zlotyi11 Creative Commons License 2024.08.22 0 0 182278

A felsorolt nevekből nekem csak Malen és Adeyemi furcsa, mármint hogy értük nem jött olyan ajánlat amit a klub elfogadott volna (vagy épp a játékosnak nem volt jó...).

Nem azt mondom, hogy ők aztán top, de a többi felsorolthoz képest még értük várhattuk, hogy valaki kopogtat. Sajnos a valóság az (a játékosoknak is), hogy messze nincsenek azon a szinten ahova ők képzelték magukat.

Hogy mennyire baj ha ők ketten maradnak azt nem látom még, de amennyi sérültünk szokott lenni, szerintem lesz játéklehetőségük itt is. 

Az igazi probléma így a Haller-Muki-Reyna hármassal van, akik hát....nem túl sok jóra számíthatnak, ahogy eddig sem. Mukit sajnálom ebből a hármasból igazán, amikor tudott volna menni Terzic szavára maradt, aztán valamiért sosem kapta meg a lehetőséget még középtávon sem a bizonyításra, most meg nem kell a kutyának se. 

Haller meg ugye egy komoly betegségből épült fel, de sajnos a játéka talán már sosem lesz az, amit mi vártunk volna. Eladni őt se nagyon fogjuk tudni, lejár majd a szerződése és kb. akkor szabadulunk tőle.

Előzmény: zorc09 (182277)