogy az a TE HANGOD, AZAZ HUNGÁROK AZ ÁRUKBAHÁROM HÁREM KAVICS... ÁROD ...fita, EDDVÁR KIRÁLY Angol KiráLy LÉPTET FAKÓ LOVÁN,HAD ELLHADD FITA,CSAK HADIPAR/PATT- WARR???, NINCS MÁR IPA? -PIPA, ITT A CSOKÁNUK ÉS A BIKA CSÖK ŐK? Nincsak ezen ez én, eszem, AMIT NEM LEHET TOVÁBB GONDOLNI, (nektek neketek nem kell tudni???) na itt a husunkban van benne az ördög, őrdögük, azaz most AZ HOGY A KIRÁLYÉ...fita tegnap a kis csodabogár,(DNC sziszi szüszi?) ITT VAN A KIRÁL (NŐ) LUK? -KREÁLMÁNUK, MONEYUK? MONYA MONYOS LIZARDUK UK AKI AMI, EGY LUDŐRGÓ (MEGGETTE MEG ETTE BEVETTE) ÉS MINDENKIT MEG DUG ÖL? Na most, itt az van,a fiainkkal, ládd olyan mnt most a kisunokám,közel 3. és megjelenik az NAGY FORD KOCSIKKAL... fita most, megállt az agyam,(de az agyunk fo$$$...jaja most is csak arra gondolok,azok az xzáptijás napok,mikr éjjel nappal dolgozok??? -fita az az,hogy nemsokára nyugdijba mennek,nem robotolok nekik, gigazok???- azok a $$$... egy pinalátra, és most...jaja sokk ponyvés skocsikkal, sorba és teljesen kipucolják a zsidó volt koser mészárszék -vágóihid, (hogy hogy ninncs midnenkinek saját háza, és megélhetése mindenkitül föüggetlen,na akkor is igy gondolkKÓDtam,hjánykódtam nem hány igner? -hol vagy kis inger NÁTOS őket? -na ezek minden formákba mak mak mak MaKIng making monyi,fitlajad a nagy és kis zinger eresek NUKINUK KUNIK,na mi le$$$...kis henytesáru bolt elől,ott volt apum mühelye na kipucolják a nagy hosszu házat, tele volt nem lopott,hanem apum fel vásárolta a menekülő zsidóktól ami apum, nincsak majdnem meg melölték, mert a szegény (el magyarosodott zsidókat viitték munka táborokba, mert azokat agyon verték volna, és apum, lotyót, ki akarta szökteteni és rájuk lőttek, na most mi lett vola, ha apumat idó előtt megöliuk, a testét?-fita nekünk nincs olyan hogy meg öllek öllelek, jaja ellek?
Innenn...nincsak én nemrég hallottam, jhogy ezek mikor egymást is baxxák, akkor egymást folytogatják, és most ott vagyunk? Miért nem lehet nekem, magyar ok??? - családom? Nincsak most ugyanaz ismetlődik meg,amit velem tettek? Fita, itt az,amit vagy egy mindent lesepró seprühük atomháboruuk,ami monduk, nincsak MINDENT AZ UFÓ-k, NA MOST AKI BUJ BUJT,AKI NEM NEM? A seggük bukk...kiahgytam hogy vissza ami az iratokba vissz 43 millcsi évet, ezek IRTÓ KÉJPEDOFEKA -MOZOHVISTA -KÉJ -SZADICA KANIBA... fieljed meg, a KINGÜK KINGE BOLHA AZ INGÉBE meg most a gecikéjEiket, (NINCSAK ANAGY ORGIÁIKAT ÉS BITTA HÜLYRE REJSZOLNAK, AZAZ ITT MINDEN NUK ÉS MEGETT AZ Ő ŐK UFÓSAIK VANNAK!!! -ami FITA,most itt... a faxom? -van más fazon NUK? -NUKINUK KINUK? NA MILNYEN NAGY NALOTOK? Ebbe ládd én egy pianáltra nyalás nem feledtem el,fita nekem az hogy látók tók, táltos tossz,lubaxóink, (fita baxtattuk és miaz ami nem bxáskása?) -most MÁGUS ÁRGUS ÁTKOS KOS JÉZUS MAGYAR OK... NINCSAK, MIDNENEK ELŐTT KERESSÜK AZ ÖRÖK LÁT-LÉTÜNKET, SENKI SE LÁDD MEG ADJA ÖRÖK LÉTEMET, MIKOR EL FOG JÖNNI Ő ŐK,A TEREMTŐTÖK A TÖKŐSEIK? Na most azt akarom,hogy lényeink egyesül vagy egbesül? Óh be hó a habos sütemény...fita,mindent a maga maga magja,nem hanem baxás kása...i(gó ser gőser földik?) a kosárba kos ára bookosok bokkrosok bukó sisak fakalap) idejébe?
...fita az angyaluk, az egy luk, és egy nagy durunguk és te vagy az analuk, na azokat a GONDOL LÁTTAL,NEM HANEM AZ ÖSZTÖN 5TTEL ÖSZTÖN ŐD? HANG OD HAN GOD HUN GOD? Fita, mindencsak vagy az anyag od god magod,(boss) baxÓda, bax666... vagy itt van a tojásod, ami egy szomoru vasárnap jött meg a folyásom,bedagadt mnd a két tojásom...fita az a szemed nemed ne edd,golója?-arrul a fa fak, ne egyél, de ki monya $$$...
...https://www.coasttocoastam.com/
...fita, A HAN GOD^dal??? -akár a tied, hungária dal,vagy ,most ha nem a HUN GOD,azzal hozzunk létre -látra mndent,ami itt gnosztik GONOS iratokba, ez is az??? .a te hangod? -vagy fin god, fing ugorja tok? -uborka? RÁ GOD AHHH...HA HA HA...ÉNEKÜNKET VICC HANGOZZA AZ ECHÓ HÓ HÓ HÜHÓÓÓ... HÜHA LUFA...
...oááá...